Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 86.

• Παράθεση από yiatsou: “Σίγουρα η χρηστικότητα του μενού: Ενδεικτικά: Vpn server Ftp server Wake on lan Torrent client Dlna με σκληρό Κλπ. Ψάξε το λίγο στο Google αξίζει... Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μια βασική ερώτηση, αν βάλεις padavan έχεις μετά την δυνατότητα να χειρίζεσαι το router από το κινητό? Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από RASTAVIPER: “5.5.41 Στο Play store Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk” Είσαι απλά Θεός !!! Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• Παράθεση: “ επειδη αντιμετωπιζω ενα θεμα τελευταια με μια καμερα mi home security camera 360° την οποια εκτος wifi σπιτιου δεν μπορω να δω εικονα οταν ειμαι σε κινεζικο server ενω οταν παω στο ελληνικο server δουλευει κανονικα ομως δεν εχω android αλλα iphone μπορω να κανω το ιδιο??” Χωρίς Jailbreak μου φαίνεται λίγο δύσκολο

• Παράθεση από Kostas Glikas: “Τι κολπακι;;;; Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Περνάς αυτό και φτιάχνεις clone της εφαρμογής με όνομα πχ Mi home Greek, Έτσι έχεις μόνιμα εγκατεστημένες δύο εφαρμογές mi homea74ea0dbace8fa76a024ed4088c6e2cd.jpg Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• RE:

mslave - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Παράθεση από kukukali: “Εχω ενα gateway κινεζικο σε λειτουργια και θελω να το αντικαταστησω με ενα δευτερο παλι κινεζικο.Υπαρχει τροπος να κανω back up συνδεσεις και αυτοματισμους και να τις περασω στο νεο η πρεπει να γινει ολο το στησιμο απο την αρχη;” Δυστυχώς δεν γίνεται από όσο ξέρω.... υπάρχει κάποιο πρόβλημα και θες να τον αντικαταστήσεις; Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από PaixXiaomi: “Δυστυχώς ό,τι ευρωπαικό και να βγάλουν θα μας είναι άχρηστο εκτός εαν πάρουμε το ευρωπαικό gateway, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.” Το socket αν είναι wifi δεν απαιτεί gateway. Επίσης αν θες μπορείς να περάσεις με κολπάκι 2 φορές το mihome και να έχεις ένα με server κινεζικό και ένα με server ευρωπαϊκό ώστε να μην κάνεις όλη την ώρα εναλλαγές Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• Εντωμεταξύ αυτό το iMilab Socket δεν το εμφανίζει στο mihome σε κανένα socket Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Jiasios: “Να και οι ευρωπαικες πριζες επιτελους” Πλάκα κάνεις ρε φίλε.... Και έλεγα ποτε στο καλό θα βγάλουν.. το μόνο αρνητικό μάλλον ότι θα θέλουν ευρωπαϊκό server... Η Φωτο από που είναι? Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tedev: “άρα όπως το υποψιαζόμουν. ότι είναι zigbee παίζει παντού και είναι λογικό. ότι είναι wifi.... όχι. δοκίμασε κανείς κινέζικα aqara με ευρωπαϊκό gateway?” Δεν είναι συμβατo αυτό τo gateway καθόλου με aqara. Μόνο αυτές τις συσκευές παίρνει Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• Παιδιά μην μπερδεύεστε, ότι είναι Zigbee και συνδέετε πάνω στο Gateway μπορείς να το βάλεις ανεξάρτητα με το αν το gateway είναι ελληνικό γερμανικό κινεζικό κλπ, τα zigbee device's δεν έχουν να κάνουν με servers κλπ. Όσο αναφορά το Gateway Της infoquest γίνεται pair μόνο σε ευρωπαϊκό server όπως και οι Mi Led Bulb (στην πραγματικότητα είναι ίδια με την yeelight) παρολαυτα στην Κίνα δεν την εμφανίζει8e950e98219eeca52716fb550d37fb30.jpg Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• To κινεζικό gateway είναι σε china region. Το ελληνικό το περνάς σε γερμανικό, ελληνικό,ιταλικό και οποιοδήποτε ευρωπαϊκό region , δοκίμασα εναλλαγές μεταξύ ευρωπαϊκών country και το εμφανιζε σε όλες Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• Παιδιά επιβεβαιώνω ότι συνδεσα από το κινεζικό gateway τα παρελκόμενα στο ελληνικό και δουλεύει, επίσης δουλεύει και το αντίστροφο τα ελληνικά παρελκόμενα στο κινεζικό Gateway bc51fd1f08264ef11fa5e326a038fd89.jpg53c13071d39981cdbc45222e288a2365.jpg81264377fe467b43904c76421edea7df.jpgfb719c256eea4ecca4c6e5c9fa74474c.jpga77fe695e950282815e6f386dbeb9f81.jpg

• Επίσης, δεν ξέρω αν το έχετε δει. Εχω δημιουργήσει αυτόν εδώ τον οδηγό: Xiaomi Gateway, Ενεργοποίηση απενεργοποίηση alarm μέσω Google Assistant

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tedev: “υπάρχει κάποιος εδώ που να έχει δοκιμάσει το home kit που πουλάνε εδώ ελλάδα και να προσπαθήσει να βάλει επιπλέον συσκευές (ρανταρ, σενσορες) από κίνα? τι γίνεται με αυτό το θέμα?” Μες στην βδομάδα θα παραλάβω το ελληνικό gateway και μιας και έχω κινέζικα παρελκόμενα θα δοκιμάσω να τα συνδέσω και θα ενημερώσω την κοινότητα. Όπως θα δοκιμάσω και το αντίστροφο στο κινεζικό gateway να συνδέσω ελληνικά παρελκόμενα Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από thodorisls: “εχω ενα mi home συστημα και θελω να προσθεσω και μια εξυπνη πριζα για να χειριζομαι το air conditioner,ποια smart πριζα να παρω?” Θα σου πρότεινα να το χειρίζεσαι με ir και Όχι με πρίζα οπότε εχεις 3 επιλογές Mi plug Xiaomi air condition controler Mi ir Controller Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από coskarl: “Παράθεση από mslave: “Γράφω ακριβώς τι κάνω πήρα ένα παλιό tablet και το έκανα (Smart Home Control ), χρησιμοποιώ τον launcher Square Home 3 Sent from my SM-G965F using Tapatalk ” Καλή περίπτωση (πολύ ωραία γραφικά) είναι και το ImperiHome (play.google.com/store/apps/details?id=com.imperihome.lite), αλλά 1) το Xiaomi Home δεν το υποστηρίζει πλήρως, δηλαδή βλέπει μόνο παγίδες και αισθητήρες θερμοκρασίας και 2) το πλήρες πακέτο είναι πανάκριβο. Μπορείς όμως να χρησιμοποιήσει…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tedev: “Παράθεση από Antonisgg: “Καλησπέρα σε όλους, Όσοι χρησιμοποιείτε τις yeelight τι γνώμη έχετε ως προς την κατανάλωση; Αξίζει να επενδύσουμε ώστε να αντικαταστήσουμε τις λάμπες του εμπορίου ή αγοράζουμε 2-3 και βλέπουμε; ” μην αγοράσεις yeelight για όλο το σπίτι εκτός αν θες 2-3 και μπορείς να περιμένεις. η κωλο εταιρεία αυτή θα βγάλει καινούργια έκδοση για τις λάμπες αλλά σε τουλάχιστον 6 μήνες. γενικά η yeelight ίσως είναι η πιο άχρηστη εταιρεία που συνεργάζεται η Xiaomi.” Π…

• Γράφω ακριβώς τι κάνω πήρα ένα παλιό tablet και το έκανα (Smart Home Control ), χρησιμοποιώ τον launcher Square Home 3 Sent from my SM-G965F using Tapatalk

• σε εμένα απευθύνεσαι ?

• ίσως βγαίνω λίγο off topic, ξεκίνησα να στήνω ενα παλιο ταμπετ που εχω σαν Smart Home Control 65815860_483180122443422_3588354912775307264_n.jpg Χρησιμοποιώ Mi gateway σαν συναγερμό, λάμπες yellight, λάμπες και πρίζες tplink, ir remote της orvibo και μια εφαρμογή ip cam viewer pro για το livestream widget o launcher είναι ο square home 3: windows style