Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-57 από 57.

• Αξεσουάρ Mi-Max

g47 - - Mi Max PRO (Helium)

Μήνυμα

Eδω μπορουμε να ποσταρουμε ενδιαφεροντα ευρηματα παντος ειδους. Σημερινες δικες μου παραλαβες τεσσερις θηκες. Μια πλαστικη διαφανη με dust plugs που προς το παρον εχω πανω στο κινητο. Μια πλαστικη μαυρη με δευτερο ασημενιο πλαισιο επισης πλαστικο. Μια αυθεντικη Xiaomi flip με παραθυρο, ασημενια Και τελος μια hybrid με αλουμινενιο bumper και πλαστικο συρταρωτο πισω καλυμμα ασημενια. Τα κουμπια της ειναι επισης μεταλλικα κατι που μου εκανε εντυπωση. Εχω βαλει τη διαφανη γιατι θελω τη πιο λεπτη που…

• Mi Max 4/128

Μήνυμα

Aναμενη οθονη εννοω, sot το λεμε. Με τη δικη μου χρηση βγαζω ανετα τοσο.

• Mi Max 4/128

Μήνυμα

Παράθεση από jimmydimo: “:thumbsup: Ωώώώ΄1000 θενξ γκάηζ. Από διαχείριση μπαταρίας με τη νέα dev rom τι λέει; Και λέω διαχείριση και νέα rom, γιατί με 4850mAh στην v7 βλέπω είναι στην απόλυτη κορυφή. Και κάτι ακόμα: Στα κινητά που δεν βγαίνει η μπαταρία όπως αυτό, τι κάνεις άμα κολλήσει; Βέβαια στο 3G μου to "καταλαβαίνει" και κάνει μόνο του σε 1-2' reset. Κάνει το ίδιο; Υπάρχει κάποιο λινκ με κάποιο review που να λέει "σωστά" τα συν αλλά και τα πλην του; (όσοι το έχετε μπορείτε να κρίνετε καλλί…

• Mi Max 4/128

Μήνυμα

Παράθεση από soctap: “Παράθεση από g47: “Aπαντω σε εμενα μετα απο σχετικο ψαξιμο σε site και επιβεβαιωση απο εμενα μιας και εκανα την αναβαθμιση, δεν χανεται τιποτα. ” Καλησπέρα. Απο πιο κατάστημα το πήρες; ” To πηρα απο το dealgoogol που εχει καταστημα μονο στο amazon. Ηθελα απαραιτητως amazon για να εχω top notch προστασια σε περιπτωση που εχω οποιοδηποτε προβλημα η προβλημα εγγυσηης. Επισης ηρθε με μια θηκη και δυο γυαλια και δωρεαν courier DHL. Φερνει πολυ περιορισμενα κομματια, οποτε πρεπει…

• Mi Max 4/128

Μήνυμα

Aπαντω σε εμενα μετα απο σχετικο ψαξιμο σε site και επιβεβαιωση απο εμενα μιας και εκανα την αναβαθμιση, δεν χανεται τιποτα.

• Mi Max 4/128

Μήνυμα

Μου ηρθε η 8. Eπειδη θελω να ειμαι extra προσεκτικος, με την αναβαθμιση χανονται τα google apps, οι ρυθμισεις, λογαριασμοι μου η τιποτα τετοιο?

• Εκτος απο το google contacts, εχεις εγκαταστησει και το google contacts sync? Aν οχι, το χρειαζεσαι, οπως και το calendar χρειαζεται το calendar sync. Aν ναι, τοτε πηγαινε στα permisions και δωστου τα ολα. Μετα στο google account στο settings και δες αν εχεις πεδιο contacts το οποιο ειναι ατικαριστο. Πατα sync η sync all. Μετα πηγαινε στην εφαρμογη, ανοιξε τη, πηγαινε στο contacts to display, διαλεξε το λογαριασμο που θες να συγχρονιστει για να δεις αν τα κατεβασε.

• Mi Max 4/128

Μήνυμα

Σε ευχαριστω πολυ, μεγεια και το δικο σου. Τα συγκεκριμενα θεματα ηταν δικα μου μιας και ηταν η πρωτη μου επαφη με το λειτουργικο, οχι της ρομ, τα ελυσα μολις καταλαβα τι παιζει. Αναφερω πιο πανω για τα γυαλια: Παράθεση από g47: “Mαζι με το πακετο ηρθαν δυο γυαλια τα οποια κλασσικα καλυπτουν αριστερα δεξια μετα βιας το μαυρο πλαισιο της οθονης ” Οποτε ναι, ειναι πολυ στενα. Εχω βρει μεγαλυτερα ναι, ειναι αυτα: Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com Βεβαια τα πιο μεγαλα υπαρ…

• Mi Max 4/128

Μήνυμα

Δεν θα τη βαλω οχι...χωρις παρεξηγηση για τη δουλεια των παιδιων που καταλαβαινω οτι ειναι εξαιρετικη, ειναι θεμα συνηθειας. Μετα απο τοσα χρονια με αγγλικα, τα ελληνικα στο κινητο με κανουν να το χειριζομαι πολυ πιο αργα. Πρωτη φορα σε xiaomi και προς το παρον ειμαι ικανοποιημενος. Τα κυρια ζητουμενα μου ηταν μεγαλη οθονη και μεγαλη μπαταρια και ΥΠΕΡκαλυπτονται με αυτο το τερας. Mαζι με το πακετο ηρθαν δυο γυαλια τα οποια κλασσικα καλυπτουν αριστερα δεξια μετα βιας το μαυρο πλαισιο της οθονης, …

• Mi Max 4/128

Μήνυμα

Χαιρετε! Ηρθα κι απο τη σωστη ενοτητα, εγραφα στο Hydrogen μονο για το λογο της περισσοτερης κινησης. Παρελαβα ενα 4/128 εδω και μερικες μερες καινουργιο με chinese stable την οποια και θα αφησω. Εχω συνηθισει τα αγγλικα λογω εργασιας στην αγγλια και γιατι μετα απο τα νεξους, μου εφυγε η ορεξη για να πειραζω τα κινητα μου, θελω απλα να λειτουργει μετα το αρχικο στησιμο. Μολις το πηρα εκανα factory setting reset γιατι ειχε ερθει με ενσωματομενο google store και ηθελα να τα κανω ολα μονος μου απο …

• Εχω παραγγειλει εναν blitzwolf τον οποιο χρησιμοποιησα, το 4/128 μπορω να επιβεβαιωσω οτι υποστηριζει qc 3.0, οπως ειμαι σιγουρος οτι υποαστηριζεται και απο τον 650. Συνολικα ολη η σειρα πρεπει να φορτιζει με qc 3.0. Κοιταξτε επισης εδω: quick-charge-device-list.pdf Eπισης ο 650 με usb tester ειδα να γραφει 6.8-7V στο βιντεο, οποτε υποστηριζει. Δειτε στο 12.50 περιπου. youtube.com/watch?v=X8RBH2MqS68 Τελος το καλωδιο, δεν εκανε καμια διαφορα σε εμενα.

• Δεν εχω καταλαβει πραγματικα. Παρ'ολα αυτα, αυτη τη στιγμη η συσκευη ειναι αριστη. Με ξενιζει λιγο το λειτουργικο γιατι προερχομαι απο σειρα nexus. Εβαλα τον google now launcher, αλλα εκτος του οτι τα εικονιδια ειναι τεραστια, η σχεδιαση του miui μαρεσει πλεον περισσοτερο, ειδικα με τα παστελ χρωματα. Αγορασα επισης εναν φορτιστη blitzwolf για γρηγορη φορτιση που κανει αυτο που πρεπει και μια θηκη σαν αυτη Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com η οποια για τα αστεια λεφτα τ…

• Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και εγκατασταση παλι των gapps, συνεχιζει να μην συγχρονιζει τις επαφες. Καμια ιδεα? edit: Μετα απο πολλες προσπαθειες και χωρις να καταλαβω τι εκανα σωστα, πλεον συγχρονιζουν.

• Εχω εγκαταστησει το google contacts sync. Πρεπει να μου εμφανιζει στους λογαριασμους μου πεδιο "Επαφες" για συγχρονισμο? Εκανα τα παρακατω χωρις αποτελεσμα. panospc wrote: Παράθεση από panospc: “Παράθεση από merlinios: “Το μόνο που δεν έχω καταφέρει με την original rom είναι το contacts sync από gmail. Δοκίμασα διάφορα toolakia άλλα πάπαλα. Κανείς καμία ιδέα ? Ευχαριστώ ” Και εμένα δεν δούλευε και με είχε παιδέψει λίγο μέχρι να το καταφέρω. Μόλις πέρασα την επίσημη stable έκανα επαναφορά εργοστα…

• Καλησπερα σας! Παρελαβα σημερα τη συσκευη η οποια ειναι φοβερη αλλα θα ηθελα βοηθεια μιας και αντιμετωπιζω προβλημα. Εγκατεστησα το google contacts το οποιο ομως δεν μου εμφανιζει τις επαφες που εχει ο λογαριασμος μου. Κατι παιζει με το συγχρονισμο προφανως αλλα δε ξερω που να ψαξω! Παρακαλω τη βοηθεια σας!

• Kαλησπερα στη κοινοτητα. Μολις εδωσα παραγγελια για ενα 4/128 και πλεον θα τα λεμε συχνα. Εχω πολλα να διαβασω! smile.png