Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-78 από 78.
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
nikd - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά. Μόλις ξεκλείδωσα το bootloader στο redmi note 3 εχω περασει με φλασαρισμα την official china stable 8.1.3.0 πριν το ξεκλείδωμα . Τώρα θέλω να περάσω ελληνική ρομ . Ποιά βήματα πρεπει να ακολουθήσω;
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
nikd - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά. Έκανα φλασάρισμα με την 1η περίπτωση και όλα πήγαν καλά μου εγκατέστησε την 8.1.3.0 stable china. όλα καλα δεν μου κάνει συνεχόμενα reboot οπως πριν και δεν έχουν χαθεί δεδομένα ή εφαρμογές. Το θέμα είναι οτι εχει τα Ελληνικά ως γλώσσα γραφής όπως πριν όχι όμως στην περιγραφή των μενού. Έχω το Redmi Note 3 με κλειδωμένο bootloader. Για να βάλω Ελληνική ρομ να ξεκλειδώσω και να την περάσω με τον οδηγό Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Re…
-
Καλησπέρα παιδιά. Επειδή δεν έχω κάνει ξανα τέτοια διαδικασία και φοβάμαι λίγο και μπορείτε να με βοηθήσετε βήμα βήμα. Έχω Redmi Note 3 MTK και κινέζικη Stable 7.00.11 , έχω άδεια από την Xiaomi να ξεκλειδώσω τον bootloader και θέω να περάσω την Ελληνική ΜIUI 8 . Τωρα τελευταία το κινητό μου σβήνει και κάνει reboot μόνο του ζητώντας το pin.Να ξεκλειδώσω και να περάσω τη νέα MIUI ; Παιδιά διόρθωση το πήρα απο το vickmall πριν ενα χρόνο και έχει ελληνικά ως γλώσσα οπότε μάλλον πρέπει να είναι cust…
-
Οδηγός Δημιουργίας Mi Account και αιτήματος ξεκλειδώματος Bootloader με χρήση μόνο Η/Υ
nikd - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΟκ θα το κάνω . Ευχαριστώ !
-
Οδηγός Δημιουργίας Mi Account και αιτήματος ξεκλειδώματος Bootloader με χρήση μόνο Η/Υ
nikd - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαιδια να ρωτήσω έχω κλειδωμένο το bootloader στο Redmi Note 3 PRO και έχω ήδη δημιουργήσει MiAccount πρέπει να ζητήσω έγκριση από την Xiaomi για να το ξεκλειδώσω παρόλα αυτά; Δεν γίνεται διαφορετικά; Α και έχω official Rom από την Xiaomi από την αγορά.
-
Καλησπέρα. Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά . Ήταν χρήσιμη τελικά τσεκαρα τον bootloader ( βέβαια τρόμαξα να ανοίξω το κινητό μετα το τσεκ δεν ξερω πως το καταφερα) και είναι κλειδωμένος. Διάβασα τις οδηγίες για το ξεκλείδωμα και αναφέρει ότι χάνονται τα δεδομένα. Αρα πρέπει να κάνω back-up ; Σορυ για τις πολλές ερωτήσεις
-
Παιδια καλησπέρα , Εχω την έκδοση ΜΙUI 7 στο κινητο και δεν ξέρω πως να εγκαταστήσω τη MIUI 8 (κατέβασα το zip αλλα δεν ξέρω να το εγκαταστησω στο κινητο μοιάζει πυρινική φυσική όλο αυτό!). Επιπλέον πρόσφατα έβαλα σύνδεση WIND και το κινητό δεν πιάνει σχεδόν καθόλου το 4G ενω με την Cosmote δεν είχα και εξακολουθώ να μην έχω πρόβλημα. Απο την Wind μου είπαν οτι θέλει αναβάθμιση το λογισμικό του κινητού ενώ λειτουργεί με Cosmote!!! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με αυτα τα 2 θέματα αν γνωρ…