Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 189.
-
Βγάλε 2 φωτογραφίες την ίδια ώρα, με το ίδιο πράγμα, να έχεις και ουρανό μέσα, κατά προτίμηση απόγευμα που τα χαμηλά θα είναι πιο σκοτεινά και ο ουρανός πολύ πιο φωτεινός, η μια με HDR και η άλλη χωρίς. Βλεπεις καμία διαφορά; κοίτα τον ουρανό και τα σύννεφα για να καταλάβεις. Αν δουλεύει τα σύννεφα θα είναι πιο, να το πω 3d; Θα έχουν βάθος βασικά να το πω καλύτερα. Στάλθηκε από το Mi-4c μου Δες τες σε καμία μεγάλη οθόνη για καλύτερα.
-
HDR στην φωτογραφική δεν δουλεύει καθόλου σε καμία ρύθμιση, ή απλά είναι πολύ πολύ μικρή η δουλειά που κάνει. Αν δε το βάλεις χειροκίνητα στην μεγαλύτερη τιμή και βγάλεις φωτογραφία, πας να την δείς και γυρίσεις πίσω στην κάμερα, η κάμερα πλέων τα βλέπει όλα υπερφωτισμένα μέχρι να αλλάξεις τιμή στο HDR σε κάτι ποιο χαμηλό. Βασικά έχω πολλές εκδόσεις να δω το HDR να δουλεύει. Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από XiaomiNewbie: “Πρόβλημα με Messenger με κλίκ από το Facebook . Αντί για την εφαρμογή πάει στο Chrome. Επίσης με το WiFi, όταν πατήσω λάθος κωδικό σε ένα δίκτυο και διαγραφή δικτύου να κάνω δεν μου δείχνει να βάλω τον νέο κωδικό ! Είναι κάτι σαν να έχεις 1 ευκαιρία :P” Και σε κάποια δίκτυα που δεν έχεις ξανασυνδεθεί κάνει το ίδιο. Λύση μέχρι στιγμής είναι αλλαγή ονόματος δικτύου ή αλλαγή ασφαλείας ή αλλαγή καναλιού που εκπέμπει το δίκτυο. Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Μια χαρά τα βλέπουν και μου έχουν απαντήσει 2 φορές. Καλό κάνουμε να ενημερώνουμε τους developer. Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Report κάνει κανείς μέσα από την εφαρμογή; Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Skroutz it Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Θα σου πρότεινα Samsung pro αλλά θα σου βγει λίγο ακριβή Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Λειτουργία ανάγνωσης είναι εντελώς εκτός λειτουργίας. Πραγματικά το να χαμηλώνεις το μπλε κάνει πιο ξεκούραστη μια οθόνη. Πρεπει να κάνετε μια δοκιμή σε οθόνη υπολογιστή την ώρα που γράφετε κανένα κείμενο. Θα κάθεστε ώρες μπροστά στην οθόνη και δεν θα σας ενοχλεί καθόλου. Στάλθηκε από το Mi-4c μου Το ίδιο και τα χρώματα και αντίθεση. Βασικά δεν θυμάμαι από ποτέ έχω δει να κάνουν κάποια διαφορά στις μετρήσεις.
-
Εμένα έστρωσε η κατανάλωση μπαταρίας μόλις έβαλα την έκδοση που φτιάχνει το ξυπνητήρι. Σε κάποια wifi ακόμα έχω θέμα. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που δεν του αρέσει. Είτε αλλάξω όνομα στο δίκτυο, είτε ασφάλεια, είτε κανάλι συνδέεται. Κάθε τόσο μου χάνει το πληκτρολόγιο που έχω σαν default. Αυτό που αν πάρω τηλέφωνο κάποιον και το βάλω σε ανοιχτή ακρόαση, μόλις το σηκώσει γυρνάει στο ακουστικό του τηλεφώνου, γίνεται ακόμα και πρέπει να είναι ίδιο με το θέμα στα bluetooth. Αυξημ…
-
Σε developing rom δεν θα περιμένω το απροβληματιστο. Εδώ stable δεν βγαίνει από καμία εταιρία χωρίς προβλήματα Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
-70db cosmote, - 55 Vodafone με 5.11 -105db cosmote, - 75 Vodafone με 5.12 Ετσι επειδή είχα λίγη όρεξη να απαξιώσω έναν ακόμα dev της ρομ εδώ μέσα. Σορρυ κινέζε είχα ορεξη Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Δηλαδή η αναφορά μου ήταν απαξιωτική προς ποιον ακριβώς εδώ μέσα που φτιάχνει την ρομ; Τι έχουμε μπερδέψει ακριβώς; Έχουμε τους Κινέζους εδώ; ακόμα και τα προβλήματα που λέμε εδώ δεν φτάνουν στους dev. Ξύπνησα σήμερα και είπα δεν πάω να απαξιώσω κάποιον να νοιώσω μεγαλύτερος; Και ξανά μέσα στο θέμα. Όταν κατεβάζω κάποιο αρχείο αν ανοίξω bluetooth πέφτει η ταχύτητα download. Αν το κλείσεις ανεβαίνει. Έκανα και ένα φουλ φορμάτ να τα βλέπω και καλύτερα. Σήμα λιγότερο σε σχέση με την προηγούμενη ρομ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ppkstat: “Ρε παιδιά να ρωτήσω, άσχετα με το πώς θα το λύσω, τι έγινε με την συσκευή? Δεν νομίζω οτι έκανα κάτι λάθος. Με ανησυχεί λίγο οτι όταν θα πάω στο μέλλον να αλλάξω πάλι την rom θα γίνει κάτι παρόμοιο.” Έκανες downgrade? Από που; με ποιο τρόπο; μπήκες twrp; έκανες wipe την cache και την dalvic cache; Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από GnF: “Μέχρι στιγμής αυτά..... ” Εμενα πάντως δεν μου φαινεται να έγινε σωστα το φλασάρισμα με τόσα προβλήματα απο το πουθενα Παράθεση από GS1985: “Επειδή δεν έλαβα καμία απάντηση σχετικά με το tethering να υποθέσω πως όλοι έχετε συμβιβαστεί με 3g tethering ή κανείς άλλος δεν έχει αυτό το πρόβλημα? ” Τι εννοείς? Οτι σου δουλεύει το Hotspot όταν τα data είναι 3G και όχι όταν είναι 4G? Δλδ με 4G συσκευές συνδέονται με την συσκευή αλλά δεν παίρνουν Internet ή αποτυγ…
-
Γενικά από ότι δείχνει οι μόνες αλλαγές που κάνουν συνέχεια είναι οπτικές. Ακομα μου ακούγεται λάθος το εβδομαδιαίο Release. Είναι λες και έχουν έναν dev για αυτό και μόνο για τα μάτια του κόσμου και οι υπόλοιποι δουλεύουν ίσως σε Major Release. Από android 4 και 5 σε 6 ίσως. Στάλθηκε από το Mi-4c μου Η πρόληψη ατυχων κλήσεων δουλεύει θες δεν θές την έχεις δεν την έχεις ενεργή.
-
Σε κάποια wifi δεν σε αφήνει να συνδεθείς. Δεν έχει σχέση με τον τύπο ασφαλείας αλλά κάτι παίζει με το όνομα δικτύου. Δεν καταλαβαίνω. Άλλαξα το όνομα και έβγαλα τα κεφαλαία και με άφησε να συνδεθώ Στάλθηκε από το Mi-4c μου Μπαταρία ρουφάει σαν τρελό ακόμα και με κλειστή οθόνη και ακόμα περισσότερο με δεδομένα ενεργά. Η κατανάλωση μνήμης είναι κατά πολύ μεγαλύτερη. Μέχρι τώρα μετά από restart ήμουν με ελεύθερη 1.8 με 1.9. Μετά από μια μέρα χρήση ήμουν με περίπου 800mb ελεύθερα. Τώρα ξεκινάει με …
-
Όλα δείχνουν μια χαρά και από εδω Κάτι φτιάξανε στο touch screen. Σαν να ακούει πολύ καλύτερα η οθονη Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Wipe cache και dalvic cache Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Λοιπόν σε εμαιλ εμένα με όχι αυτόματη ανανέωση αλλά ανά 10 λεπτά δείχνει να πάει καλά. Σήμερα δεν έχω χάσει τίποτα τουλάχιστον. Αυτό τουλάχιστον για τα εμαιλ Στάλθηκε από το Mi-4c μου
-
Δυστηχώς το έχω σε εμαιλ και viber. Δοκιμάζω τώρα τα Email ανά 10 λεπτά και όχι auto. Θα δούμε Στάλθηκε από το Mi-4c μου