Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.

• RE:

lef79 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Στο Viber Settings, account, Viber backup” ,δεν μου έχει επιλογή για backup Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

lef79 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από lef79: “υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορείς να διαχειρίζεσαι όλο σου το e-mail σε ένα όπως το IOS; Και επίσης στο viber δεν μου κράτησε τα παλιά μου μηνύματα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα επαναφέρω; ” χρησιμοποιείς την εφαρμογή email που έχει σαν stock η miui. Κάνε backup το Viber μέσα στο Google Account σου και δοκίμασε restore στο νέο τηλέφωνο σου.” Ποια είναι αυτή η εφαρμογή ακριβώς;; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

lef79 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από lef79: “υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορείς να διαχειρίζεσαι όλο σου το e-mail σε ένα όπως το IOS; Και επίσης στο viber δεν μου κράτησε τα παλιά μου μηνύματα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα επαναφέρω; ” χρησιμοποιείς την εφαρμογή email που έχει σαν stock η miui. Κάνε backup το Viber μέσα στο Google Account σου και δοκίμασε restore στο νέο τηλέφωνο σου.” Ξέρεις πως ακριβώς; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

lef79 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Global version ,,και κατά την εκκίνηση δεν γράφει πουθενά unlocked. Ερώτηση: υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορείς να διαχειρίζεσαι όλο σου το e-mail σε ένα όπως το IOS; Και επίσης στο viber δεν μου κράτησε τα παλιά μου μηνύματα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα επαναφέρω; Ευχαριστώ προκαταβολικά και θα επανέλθω σύντομα!!!! Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

lef79 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

,παιδιά σήμερα τελικά παρέλαβα κι εγώ! Το τηλέφωνο φαίνεται πάρα πολύ καλό. Βέβαια νιώθω λίγο χαμένος στο διάστημα, αλλά πιστεύω θα καταφέρω να το φτιάξω όπως το θέλω.341939724e7a79943987d9330a78c877.jpg Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

lef79 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Παράθεση από james.: “Tελικα απο τα τρια tempered που δοκιμασα σημερα +αλλo ενα προχτες, το μονο που ταιριαξε με την spigen θηκη ηταν το tempered της Nillkin.Δεν τυλιγει το κινητο μεχρι το μαυρο πλαισιο γυρω γυρω, ετσι αφηνει περιθωριο να το αγκαλιασει η θηκη και να μην σηκωνει το τζαμακι. Αυτο που με προβληματισε ηταν οτι καθως καθαριζα την οθονη να βαλω το tempered, παρατηρησα μια αναπαισθητη σαν τριχα γρατζουνια και λεπτοτερη ακομα, κατω απο την οθονη και καθετα απο την θυρα φορτισης προς τα …

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

lef79 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Αλήθεια ρε παιδιά θήκες spigen με ποιο τζαμάκι για το mi9 ταιριάζουν;ξέρει κανεις;; Sent from my iPhone using Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

lef79 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους!Ελπιζω αύριο να μπω και εγώ στην παρέα σας(εάν παραλάβω φυσικά το mi9). Εκτός κάποιων εφαρμογών που χρησιμοποιώ και στο iOS ποιες εφαρμογές μου προτείνετε να κατεβάσω ώστε να είμαι όσο πιο έτοιμος μπορώ;; Ευχαριστώ Sent from my iPhone using Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

lef79 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Με γεια σου φίλε μου!Αληθεια παιδιά υπάρχει κανεις συνδυασμός θήκης με προστατευτικό οθόνης που εφαρμόζει καλά; Sent from my iPhone using Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

lef79 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Καλημέρα φίλοι! Έχετε να προτείνετε θήκη και glass protection για το mi9??? Θέλω να είναι πολύ καλά και τα 2 γιατί ο γιος μου καραδοκεί...!!! Ευχαριστώ Sent from my iPhone using Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

lef79 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση σας.Οταν το παραλάβω θα στείλω τα στοιχεία που μου είπες φίλε μου. Και θα συνεχίσω διάβασμα....!!! Sent from my iPhone using Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

lef79 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους. Εντελώς νέος και άσχετος με όλα αυτα που γράφετε εδω στο φόρουμ. Ζητώ λοιπόν την κατανόηση σας. Κάτοχος ενός iphone 7 το οποίο την ερχόμενη Τρίτη αντικαθιστώ με ενα mi9 που εχω παραγγέιλει. Είναι η πρώτη φορα που θα έχω κινητό με android και ομολογώ οτι με φοβίζουν αρκετα πράγματα, αν και ξέρω οτι σιγουρα θα είναι καλύτερα. Θα χρειαστω σίγουρα τις συμβουλές σας στο επόμενο διάστημα, οποτε μην παραξηγησετε την ασχετοσύνη μου. Η πρωτη ερωτηση εχει ως εξης. Τι πρέπει να κανω σαν…