Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 289.

• RE: Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

tragos - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από ktsak: “Ωππππππ νατααααα ..... Καλώς τα δεχθήκαμε RmTcBqQ.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Έχεις ξεκλειδώσει bootloader ή μπαίνει έτσι ή rom που φοράς?? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Υπαρχει καποια διαφορα στην ονομασια του tablet για android και windows? Θελω να το παραγγειλω, για να μην γινει κανενα μπερδεμα. edit..Οκ, το δα στο vick..

• Xiaomi Redmi Note 3-HELP!!

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από tragos: “Με πιάνεις αδιάβαστο!!! ” Εννοούσα Ρυθμίσεις/Πρόσθετες Ρυθμίσεις/ Ασάλεια & Απόρρητο/ ενεργοποίηση στο Άγνωστες Πηγές Δοκίμασε αυτό ” Το χω κανει ηδη...δε μπορω να καταλαβω τι γινεται..

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από solton57010: “Πηγαινε στην εφαρμογή downloads πατά τις 3 τελείες πάνω δεξιά settings --->download limit και παίξε με αυτό για να δεις αν θα καταφέρεις να κατεβάσεις αυτό που θες” Είναι απεριόριστο σαν ρύθμιση, το άλλαξα σε 100 mb,τα ίδια. Δεν κατεβάζει ούτε μέσω της εφαρμογής downloads, ούτε μέσω chrome.:mad: Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Τις 3ες πηγές τις έχεις ενεργοποιημένες?” Ποιες πηγές? Με πιάνεις αδιάβαστο!!! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amwnra: “εχεις την global ή του μαγαζιού που το πήρες;” Όχι του μαγαζιου είχε αγγλοκινεζικη. Αυτή την φλασαρα εγώ κ δουλεύει κανονικά. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

Μήνυμα

Παράθεση από kostakoutas: “Παιδιά πάντως η κάμερα είναι λίγο του πεταματου Ε; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Συγκριτικα με το Lg G2, που εχω ειναι καλυτερη σαν χρωματα και ευκρινεια.Χανει μονο οταν ζουμαρεις υπερβολικα την φωτο. Στο βιντεο τραβαει μακραν καλυτερα με μηδαμινο χρονο εστιασης.Με το G2 για να τραβηξω βιντεο κουνωντας το κινητο για να αλλαξω πλανο, πολλες φορες εκανα χειροκινητο ζουμ...

Μήνυμα

Σωστος!

Μήνυμα

σωστη παρατηρηση...το 16 με 2g ram..

• Παράθεση από Gio K: “Παράθεση από csotiriou: “Get code Unlock BootLoader Redmi Note 3 - Updated, Unlocked successfull! - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum ” ty alla elega gia to unlock without code gia to flash xwris ksekleidwma, egw exw flasharei 2 roms allready 5.12.25 dev+root++ kai 7.0.22(stable)+root++ ,Sphinx 1c kai 1d antistoixa me locked bootloader mias k dn exei er8ei o code yet. ” Η Sphinx 1d, σε μενα δεν λειτουργουσε σωστα και ξαναγυρισα στην 1c.Τι διαφορες ειχε θυμασαι?

Μήνυμα

ποια rom φορατε πανω ρε παιδες? εμενα δεν ανεβαινει πανω απο 49000

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tragos: “Παίδες φοράω την 7 global 5.12.10 Όταν προσπαθώ να κάνω download ένα αρχείο εξωτερικό,όχι από Google store, π.χ. το xmod, μου βγάζει την ειδοποίηση ότι πρόκειται να κατεβασω αρχείο, παταω ναι, αλλά δεν κάνει τιποτα... Και με WIFI και με data το ίδιο.. Έχει κάποια ιδέα κανένας? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Up Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

tragos - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Gio K: “Παράθεση από csotiriou: “Καλησπερα. Αν εχω καταλαβει καλα αν δεν ξεκλειδωσεις τον bootloader δεν μπορεις να αλλαξεις ρομ με κανενα τροπο? Περιμενω ενα redmin note 3 απο minideal. Αν ειναι μαπα η ρομ δεν μπορω να βαλω ουτε την multilanguage ουτε την ελληνικη? Υπαρχει κανενας αλλος τροπος πχ flash? ” Μπορεις, μεσω του flash tool. εμενα ειναι ακομα locked και του εχω βαλει αλλο rom ( [Stable] SphinX V1d - MIUI7 V7.0.22.0 Global, Multi Language, SuperSU (Released) - Redmi Note 3…

Μήνυμα

Με wifi Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Μήνυμα

Παίδες φοράω την 7 global 5.12.10 Όταν προσπαθώ να κάνω download ένα αρχείο εξωτερικό,όχι από Google store, π.χ. το xmod, μου βγάζει την ειδοποίηση ότι πρόκειται να κατεβασω αρχείο, παταω ναι, αλλά δεν κάνει τιποτα... Έχει κάποια ιδέα κανένας? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Μήνυμα

Αυτό ακριβώς, απλά αν έχει την αγγλοκινεζικη θα ναι στα αγγλικά λογικά. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Μήνυμα

Αν ναι, πατά preferences και θα καταλάβεις τι να κανείς μετά. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Μήνυμα

Ραφ, στις ρυθμίσεις γλώσσας κ πληκτρολογίου έχεις Google keyboard επιλεγμένο ?? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Μήνυμα

Είναι στις ρυθμίσεις ήχος&δονηση Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από TOLIS38: “Παράθεση από tragos: “Συμπλήρωσαν την φόρμα, παταω apply και βγάζει μύνημα με κόκκινα γράμματα " apply reason to the more than 10 characters" Ξέρει κανένας τίποτα? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” βαλε αυτο : 我想有root访问权限,并安装自定义ROM σημαινει : i want to have root acess and install custom rom . Ευχαριστω τον φιλο arist1976 που τον εχω πρηξει αλλα με βοηθησε υπερβολικα με ολα αυτα τα κινεζικα......και τον φιλο amwnra για τα σωτηρια αρχεια που μου εδωσε.... .” Το έβαλ…