Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 289.
-
παιδες καλησπερα, δωστε λιγο μια βοηθεια, ειμαι στην διαδικασια φλασαρισματος συμφωνα με τον οδηγο. εχω δωσει την εξης εντολη Πληκτρολογούμε fastboot flash recovery twrp3.0.2-2_by_mic_kenzo.img και μου γραφει waiting for device. Eιναι σωστο αυτο? Δεν μ αφηνει να πληκτρολογησω το fastboot reboot για να προχωρησω
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΟμαδα καλησπερα, Μια ερωτηση... Θελω να ξεκλειδωσω το RN3 Pro μεσω του unlock tool, αλλα στην περιοχη που γραφω το mi id ή αριθμο τηλεφωνου ή e-mail, μπορω να βαλω το ιδιο που εχω απο το RN3, το οποιο ξεκλειδωσα και εχω ελληνικη rom εδω κ καιρο..? 'Η θα πρεπει να φτιαξω καινουριο Mi home id, μη μπορωντας λογικα να περασω τις φωτο κ apps απο το mi cloud..? Καταλαβε κανενας τι θελω να πω...???? Ξεκλειδωνουμε συσκευη τελικα ή τον λογαριασμο μας???
-
Μπραβο ρε παιδια!! Σε RN3 και RN2, ολα κομπλε!!
-
Xiaomi Mi5 Pro 128GB Black
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από chris bakalis: “έχω μόνο το νούμερο και όχι το όνομα του αποστολέα...βοήθεια....!!!! Ευχαριστώ... Εκ των προτέρων.... ” Όταν με το καλό θα βάλεις την ελληνική rom θα τρέξεις το Number Fixer και θα σταματήσει αυτό. Θα σου βγαζει κανονικά το όνομα της επαφής. Παράθεση από chris bakalis: “....δεν μου ανοίγει τα βιντεακια που μου στέλνουν στο messenger ” Εντος του messenger? Ανοιγει κάποια άλλη εφαρμογή?” Μέσα από το messenger, πατάς επάνω για αναπαραγωγή κ είναι σα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chris bakalis: “Έχω ένα μικρό πρόβλημα με το note 3 που έχω εδώ και ένα μήνα....δεν μου ανοίγει τα βιντεακια που μου στέλνουν στο messenger. ....και επίσης τα μνμ που δέχομαι... σαν ειδοποίηση (από άλλο κινητό ) έχω μόνο το νούμερο και όχι το όνομα του αποστολέα...βοήθεια....!!!! Ευχαριστώ... Εκ των προτέρων....” Αυτό με τα βιντεακι στο messenger το χω κ γω... Και στο note 3 και στο note 2... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Tasos_Mitu: “Παράθεση από tragos: “Παράθεση από takisfrag: “ ” Μόλις έκανα, δουλεύει κανονικά. Επί την ευκαιρία, στην έκδοση kernel, μου γράφει unaivalable. Έτσι πρέπει να ναι? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου ” Στείλε screenshot να δούμε.” c9bfe98f443ce92808d1815510df1a5c.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Παράθεση από tragos: “Παράθεση από anestisgeo: “Παιδιά είχε κανείς θέμα με τα μικρόφωνα; Μετά από παράπονα πολλών ότι δεν ακούγομαι δοκίμασα και είδα ότι το κάτω μικρόφωνο δεν λειτουργεί.... Παίζει τίποτα σε service; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Και σε μένα το ιδιο..πολλά παράπονα ότι δεν ακούγομαι... Ίσως είναι απ τη νέα Ρόμ, θα περιμένω την καινουρια Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου” Κάνατε δοκιμή στο μικρόφωνο πατώντας αρκετές φορές πάνω στην έκδοση kerne…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από anestisgeo: “Παιδιά είχε κανείς θέμα με τα μικρόφωνα; Μετά από παράπονα πολλών ότι δεν ακούγομαι δοκίμασα και είδα ότι το κάτω μικρόφωνο δεν λειτουργεί.... Παίζει τίποτα σε service; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Και σε μένα το ιδιο..πολλά παράπονα ότι δεν ακούγομαι... Ίσως είναι απ τη νέα Ρόμ, θα περιμένω την καινουρια Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
RE:
tragos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από vaggelisp7406: “Σε ευχαριστω πολυ :)” Τπτ φίλε Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
Παράθεση από vaggelisp7406: “Παιδια γνωριζει κανεις πως απενεργοποιηουμε οταν μας παιρνουν τηλ να μην αναβοσβηνει το φλας της καμερας? ” -Πατα το πρασσινο εικονιδιο των κλησεων -Πανω δεξια εχει 3 τελειες, πατα τες -Ρυθμισεις -Ρυθμισεις εισερχομενων κλησεων -και απενεργοποιησε το "να αναβοσβηνει οταν κουδουνιζει"