Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 49.
-
Καλησπέρα. Επισκεπτόμενος συχνά το forum από το κινητό μου και έχοντας παρατηρήσει πως το άνοιγμα έστω και ενός tab με σελίδα του forum πάντοτε κάνει τον browser να «γονατίζει», έκανα ένα test με Chrome mobile view στο webpagetest.org: WebPagetest Test Result - Frankfurt : xiao...D%CE%BF-smartphone - 04/17/16 10:06:45 3192 Kilobytes συνολικά δεδομένα, εκ των οποίων 44,5% (1420KB) images και 38,4% (1226KB) Javascript (!) είναι προφανώς ο κύριος λόγος που αργεί υπερβολικά να φορτώσει οποιαδήποτε σ…
-
Παράθεση από Souits: “Παράθεση από parsifal: “Απίστευτη Xiaomi, έκανε release τον πηγαίο κώδικα του kernel για το kenzo ανήμερα Πρωταπριλιά! Με βλέπω να «αναβαθμίζω» το hermes μου πολύ πιο σύντομα από ότι υπολόγιζα! ” Και για πέστε και σε μας του ανίδεους σε τι αυτο συνεπάγεται;;;;;;;;;; ” Συνεπάγεται ότι μέσα σε ούτε 2 μέρες συνέβη αυτό! [ROM] [CM13.0][WIP]CyanogenMod 13.0 for Xiao⦠| Xiaomi Redmi Note 3
-
Αυτό φαινόταν και από το screenshot που ανέβασες πιο πίσω, με κατανάλωση 45% από το GSM. Μάλλον πρόκειται για φαινόμενο παρόμοιο με την αυξημένη κατανάλωση υπό συνθήκες πολύ χαμηλού σήματος, αλλά εδώ στον υπερθετικό βαθμό. Είναι όμως σίγουρα bug, γιατί όταν βάζεις το κινητό σε airplane/flight mode, θα πρέπει να κλείνει εντελώς τον πομποδέκτη GSM και να συμπεριφέρεται από θέμα κατανάλωσης το ίδιο, είτε έχει μέσα SIM είτε όχι.
-
XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 PRO PRIME 3GB Qualcomm Snapdragon 650 1.8GHz Hexa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Και τέτοιο προϊόν έβγαλε η Xiaomi; Ενώ παρακολουθώ τη σχετική ειδησεογραφία, αυτό δεν το είχα καν υπ' όψιν μου.
-
Nice! Θα σταματήσουν και οι γκρίνιες για το YouTube bug!
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
parsifal - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Η κινέζικη αυτη είναι για το Prime!!! Το Prime είναι διαφορετική συσκευή!! Εδω είναι το thread του RN2!! ” Πολύ φιλικά: Για ψάξτο λίγο καλύτερα αυτό που λες, γιατί ως moderator τα γραφόμενά σου έχουν διαφορετική βαρύτητα εδώ μέσα και είναι κρίμα να γράφεις ανακρίβειες. Ενημερωτικά, τα RN2 και RN2 Prime παίρνουν τις ίδιες ακριβώς ROM, με την τελευταία επίσημη Chinese stable να είναι η 7.1.3.0 και την τελευταία επίσημη Global stable να είναι η 7.1.2.0.
-
Για να δούμε πώς θα πάει η τιμή του στο περίπου, συγκρίνοντας με τον προκάτοχό του! 9/1/2015: Ανακοινώνεται επίσημα το Redmi 2 με ενδεικτική τιμή 110$. 10/2/2015: Τιμή = 140$ 27/6/2015: Τιμή = 130$ Σήμερα 12/1/2016: Τιμή = 94$ Με extrapolation, για το Redmi 3 θα πρέπει να αναμένουμε πάνω-κάτω: Περίπου 1 μήνα μετά το launch, τιμή = (107 * 140/110) = 136$ Περίπου 6 μήνες μετά το launch, τιμή = (107 * 130/110) = 126$ Περίπου 12 μήνες μετά το launch, τιμή = (107 * 94/110) = 91$ Οκτώβρη-Νοέμβρη 2016 …
-
Και με αυτό...; Παράθεση: “Prizes 1) Each qualified fan site has already got a Mi 4c or Mi Note ”
-
Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από bilis1234: “5 ώρες και κάτι ανοιχτή οθόνη WiFi συνέχεια και συγχρονισμό πολύ καλά μου φενεται!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πλάκα μου κάνεις; Ποσο δηλαδή να κρατήσει παραπάνω; Είσαι πολύ καλός!! Κορυφή! ” 10 παρά, να τ' αφήσω...; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8570/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8571/
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
parsifal - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από mixamart: “γεια σας παιδια πως συνδεουμε το κινητο σαν mass storage? καλες γιορτες! ” Εδώ και καιρό, η Google έχει αφαιρέσει την υποστήριξη του UMS mode από τον κώδικα του AOSP. Μόνο MTP mode! Σε κάποιες custom ROMs ίσως υπάρχει υποστήριξη UMS, κατά περιπτώσεις...
-
/ot but... Η ψήφος, όχι ο ψήφος. Καλημέρα!