Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα σε ολους...
-
Παράθεση από intheend: “Προσπαθω να περάσω χειροκίνητα την ρύθμιση στο build.pro για την ενεργοποίηση της camera 2 api. Γράφω την τελευταία γραμμή στο κείμενο ( persist.camera.HAL3.enabled=1) , αποθηκεύω και επανεκκίνηση. Και τις 2 φορές που το προσπάθησα κολλάει στο boot και δεν ανοίγει το κινητό και αναγκαστικά κάνω restore. Έχει τύχει αυτό σε άλλον? ” το c2api το φλασαρεις και το αλλο το κανεις unzip ειναι apk δοκιμασε.....
-
Παράθεση από boomshakalaka: “mi5 με δικιά σας ρομ κατά πάσα πιθανότητα πεθάνε λόγω over heating κατά τη διαδικασία φόρτισης φορούσε την τελευταία έκδοση της ρομ δεν ανοίγει ούτε ανάβει το λαμπάκι όταν συνδέεται στο ρεύμα και ιδεα να το δώσουμε κάπως ;;;;;; =============== Φεβ 12th 2018, 4:49am =============== Οταν συνδέεται στο pc τρέφει ότι δεν αναγνωρίζεται η συσκευή ” δες και αυτο στο 4:30 youtube.com/watch?v=ED96PJ-qYMM
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα ρε σε ολους
-
Magic WormHole
Μήνυμαμπερδεύτηκαν με τα καλωδια......
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Σας ευχαριστώ όλους παιδιά !!!! Μου δίνεται δύναμη το κακό είναι με τον Μήτσο ότι δεν μπορώ ούτε να γελάσω με τα ραγισμένα πλευρά, βέβαια μόνο με στολίζει για περαστικά ούτε λόγος !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αμα πας κανα 1000 σελιδες πισω....................
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα σε ολους...
-
Magic WormHole
Μήνυμαδεν ξερω εγω τωρα ηρθα
-
Magic WormHole
Μήνυμαπερασμενα ξεχασμενα ποιος θα μου πει για τις φωτογραφιες και video τι παιζει?
-
Magic WormHole
Μήνυμαποιος μπορει να μου εξηγησει τις διαφορες hdr off hdr A hdr HQ και 720p 1080p 1080p 60 fps 4k
-
Παράθεση από geozn8: “Επειδή δεν μου απάντησε κάποιος εχτές αν θυμάστε με το πάνω μικρόφωνο που είχα θέμα στην ανοιχτή ακρόαση ακόμη δεν λειτουργεί σωστά.. Άρα είναι hardware.. Μια με ακούνε λίγο μια καθόλου.. Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση?? ” το μικροφωνο ειναι ενα ειτε εχεις ανοιχτη ακροαση η οχι.αν σε ακουνε καλα χωρις ανοιχτη ακροαση δοκιμασε να πας λιγο ποιο μακρυα το κινητο και δες αμα σε ακουνε παλι.... την συνεχεια την ξερεις...αλλαζεις μικροφωνο...
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα ρε σε ολους....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Τι πάθατε βρε παλικάρια, του Τάσο του τα χει πάρει τα μυαλά το 1+5...εσένα γατοπιγκο σε τρέλανε το χειροποίητο σπιτάκι για ποντικαρέους? Δεν είναι συφιλιασμενο το link, τι πάθατε?? ” youtube.com/watch?v=hUV214_UAX4
-
Magic WormHole
Μήνυμαyoutube.com/watch?v=wFLJCttwNRk