Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 61.
-
Ξέρει κανείς γιατί στα εικονίδια εφαρμογών όπως το Yahoo mail και το Gmail μου εμφανίζει κόκκινο συνεφακι ότι έχω 2 ή 3 email αλλά έχω ένα εισερχόμενο τελικά όταν ανοίγω την εφαρμογή... Είναι Mi8 με official global κλειδωμένο boot.... Ευχαριστώ...54fdcd2021d5d8bac3bb328a3d8518ae.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ήρθε και το δικό 128gb Global version....από banggood σε 13 ημέρες...με κλειδωμένο bootloader...όλα κομπλέ... απίθανη συσκευή!!! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από andreasp: “Τελικά μόλις μου έδωσε το Update του Miui. Αυτη την στιγμή γίνεται εγκατάσταση. Σε κάθε reboot λοιπον τωρα, μου πεταει μηνυμα "Unfortunately, KLO Bugreport has stopped". Βρηκα κατι οδηγιες, και πηγα και εκανα clear cache στην συγκεκριμενη εφαρμογη. Δεν είδα προκοπή όμως! Να σημειώσω ότι το κινητό κάνει σκαλώματα στην χρήση που δεν έκανε πριν. Οπότε δεν θα πρότεινα να την βάλει κάποιος προς το παρόν. Καμία ιδέα?” Εμένα από το πρωί που την έκανα μια χαρά πάει... όλα τα λεφτ…
-
Το έκανε πάλι 3η φορά... αλλά η ενημέρωση έγινε καπνός...την έχουν ακούσει εκεί στη Xiaomi μου φαίνεται!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άμα σού πω ότι δεν πρόλαβα να δω τίποτα... Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Από χθές τό βράδυ μου εμφανίζει δύο φορές αναβάθμιση σε global stable 9.6.2.0 και όταν πατάω πάω στην ειδοποίηση χάνεται... τώρα φοράει global stable 9.5.7.0..... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το παρήγγειλα καί εγώ σήμερα... Global Version 128gb...μετά από την αποτυχημένη πρώτη παραγγελία με Global rom από bangood.... ήθελα μπλέ πάντως.... αλλά βλέπω οι τιμές να περνούν τον ανήφορο... οπότε αρκέστηκα στο all time classic μαύρο... τώρα περιμένω..... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτό διάβασα και ακύρωσα την αγορά μου.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικά εάν παραγγείλω τώρα global version από Κίνα ή από επίσημο μεταπωλητή είμαι εντάξει ή θα έχω προβλήματα με ξεκλειδωμενο bootloader??? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Infoquest συνεργάτες της Κωτσόβολος, puplic, media mark Infoquest συνεργάτες Τους γνωρίζω τούς κύριους.... αλλά άλλο 370€ και άλλο 599€ για το 128αρι.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εάν παραγγείλω αυτό πού μου προτείνεις θα είναι με κλειδωμένο bootloader??? Η θα τρέχω.... πάλι... Από bangood ψωνίζω και εγώ πάντως... αλλά χθές δεν ξέρω τι έγινε και αγόρασα το άλλο mi8 που γράφει ότι από 1 Αυγούστου έρχεται με global rom και ΟΤΑ αλλά με το κουπόνι που είχε για έκπτωση για την global version...τους ρώτησα εάν παρήγγειλα σωστά την global version και μου απάντησε να μην ανησυχώ... διαβάζοντας όμως το τοπικό αυτό με έζωσαν τα φίδια και ζήτησα να ακυρωθεί η αγορά μου και έτσι έγιν…
-
Ναι εάν είναι από Κίνα...τώρα αν υπάρχει από Ελλάδα κάτι σε κοντινή τιμή... ψάχνω για 128GB.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ πάντως ακύρωσα την αγορά μου από το bangood ακόμα και μετά τις διαβεβαιώσεις ότι είναι global rom.... κρίμα και δεν μου άρεσε κάτι άλλο σε τηλέφωνο... βέβαια δεν έχω την όρεξη ούτε τις γνώσεις να κάνω όλα τα παραπάνω... Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω Mi8 official global με κλειδωμένο bootloader πια..... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi box 3
ΜήνυμαΕμένα πάντως σε μια Philips 40αρα smart του 2013 μου βγάζει πολύ συχνά μαύρη οθόνη σε άλλη τηλεόραση του 2016 παίζει μια χαρά.... τι μπορεί να φταίει... έχω παίξει με τις αναλύσεις εικόνας αλλά τίποτα...