Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 189.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostakislarisa: “H xtrv είναι άλλη και η gtv είναι άλλη, είναι 2 διαφορετικές rom. Η gtv είναι η μεταφρασμένη επίσημη και η xtrv είναι η πειραγμένη με κάποιες βελτιώσεις από τον gkalen και την ομάδα εδώ. Εσύ επιλέγεις τι θα βάλεις, μάλλον κάπου μπερδεύτηκες με τα ονόματα. :)” Εγώ δεν έχω μπερδευτεί μαν καθόλου. Αλλά σε ένα θέμα υπάρχει όνομα θέματος με τα 2 ονόματα από 2 διαφορετικά προϊόντα. Σαν να σου φέρνω μια ξανθιά και μια μελαχρινή να στις παρουσιάζω σαν ξανθιομελαχρινη. Διαφο…
-
Κρίμα που το λέω; ποιο πράγμα μαν; το ότι μας έχει τουμπανιασει τα ⚽ ⚽ το Beta ροοτ; Τι κρίμα για τα παιδιά; τι ακριβώς μείνω μαν; την ρομ που έβγαλαν; Οι Κινέζοι βγάλανε την κάθε ρομ. Από εκεί και πέρα μην τα ξαναλέμε απλά τσουκαλι πέφτει Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
MIUI 7 VS MIUI 8 σε mi4c
GnF - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΈχω δοκιμάσει ότι ρομ υπάρχει. Από Global, China, development και μη, smiui, cm. Οτι και να βάλεις η κάμερα έτσι θα είναι. Καλύτερη ποιότητα σε miui από ότι άλλο 3rd party. Γενικά στο θέμα κάμερας αν πραγματικά σε ενδειαφέρει μην περιμένετε πολλά, ειδικά σε δύσκολες καταστάσεις. Εκεί τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Αν θες να μιλήσουμε για μπαταρία θα σου έλεγα 5.12.10. Με ότι κουσούρια έχει. Όταν λέω όλες τις ρομ εννοώ και όλες τις εκδόσεις της κάθε ρομ. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντ…
-
Εγώ δεν μπορώ πλέων τα μπουρδελοπροβληματα με το διαολο Beta root. Και με τα ονόματα ρε παίδες αφού πάτε για νέα ρομ ξεχωριστε τα. Τι xtrv gtv. Η το ένα η το άλλο. Τι βιασύνη είναι αυτή. Όταν θα έχετε έτοιμη την xtrv η ότι άλλο είναι βγάλτε την. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο #dnomikos μάλλον εννοεί να κρατήσεις πατημένες τις ε παυλες Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μας έχει σκίσει το supersu. Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό ρε παίδες. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Md5 δοκιμάστε ρε παιδιά. Πάντα. Πότε δεν ξέρεις αν εχει κατέβει σωστά. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτό το κάτι δεν έκατσε καλά μου κάθεται κάπως ρε γμτ Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Από την αρχή. Εκτός αν μιλάμε για αυτό που κάνει στο Mi cloud. Μηνύματα, επαφές, προγράμματα. Αυτά μπορείς να τα επαναφέρεις. Αν όμως λες το backup από twrp όχι δεν μπορείς. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Development σε stable ή ανάποδα κάνεις full wipe Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χάπια για το γρήγορο και το κούνημα παρακαλώ Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το Mi PC suite για να σου βάλει όλους τους drivers βάλε. Mi PC Suite Νομίζω από εδω Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είχα το ίδιο θέμα και το έφτιαξα κάνοντας εγκατάσταση καθαρή χωρίς να επαναφέρω από το Mi cloud τίποτα. Τα έβαλα όλα από την αρχή με το χέρι. Δεν έχω καν κάνει login στις Mi υπηρεσίες. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από billphone: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από billphone: “Έτσι πρέπει να είναι; ” Έτσι είναι... Κάπου από μέσα από ρυθμίσεις επαφών αν θυμάμαι καλά "φεύγει".. Δες το λίγο ” Μπα, δεν βρήκα τίποτα. Πού να βρίσκεται; Πρέπει να είναι κάτι σαν προτάσεις για πιο γρήγορα αποτελέσματα Αλλά από Ινδία;;; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20494/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20495/ Δεν μπορούμε να το βρούμε και να καταργήσουμε στην επόμενη αναβάθμιση;” Δοκίμασες με άλ…
-
Ναι σε ολες Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βρε τις ξαναπέρασα. Παντού φουλ είναι αλλά την ώρα που απαντάς μια κλήση πχ γίνονται κυκλάκι Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχει βρει κανείς τρόπο να έχουμε την φωτογραφία αυτού που μιλάμε στο τηλ στην οθόνη σε φουλ μέγεθος και όχι σε μικρό κυκλάκι; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχουν καταργήσει την full screen caller photo κατα την διάρκεια κλήσης; Την βλέπω full την φώτο και μόλις ο άλλος απαντήσει γίνεται μικρό κυκλακι Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λοιπόν το mi4c είχε γενικά πρόβλημα με multi touch. Όταν πάνω από 1 δάχτυλο είναι στην οθόνη τότε το touch area γίνεται λίγο μικρότερο περιμετρικά. Μετά από 1 χρόνο ως δια μαγείας με αυτή την αναβάθμιση το πρόβλημα εξαφανίστηκε και στις 3 συσκευές. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αρκετά ανεβασμένη θερμοκρασία εδώ σε mi4c. Για την μπαταρία θα σας πω αύριο να κλείσω 2 μέρες Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk