Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 122.
-
Γενική συζήτηση για το Mi-4S
pangio2 - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΚαλησπέρα, Είχα ενα πρόβλημα με την οθόνη του κινητού και την αντικατέστησα σήμερα μετά από 4-5 μήνες που το κινητο ήταν κλειστό γιατί είχα μπλέξει με την αγορά της οθόνης. Παρέλαβα λοιπόν το κινητό και το έχω και φορτίζει εδώ και μία ώρα αλλά δεν έχει ανάψει ακόμα. Υπάρχει πιθανότητα να έχει χαλάσει η μπαταρία και να χρειάζομαι καινούρια ή αν το αφήσω λίγο να φορτισει θα λειτουργήσει;
-
Αγορά και αλλαγη οθόνης σε mi4s
pangio2 - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΚαλησπέρα στο φορουμ. Επειδη ταλαιπωρηθηκα αρκετό καιρό με διαδικασία αλλαγής οθόνης,...αρχικά το ανέλαβε κάποιος τεχνικός αλλά δεν μπορεσε να παραγγείλει ποτέ την οθόνη....μετά έκανα παραγγελία από ebay αλλά ποτέ δεν ήρθε ..θα ήθελα την βοήθεια σας για να ξεμπερδεύω με την επισκευή του τηλεφωνου. Το τηλέφωνο ειναι σε αχρηστία 5 μήνες. Αν γνωρίζετε ποιος αναλαμβάνει στην Ελλάδα επισκευές τηλεφώνων και αν υπάρχει η δυνατότητα αυτό να γίνει με αποστολή της συσκευής με ταχυδρομείο η courier. Ευχαρι…
-
Όλα καλά σε MI4...πετάει και πατάει κάποιες συσκευές με 300+ αλλων. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ ” Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Είναι έτοιμη η διορθωμένη XTRV-7.4.6 ROM για το RedMi Note 4G (Dior). Ο σύνδεσμος για την λήψη βρίσκεται στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος. ” Να την κατεβάσω τελικα γιατί στην αρχή η ενημέρωση γράφει ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών : Είναι έτοιμες οι περισσότερες νέες XTRV-7.4.6 ROM και σας έχουν σταλεί οι σύνδεσμοι για την λήψη τους, στα mail που έχετε δηλώσει στο προφίλ σας. Για το RedMi Note 4G (Dior) θα βγει η ROM αργότερα καθώς υπάρχουν …
-
περάστηκε σε μία mi4.αποτέλεσμα αύξηση κατανάλωσης μπαταρίας και αύξηση θερμοκρασίας cpu. Για να γυρίσω σε προηγούμενη ρομ απλή εγκατάσταση κάνω;
-
Παράθεση από gkalen: “ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Οι ρομς για τα Cancro και Virgo θ'ανεβουν ξανά .. Θα έχετε νέα λινκ σε λίγη ώρα .. ” για δείτε και την αυτόματη φωτεινότητα
-
Παράθεση από asx1980: “καλημερα παιδια μετα απο καιρο σας ξανα γραφω για ενα μικρο προβληματακι εχω το redminote 4 εκδοση νικελ , και εγκατεστησα την τελευταια ρομ 7.2.16 μου εβγαλε ενα ερορ στο τελος της εγκαταστασης αλλα δεν το εδωσα σημασια γιατι ετσι εβαζα και τις προηγουμενες και λειτουργουσε καλα τωρα εχω προβλημα οτι δεν αναγνωριζει την σιμ και δεν εχω σημα καμια βοηθεια? σας ευχαριστω ” Προηγούμενη ROM που είχες πια ήταν;
-
Καλημέρα κι από μένα. Περάστηκε από χθες βράδυ η cancro και απ΄ότι δείχνει είναι πολύ καλή. Όπως και η προηγούμενη έτσι κι αυτή φαίνεται να κρατούν την συσκευή σε υψηλά επίπεδα λειτουργικότητας. Αυτά που θέλω να ρωτήσω είναι: α) Το θέμα με τους πυρήνες του επεξεργαστή που φαίνονται να είναι stopped μετά από αδράνεια της συσκευής ενώ όταν κάνει εκκίνηση από σβηστό φαίνονται να λειτουργούν όλοι, είναι πραγματικό η πλασματικό.(δεν έχω δει αν έχει απαντηθεί γιατί είχε τεθεί ξανά) β) οι λειτουργίες π…
-
touch screen mi4s
pangio2 - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Αν μπορείς να βάλεις μερικές φώτο με το ράγισμα που έχεις. Έχει αναφερθεί το dragon-tt για καλά ανταλλακτικά αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία, φυσικά μετά υπάρχει και το aliexpress ” Παρήγγειλα αυτό --- >Details about 5.0" Touch Screen Glass Digitizer Panel Assembly Replacement For Xiaomi 4S Mi4S |Ebay (δε ξέρω αν επιτρέπονται σύνδεσμοι.)
-
touch screen mi4s
pangio2 - - Mi-4S (Aqua)
ΜήνυμαΈσπασε επιφανειακά το touch στο ΜΙ4S. Γνωρίζει κάποιος αν γίνεται αντικατάσταση μόνο στο touch, ή πρέπει σ όλη την οθόνη. Επίσης αν υπάρχει κάποιο κατάστημα για original ανταλλακτικό.
-
το Link για Mi-4 (Cancro) ισχύει η να περιμένουμε;
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Επανήλθε η αυτονομία όπως στην 6,10,27!! Πάρα πολύ καλή αυτή η ρομ..!! ” Δες αν θέλεις και την κάμερα στο Modes-Χειροκίνητα -χρόνος έκθεσης, αν έχει αλλάξει η είναι max 2s. Αν όχι μένω στη προηγούμενη που μου έχει κάτσει καλά και μετά απο 1 ημερα και 3 ώρες είμαι στο 58% μπαταρία με χρήση ιντερνετ, vpn συνδεσης και iptv παρακολούθηση.
-
Παράθεση από kostakislarisa: “@pangio2 τι έχει η κάμερα; ” πατα εδω
-
Στο ΜI4 όλα καλά. Οτι καλύτερο από μπαταρία έως τώρα. Το τηλέφωνο πετάει. Ευχαριστώ και την ομάδα. Αυτό με την κάμερα όμως με χαλάει........
-
Μπορώ να αντικαταστήσω το camera apk του MIUI 8 με αυτό του MIUI 7?
pangio2 - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαTο έχω γράψει 2 φορές, δεν έχω πάρει απάντηση. μια εδώ Πάντως αν βρεις κάποια εφαρμογή στο play store να κάνει αυτή τη δουλειά ενημέρωσε με. Κάποιες που έβαλα δεν είχαν καμία σχέση με τη μαμά εφαρμογή. Και μια φωτογραφία με τα ωραία που έκανε η κάμερα πριν. Ώρα 23:00 όπως φαίνεται