Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• κανε πληρη απεγκατασταση του su και περασε το magisk περναει μονο με το magisk

• 1)δεν ξερω ποιο root εχεις 2)βαλε το magisk (αμα θελεις) 3)φλασαρε οπως ειναι το αρχειo .zip camera to api 4)ξεζιπαρε το αλλο μεσα ειναι το apk (google camera) 5)δεν αλλαζεις καμια ονομασια σε αρχειο

• ανοιγεις τα δεδομενα απο το κινητο σου ενεργοποιεις το hotspot και δινεις ονομα και κωδικο.στο αλλο κινητο κανεις αναζητηση δικτυων και πρεπει λογικα να δεις το κινητο σου.αν δεν μπορει να συνδεθει ειναι καποιο bug απο την rom....

• Magic WormHole

tasosko - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

καλημερα σε ολους...

• Παράθεση από intheend: “Προσπαθω να περάσω χειροκίνητα την ρύθμιση στο build.pro για την ενεργοποίηση της camera 2 api. Γράφω την τελευταία γραμμή στο κείμενο ( persist.camera.HAL3.enabled=1) , αποθηκεύω και επανεκκίνηση. Και τις 2 φορές που το προσπάθησα κολλάει στο boot και δεν ανοίγει το κινητό και αναγκαστικά κάνω restore. Έχει τύχει αυτό σε άλλον? ” το c2api το φλασαρεις και το αλλο το κανεις unzip ειναι apk δοκιμασε.....

• Παράθεση από boomshakalaka: “mi5 με δικιά σας ρομ κατά πάσα πιθανότητα πεθάνε λόγω over heating κατά τη διαδικασία φόρτισης φορούσε την τελευταία έκδοση της ρομ δεν ανοίγει ούτε ανάβει το λαμπάκι όταν συνδέεται στο ρεύμα και ιδεα να το δώσουμε κάπως ;;;;;; =============== Φεβ 12th 2018, 4:49am =============== Οταν συνδέεται στο pc τρέφει ότι δεν αναγνωρίζεται η συσκευή ” δες και αυτο στο 4:30 youtube.com/watch?v=ED96PJ-qYMM

• Παράθεση από intheend: “Με το νέο antutu η κατάσταση έχει ξεφύγει... ” δεν κανεις και ενα test με το <παλιο> antutu με την ιδια rom να δουμε τι φταιει?

• Magic WormHole

Μήνυμα

καλημερα ρε σε ολους

• Magic WormHole

Μήνυμα

μπερδεύτηκαν με τα καλωδια......

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Σας ευχαριστώ όλους παιδιά !!!! Μου δίνεται δύναμη το κακό είναι με τον Μήτσο ότι δεν μπορώ ούτε να γελάσω με τα ραγισμένα πλευρά, βέβαια μόνο με στολίζει για περαστικά ούτε λόγος !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αμα πας κανα 1000 σελιδες πισω....................

• Magic WormHole

Μήνυμα

καλημερα σε ολους...

• Magic WormHole

Μήνυμα

δεν ξερω εγω τωρα ηρθα

• Magic WormHole

Μήνυμα

περασμενα ξεχασμενα ποιος θα μου πει για τις φωτογραφιες και video τι παιζει?

• Magic WormHole

Μήνυμα

ποιος μπορει να μου εξηγησει τις διαφορες hdr off hdr A hdr HQ και 720p 1080p 1080p 60 fps 4k

• Παράθεση από geozn8: “Επειδή δεν μου απάντησε κάποιος εχτές αν θυμάστε με το πάνω μικρόφωνο που είχα θέμα στην ανοιχτή ακρόαση ακόμη δεν λειτουργεί σωστά.. Άρα είναι hardware.. Μια με ακούνε λίγο μια καθόλου.. Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση?? ” το μικροφωνο ειναι ενα ειτε εχεις ανοιχτη ακροαση η οχι.αν σε ακουνε καλα χωρις ανοιχτη ακροαση δοκιμασε να πας λιγο ποιο μακρυα το κινητο και δες αμα σε ακουνε παλι.... την συνεχεια την ξερεις...αλλαζεις μικροφωνο...

• οπως νομιζεις αλλα καλυτερα το magisk εχει τα <δικα του>

• Παράθεση από geozn8: “Οκ ποιο ρουτ μου προτείνεις να βάλω τότε μιας και το χρειάζομαι οπωσδήποτε..!! ” περασε πρωτα το 15.3 αν δεν ανοιξει μπες recovery και περασε το 14.3 και οταν ανοιξει καντο update απο μεσα

• Magic WormHole

Μήνυμα

καλημερα ρε σε ολους....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Τι πάθατε βρε παλικάρια, του Τάσο του τα χει πάρει τα μυαλά το 1+5...εσένα γατοπιγκο σε τρέλανε το χειροποίητο σπιτάκι για ποντικαρέους? Δεν είναι συφιλιασμενο το link, τι πάθατε?? ” youtube.com/watch?v=hUV214_UAX4

• Magic WormHole

Μήνυμα

youtube.com/watch?v=wFLJCttwNRk