Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-49 από 49.
-
Ψήφισα πριν αρκετές ώρες σαν "algida79".
-
Μία ψήφος και από μένα (algida79) !
-
Παράθεση από geo_k: “Παράθεση από parsifal: “Παράθεση από geo_k: “Δε παίζουν τα links των εικόνων. ” Χμμμ, πόσταρα από Mobile Firefox και οι εικόνες έγιναν upload ως forum attachments (δεν είναι εξωτερικά links από image hoster). Τις βλέπω κανονικά και από τον Mobile Firefox και από τον Firefox σε Windows που γράφω τώρα αυτό το post. Μήπως είσαι με κάνα Tapatalk και σου δημιουργεί θέμα; ” Είμαι με google chrome και μου βγάζει το ακόλουθο μήνυμα:L7RidSY.jpg ” Μόλις τώρα έκανα edit το αρχικό μου μ…
-
Καλή επιτυχία, έχετε και τη δική μου ψήφο!
-
Παράθεση από geo_k: “Δε παίζουν τα links των εικόνων.” Χμμμ, πόσταρα από Mobile Firefox και οι εικόνες έγιναν upload ως forum attachments (δεν είναι εξωτερικά links από image hoster). Τις βλέπω κανονικά και από τον Mobile Firefox και από τον Firefox σε Windows που γράφω τώρα αυτό το post. Μήπως είσαι με κάνα Tapatalk και σου δημιουργεί θέμα;
-
Καλησπέρα! Παιδιά, οι τελευταίες dev ROMs έχουν κάποια βελτίωση στην αυτονομία; Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το RN2 Prime μου με την sMIUI 7.0.6.0 και άλλαξα πριν μερικές μέρες σε 5.10.29 από xiaomi.eu που βελτίωσε αρκετά την αυτονομία. Παραθέτω screenshots από το Gsam Battery Monitor, μετά από χρήση 5-7 ημερών της κάθε ROM (για να πάρω αξιόπιστες average μετρήσεις στις 2 τελευταίες γραμμές του Gsam): forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8322/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8323/
-
Παράθεση από giannisag: “Αγαπητε φιλε.......εχεις ακουσει για τα batterystats.bin??????? για calibration της μπαταριας????? μαλλον οχι απο τα λεγομενα σου!!!!! εγω εχω δει πολλες και μεγαλες διαφορες μετα απο τα παραπανω που ανεφερα!!!!! οκ ομως δεκτες ολες οι αποψεις και τα σχολια απο ολους!!!!” Μη διαιωνίζετε το συγκεκριμένο μύθο παρακαλώ! Wiping battery stats doesn't improve battery life, says Google engineer | Android Central