Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 116.
-
Οδηγίες και πληροφορίες για την νέα GTV-3.9 (Stable 15) στα Hongmi-Redmi 1
Shadow - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΑν δεν κάνεις dalvik/cache wipe τί πρόβλημα υπάρχει;
-
Απίστευτα bug. θέλει 2 φορές να ανοίξει. αν βάλεις gmail απλά δεν σε συνδέει και αν βάλεις outlook,hotmail σε πετάει. η 3.9 πιστεύω είναι η καλύτερη απο όλες μέχρι τώρα.
-
Μόλις έβαλα την 3.9fixed. Όλα λειτουργούν ρολόι εκτός απο το mail και το όνομα παρόχου( βγάζει νούμερα). Μου βγάζει (αδύνατη ολοκλήρωση- Αδύνατη σύνδεση στον διακομιστή) το Gmail μπαίνει κανονικά χωρίς πρόβλημα. απο θέμα ελεύθερης μνήμης έχω περισσότερη τώρα απο την 3.8. 530 στην 3.8 και τώρα 580-600 Η εγκατάσταση έγινε απο το recovery και αμέσως μετα fdefault factory χωρίς backup να αποφύγω οποιοδήποτε crash
-
επειδη το email το χρειάζομαι λόγο δουλειάς να βάλω την miui για αρχή; ή να μείνω στην απλή stable 13 που έχω τώρα; εμφανίστηκε και στην 13 το θέμα με το email τις τελευταίες 2 μέρες!
-
όλα αυτά τα προβλήματα που αναφέρετε και ειδικά με το email είναι προβλήματα της ελληνικής ρομ ή και της ''επίσημης'' απο την miui;
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
Shadow - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΕμένα δεν ήρθε με EMS αλλά και πάλι για να μπεί τελωνείο είναι θέμα τιμής. τα δώρα και χαμηλής αξίας δεν μπαίνουν καν στον κόπο να τα περάσουν απο το τελωνείο.
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
Shadow - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΔεν περνάνε όλα απο τελωνείο. το δικό μου δεν πέρασε καν απο το τελωνείο.
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
Shadow - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαmrvaggos το εισαγωγή στο τελωνείο δεν μου άρεσε... Με τί έχεις επιλέξει να στο στείλουν; Σαν πολυ γρήγορα να έφτασε. mike-doc περίμενε λίγες μέρες και μετά θα στο βγάλει..
-
Για το ριζάκι δεν υπάρχει stable rom και να είναι ροοτ. Και εμένα με αυτή την έκδοση με root μου το στείλανε αλλά έχει κάποια προβλήματα οπότε το έκανα unroot και έβαλα την Rom απο την ομάδα εδώ.
-
Λεκέδες στην οθόνη;
Shadow - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΕίχαμε κανένα νέο;
-
όχι δεν πας σε προηγούμενη version.Δεν θα εχεις θέμα
-
Sim card not opening
Shadow - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαβάλε λίγη δύναμη μην φοβάσαι. Μην γίνεις και HULK όμως
-
Mi3S + MIUI V6
-
χαίρομαι που βοήθησα!
-
μήπως δεν περάστηκε σωστά η ROM, και κρασάρει και διαβάζει ότι ναναι για την κάρτα;