Ξεκλείδωμα του Bootloader.
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Οχι για να ξεκλειδώσω ποια βάζω ? συγνώμη παιδιά εχω χαθεί λιγο.Βαζω την 6.5.19 επειδη στο site της miui γραφει για ΜΤΚ...
MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ειναι ??
-
Επισης εχω βαλει china stable και λεει το επισημο miui site Version: V7.3.6.0.LHOCNDD (MIUI7) . Το κινητο μου λεει miui 7.3.8.0/Stable ....lol
-
Μπορεί να έχουν ήδη update αλλά να μην το έχουν ακόμα ανεβάσει στο σάιτ!!
Όπου γράφει Redmi Note 3 Qualcomm Global είναι για το Pro -
Παιδιά συγγνώμη για το εκτός θέματος αλλά δεν ήξερα που να ρωτήσω.Το κινητό μου(redmi 3) τούβλιασε στην αναβάθμιση από την τελευταια ελληνικη developer σε stable.(μηπως δεν επρεπε να το κάνω;).Δεν ανοιγει δεν μπαινει σε download mode γενικα δεν κανει τιποτα.Το μόνο που κάνει είναι να δονείται δυο φορες εμφανίζοντας στιγμιαια το σημα mi στην οθονη και μετα τιποτα.Προσπάθησα να κάνω την δουλειά από την αρχη(Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)) αλλά δεν μπαινω σε download mode και μου βγαζει μηνυμα σφαλματος το miflash.Καμμιά ιδέα;;;mi8
-
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
mi8 -
Θετική απάντησηΛοιπόν το πιθανότερο είναι ότι κατά την επιστροφή από Miui 8 σε 7 ξανακλείδωσε ο bootloader. Πρέπει να καταφέρεις να μπεις fastboot και να μείνει εκεί. Σύνδεσέ το στον υπολογιστή με usb και δοκίμασε πάλι να το βάλεις σε fastboot. Αφού μπει κάνε το ckeck για το αν είναι κλειδωμένος
fastboot oem device-info
αν είναι όντως κλειδωμένος κάνεις επιτόπου unlock με το MiUnlock και το account σου και αφού ξεκλειδώσει αμέσως restart και θα φορτώσει κανονικά η stable rom που πέρασες πριν με επιτυχία!
Δεν χρειάζεσαι πάλι έγκριση ούτε να έχουν περάσει 30μέρες από το προηγούμενο ξεκλείδωμα.
Αν δεν μπαίνει με τίποτα fastboot βάλτο να φορτίσει σε πρίζα για κάνα 2-3ώρες και δοκίμασε πάλι μετά!
Σε παρακαλώ ενημέρωσε ότι και να γίνει και να μας πεις τι δούλεψε από τα παραπάνω και τι όχι!Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην NasDriver ()
Αιτία: Οδηγίες επίλυσης προβλήματος boot loop μετά από downgrade από MIUI 8 σε MIUI 7 -
Ο/H lallasgr έγραψε:
Λοιπόν το πιθανότερο είναι ότι κατά την επιστροφή από Miui 8 σε 7 ξανακλείδωσε ο bootloader. Πρέπει να καταφέρεις να μπεις fastboot και να μείνει εκεί. Σύνδεσέ το στον υπολογιστή με usb και δοκίμασε πάλι να το βάλεις σε fastboot. Αφού μπει κάνε το ckeck για το αν είναι κλειδωμένος
fastboot oem device-info
αν είναι όντως κλειδωμένος κάνεις επιτόπου unlock με το MiUnlock και το account σου και αφού ξεκλειδώσει αμέσως restart και θα φορτώσει κανονικά η stable rom που πέρασες πριν με επιτυχία!
Δεν χρειάζεσαι πάλι έγκριση ούτε να έχουν περάσει 30μέρες από το προηγούμενο ξεκλείδωμα.
Αν δεν μπαίνει με τίποτα fastboot βάλτο να φορτίσει σε πρίζα για κάνα 2-3ώρες και δοκίμασε πάλι μετά!
Σε παρακαλώ ενημέρωσε ότι και να γίνει και να μας πεις τι δούλεψε από τα παραπάνω και τι όχι!
mi8 -
Ομαδα καλησπερα,
Μια ερωτηση...
Θελω να ξεκλειδωσω το RN3 Pro μεσω του unlock tool, αλλα στην περιοχη που γραφω το mi id ή αριθμο τηλεφωνου ή e-mail, μπορω να βαλω το ιδιο που εχω απο το RN3, το οποιο ξεκλειδωσα και εχω ελληνικη rom εδω κ καιρο..?
'Η θα πρεπει να φτιαξω καινουριο Mi home id, μη μπορωντας λογικα να περασω τις φωτο κ apps απο το mi cloud..?
Καταλαβε κανενας τι θελω να πω...????
Ξεκλειδωνουμε συσκευη τελικα ή τον λογαριασμο μας??? -
@tragos βεβαίως και μπορείς. Απλά θα κόψεις το ίντερνετ από το άλλο κινητό που είναι συνδεδεμένος ή θα το κάνεις log out από εκεί!
-
@manouras πρέπει να καταφέρεις να μπει σε fastboot όπως και να χει. Είτε για να ξεκλειδώσεις αν όντως ξανακλείδωσε είτε για να μπορέσεις να το βάλεις σε download mode με το κράτημα των δυο κουμπιών(Volume+ και Volume-) και επανεκκίνηση.
Μπορείς αν θες να δοκιμάσεις τα παρακάτω μπας και δουλέψει:
1) Συνδέεις στο pc
2) Πατάς Volume- και Power να μπει fastboot
3) Με το που δεις λαγό αφήνεις το power και πριν προλάβεις να ανοιγοκλείσεις μάτια και να κάνει ρεστάρτ το κινητό κρατάς ταυτόχρονα τα Volume+ και Volume- και με το που επανεκκινήσει αν είσαι τυχερός θα μπει σε download mode και θα το δει κανονικά το MiFlash
4) Μετά φαντάζομαι ξέρεις
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα