Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 156.
-
Και εγώ παρέλαβα σήμερα από ΕΛΤΑ δεματάκι με ακουστικά Xiaomi, screen protector και μια θηκούλα για το τηλέφωνο που είχα παραγγείλει από Banggood (HK) με standard shipping και δεν πλήρωσα τπτ... το αστείο είναι ότι αν τους ρωτήσεις σε ενδεχόμενη χρέωση στην πραγματικότητα ούτε αυτοί ξέρουν να σου πουν σκαρφίζονται διάφορα για να διώξουν από τον γκισέ.. =============== Απρ 20th 2017, 8:19pm =============== Το eglobalcentral.com.es είναι ευρωπαϊκή αποθήκη???? γιατί στο Kimovil βγάζει αποστολή από …
-
είναι θέμα διαθεσιμότητας την στιγμή που ψάχνεις για να το πάρεις εγώ το Redmi Pro το έβρισκα παράδειγμα 220 στο Vickmall από κίνα χωρίς μεταφορικά αφού κατήργησε την τριγωνική οπότε τελωνείο.. μετά το βρήκα 240 σχεδόν από ΕU geekbuying αλλά ήθελε + 40 euro μεταφορικά να μου το στείλει από Ισπανία στην ίδια περίπου τιμή το είχε και από κίνα χωρίς μεταφορικά αλλά δεν ξέρεις τι γίνετε με το τελωνείο, πάλι περίπου σε αυτές της τιμές ήταν όλα τα μεγάλα μαγαζιά τα Κινέζικα... μετά ξαφνικά το έβγαλε 2…
-
Παράθεση από newsformobiles: “Παράθεση από Matis: “άμα περιμένεις να πάρεις τό καινούργιο και μετά το άλλο καινούργιο καί μετά το άλλο καινούργιο... Δεν θα πάρεις ποτέ... Τουλάχιστον Xiaomi.... Άραξε σέ αυτό που σου αρέσει και υπάρχει τώρα και παρτο. Το Mi Max 2 μόλις ανακοινώθηκε, μέχρι να βγει στην αγορά.... Μέχρι να βγει σε μία διεθνή έκδοση... Όσο αναφορά τις μπάντες ποιό πολύ όχι τπτ άλλο αν σε νοιάζει φυσικά... Και μέχρι να πέσει η τιμή του ..... Εννοείται πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να …
-
άμα περιμένεις να πάρεις τό καινούργιο και μετά το άλλο καινούργιο καί μετά το άλλο καινούργιο... Δεν θα πάρεις ποτέ... Τουλάχιστον Xiaomi.... Άραξε σέ αυτό που σου αρέσει και υπάρχει τώρα και παρτο. Το Mi Max 2 μόλις ανακοινώθηκε, μέχρι να βγει στην αγορά.... Μέχρι να βγει σε μία διεθνή έκδοση... Όσο αναφορά τις μπάντες ποιό πολύ όχι τπτ άλλο αν σε νοιάζει φυσικά... Και μέχρι να πέσει η τιμή του ..... Εννοείται πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να το πάρεις χρυσό επειδή μόλις βγήκε.... Μέχρι να γίν…
-
Magic WormHole
Μήνυμαmpaok.png
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜΜΜΠΑΑΟΟΚΚΚ χαχαχα
-
Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8
Matis - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαναι βρε... το ξεύρω...
-
ΜήνυμαΚακίες... τσ τσ τσ τσ...
-
Μήνυμαλουφαδερους και παρτακηδες??????? Eεεε οχιιιι.....
-
Μήνυμαοοοοχχι φίλε μου ούτε στο στρατό τέτοιο καψώνι δεν έκανα... ήμουν ο αόρατος άνθρωπος ο λοχαγός μου 6 μήνες δεν με ήξερε με γνώρισε όταν πήγα να πάρω το χαρτί της μετάθεσης... όπως καταλαβαίνεις η ψυχολογική μου κατάσταση δεν είναι έτοιμη για τέτοιαααα.... =============== Απρ 13th 2017, 12:14am =============== nervous-ipop.gr_.gif
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Matis: “άλλο είναι μαϊμού η rom άλλο το τηλέφωνο ” Τώρα έχεις το δίκιο σου κι εσύ NasDriver wrote: ” Ε μααα.... !!!
-
Μήνυμαάλλο είναι μαϊμού η rom άλλο το τηλέφωνο παρατρίχα το τριπλό εγκλεφαλικό βραδιάτικο.... δεν είναι και λίγα 240 ευρουλακια.... άρα φταίει η rom...
-
Μήνυμαέλα δεν είναι αστείο...
-
Μήνυμαμαϊμού από το Vickmall????
-
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “δεν έχεις xiaomi... ” κι όμως... έχω...
-
Μήνυμαεγώ την ρύθμιση 6 και 7 από τον οδηγό δεν μπορώ να την κάνω δεν έχω καν την εφαρμογή ασφάλεια δεν υπάρχει το εικονίδιο στο τηλέφωνο μου τι παίζει?