Δοκίμασε αυτό Επαναφορά IMEI, mac & bluetooth address μόνο για ΜediaTek CPUsΟ/H mparaxir έγραψε:
καλησπερα θελω μια βοηθεια οποιος εχει ορεξη να ασχοληθει.
να το παρω λιγο απο την αρχη το ρυζακι καποια στιγμη απο τα σβησε γραψε ρομ μπετωσε κυριολεκτικα ουτε καν fasbtoot εμπαινει ουτε καν στο recovery ακολουθησα τον οδηγο
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash Tool
απλα εκει εκανα μια βλάκειουλα αμα ειναι οντος γιατι ποιο κατω γραφει αμα ειναι τουνό το κινητο επιλεγεις οχι μονο Download Only αλλα και φορμτατ και το εκανα και τα δυο.
ολα καλα το ρυζακι αναστηθηκε δουλευει κανονικα,αλλα δυστηχως εχασε το imei του.
εκει που πατας σχετικα για το τηλεφωνο στο imei γραφει αγνωστο ποιο κατω στο imei sv γραφει ενα δυψηφιο νουμερο ip address περνει οπως και wlan mac address εχει.
εκανα και το *#06# γραφει δεν μπορει να περει imei.
λοιπον ακολουθησα τον οδηγο βημα προς βημα δεν μπορω να βαλω με τιποτα χειροκινητα τους drivers μου βγαζουν τα windows 10 δεν υπαρχει αρκετος χωρος???? κουφο ενω εχω χωρο 80 γιγα στον σκληρο,ενοοειτε οτι εχω απενεργοποιησει τον ψηφιακο ελεγχο υπογραφων.
ο υπολογιστης οταν ειναι ανοιχτο το κινητο το βλεπει κανονικα,αλλα δεν μπορει να συνδεθει με το προγραμμα meta.
τι αλλο μπορω να δοκιμασω?εχω κατεβασει και εχω βαλει την νεοτερη meta μπας και αλλα τιποτα και με αυτην γιατι ειχα την παλια που εδω εχετε βαλει λινκ στον οδηγο.
εντιτ ξεχασα να αναφερω οτι το ρυζακι ειναι χωρις καρτα sim γιατι την εχω στο mido και δεν εχω αλλη καρτα.
Είναι με αλλο προγραμμα
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)