Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-51 από 51.
-
Παιδια χαιρομαι να βλεπω οτι δεν ειμαι ο μοναδικος νοσταλγικος της υποθεσης αφου σημερα αγορασα και εγω το Xiaomi Mi4 με flashsale απο το Gearbest.Οπως φαινεται δεν αντεξα στον πειρασμο αφου το ειχα βαλει στο ματι απο τοτε που πρωτοκυκλοφορησε και τελευταια η μια καθυστερηση εφερε την αλλη και απο Mi4C που θα αγοραζα τελικα το γυρισα σε Mi4.. ελεος πια με αυτα τα απωθημενα μηπως ειναι αληθεια κακος συμβουλος? θα δειξει..προς το παρον οπλιζομαι με θετικη ενεργεια και υπομονη
-
Διαβαζα και εγω τοσα καλα για τον "γλυκουλη Yeso"..σκεφτηκα λοιπον να αγορασω ενα κινητο κυριολεκτικα dated (Μι4) και τι βλεπω σημερα? λοιπον τις προηγουμενες ημερες αφου του ειχα στειλει δυο μνμ για τις απαραιτητες πληροφοριες δεν μπορω να πω απαντησε με ευγενεια αλλα ταυτοχρονα αρχισε μαλλον να τριβει και τα χερια του και τι εκανε ο αθεοφοβος? φυσικα και ανεβασε την τιμη! 3 ευρω!!! ειναι να τρελενεσαι με το μυαλο που κουβαλανε μερικοι..σκωτσεζοι..nothing personal just business!
-
Και εγω εκανα την αιτηση το σαββατο 29 κ μου απαντησαν πριν καν κλεισει το 24ωρο ξημερωματα κυριακης με sms χωρις προβληματα κ καθυστερησεις !? Δημιουργια λογαριασμου μεσω mail κ στην συνεχεια επιβεβαιωση της ασφαλειας του λογαριασμου με προσθηκη αρ. τηλεφωνου ερωτησεις ταυτοποιησης συμπληρωματικα στοιχεια κλπ.
-
Ε ναι ρε παιδια ετσι σας παω! Βλεπω οτι εισαστε φορουμ εντος εκτος κ επι τ αυτα κομπλε κ στο βαθος λιγο χαβαλε..!!! Εν μερει εχετε δικιο γιατι αν δεν εχεις το κινητο στα χερια σου να δεις τις επιλογες σου δεν υπαρχει νοημα αλλα τι να κανω που ουτως η αλλως η διαδικασια ειναι μονοδρομος.. βεβαια ισως κ να ξεκινησα καπως νωρις την προθερμανση! Λοιπον αν εχω καταλαβει καλα στην περιπτωση που ερθει η συσκευη κ εχει ηδη root σημαινει οτι εχει μια developer η modified rom σωστα? Επομενως χωρις να ζητη…
-
Σε ευχαριστω για την υποστηριξη αλλα νομιζω οτι εξακολουθω να εχω μια σχετικη συγχυση Γιατι οπως λες πρεπει να ξεκλειδωσω..χθες!.. κ επισημα απο την xiaomi το bootloader ενω θα ειναι ηδη unlocked Διαβασα οτι υπαρχει κινδυνος οταν φλασαρεις rom κ δεν εχεις επισημο unlock .. Αλλα στην ιδιαιτερη αυτη περιπτωση ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω? Απο αλλη εμπειρια που ειχα με htc ξερω οτι γινεται ελεγχος κ καταγραφη της συσκευης οταν ειναι locked/unlocked . ειδα επισης οτι δεν υπαρχει Global devel…
-
Γεια σας Σκοπευω να αγορασω το Mi 4c κ μου ειπαν απο το ελληνικο ηλ. καταστημα οτι εχει ηδη ξεκλειδωτο bootloader κ root Οταν φτασει στα χερια μου τι πρεπει να κανω ουτως ωστε να ειναι πληρως λειτουργικο? Σαν πρωτο βημα να ακολουθησω την διαδικασια για αιτηση ξεκλειδωματος απο xiaomi κ ας ειναι ηδη unlocked? Μπορειτε να με βοηθησετε νομιζω οτι ειναι μπερδεμενη η κατασταση.. Γιατι σε αλλο ποστ σχετικα με τα πρωτα βηματα που χρειαζεται να ακολουθησω ως νεος ιδιοκτητης xiaomi ενας φιλος μου προτειν…
-
Συγγνωμη αλλα εχω πλεον μπερδευτει με τοσα που εχω διαβασει τοσο στο ελληνικο φορουμ αλλα κ στο ιταλικο κ αγγλικο.. Θελω να αγορασω το Mi 4c απο ελληνικο ηλ. καταστημα κ μου απαντησαν τα εξης : 1) Unlocked bootloader από τον εκάστοτε προμηθευτή από Κίνα. (ενω ζητησα διευκρυνιση δεν απαντησαν official/unofficial unlock φανταζομαι το δευτερο) 2) Η ROM είναι η Global και έχει ρυθμιστεί επίσης από τον προμηθευτή, (τους ειπα οτι ειδα απο το ελλ. φορουμ οτι οι Global rom δεν υποστηριζουν ελληνικα κ απ…
-
XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool συγγνώμη αλλά δεν μου έρχεται και κάτι άλλο στο μυαλό μου..