Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-151 από 151.

• Όπως είδα, με την εφαρμογή Google Camera η ανάλυση βίντεο μπορεί να είναι έως UHD 4K. Οντως η κάμερα έχει αυτή τη δυνατότητα ή πρόκειται περί ψηφιακής λειτουργίας που ποιο πολύ χώρο θα τρώει παρά να παράγει ακόμη καλύτερης ανάλυσης βίντεο;

• Σήμερα έλαβα την ειδοποίηση (..και κατέβασα το αρχείο) για να ξεκλειδώσω τον bootloader. Πρέπει να προσέξω κάτι, εξαιτίας του παρακάτω μηνύματος; "Some features which require high security level (e.g., Find device, added-value services, etc.) will no longer be available."

• Παράθεση από Liopetis: “Καλώς ήρθες Φώτη,μιά απορία είσαι δίτροχος ή τετράτροχος ? ” Καλως σας βρήκα! Τετράτροχος! Παρότι θα ήθελα μία Ducati, αναγνωρίζω ότι "δε το κατέχω" οπότε μένω μακριά.

• Ειμαι ο Φώτης και είμαι καλά

• Παράθεση από Damned: “Παράθεση από hellenicsun: “Παράθεση από Damned: “Ο επεξεργαστής υποστηρίζει QC 3 η συσκευή όχι,μόνο με custom kernel μπορείς να έχεις QC. ” ..που για να το καταλάβω καλύτερα, έχω γενικά QC αυτή τη στιγμή (έστω παλαιότερο πρότυπο του 3.0) ή όχι;Ας μη ρωτήσω τώρα γιατί δεν απολαμβάνω QC 3.0, ε; ” Δεν έχεις QC ακόμα και με radon kernel πάει μέχρι QC 2.Η Xiaomi έπρεπε να πληρώσει δικαιώματα για τον Snapdragon για να ενεργοποίηση QC στα τηλέφωνα οπότε θα ανέβαινε η τιμή. ” Κατάλ…

• Παράθεση από Damned: “Ο επεξεργαστής υποστηρίζει QC 3 η συσκευή όχι,μόνο με custom kernel μπορείς να έχεις QC. ” ..που για να το καταλάβω καλύτερα, έχω γενικά QC αυτή τη στιγμή (έστω παλαιότερο πρότυπο του 3.0) ή όχι; Ας μη ρωτήσω τώρα γιατί δεν απολαμβάνω QC 3.0, ε;

• Μια ερώτηση: τι πρότυπο QC υποστηρίζει το Note 3 SE, για να αγοράσω τους ανάλογους φορτιστές/καλώδια;

• Καλησπέρα κι από εμένα και Χρόνια Πολλά σε όλους καταρχήν! Φώτης το όνομα μου, 31 ετών, ελεύθερος επαγγελματίας στη πιο "φιλική" χώρα ever, υπερήφανος γονέας δύο παιδιών, petrolhead με πολλά ΧΛΜ μέσα στις πίστες Μεγάρων και Σερρών και βέβαια λάτρης της τεχνολογίας. Έχοντας περάσει από το iOS στο Android και από τις σειρές Nexus και τα high end μοντέλα στα mid range εκ Κίνας έφτασα πριν λίγες μέρες και στη Xiaomi για την οποία συσκευή προς το παρόν δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος! Να σας δώσω συγχα…

• Παράθεση από iAmLiakos: “Έχει αναφερθεί αρκετές φορές και ήταν πρόβλημα software. Πολλές φορές λύνεται με ένα απλό wipe cache. Το θέμα είναι οτι εσύ έχεις official rom (για να λες για OTA) που σημαίνει οτι δεν έχεις custom recovery. Άρα μια λύση που μπορείς να δοκιμάσεις είναι το factory reset αλλά θα πρέπει να ξαναστήσεις το κινητό απο την αρχή. Επίσης μπορείς να κοιτάς και στα hardware tests(χτύπα πολλές φορές πάνω στο "kernel version") να δεις εαν λειτουργεί σωστά ο proximity sensor και να κά…

• Η απάντηση μου είναι λίγο θεωρητική μα πιστεύω θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα, αφού σε ενδιαφέρει η αυτονομία: Η MIUI έχει ορισμένες λειτουργίες (software-based) που της επιτρέπουν να διαχειρίζεται με ορισμένο και - προφανώς - αποδοτικό τρόπο την ενέργεια aka μπαταρία. Αυτό ισχύει σε μια πολύ χαμηλή βάση για την AOSP. Έχω κάνει το πείραμα σε άλλης μάρκας τηλέφωνο και το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό σε σχέση με τη "μαμά" ROM η οποία επίσης διέθετε λειτουργίες διαχείρισης της μπαταρίας. Εδώ, όλα μου τα…

• Καλησπέρα κι από εμένα σε όλους! Πρόσφατος χρήστης κι εγώ του Redmi Note 3 SE μιας που ήρθε επίσημα στη χώρα μας. Δηλώνω ευχαριστημένος τόσο από τη συσκευή (ποιότητα κατασκευής και hardware) όσο και από το MIUI - τουλάχιστον ως τώρα μα ως χρήστης τους για πρώτη φορά. Αντιμετώπισα μονάχα ένα θέμα με τον proximity sensor κατά τις κλήσεις - θέμα που έχει αναφερθεί πολλάκις στο επίσημο forum της MIUI (..ή Xiaomi, έχω μπερδευτεί) μα το έλυσα με reset της 8.1.1.0 αφού τελικώς (..κι ευτυχώς) οφείλεται …