Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 86.
-
Παράθεση από zananiro: “Delete.....” Αυτό το delete νομίζω είναι περιττό Οι κάμερες είναι διαφορετικές υο καταλαβαίνεις αυτό αρκεί να διαβάσεις λίγο τα χαρακτηριστικά τους... Η πρώτη κάμερα είναι AI. Οι κάμερες είναι αυτόνομες με wifi και δεν χρειάζονται κάποιο gateway για να συνδεθούν. Μπορείς όμως να τις κάνεις να αλληλεπιδρούν με αυτό. Έπιασε η κάμερα μια κίνηση π.χ σε σημείο που δεν θα έπρεπε να υπάρχει άνθρωπος. Μπορεί να δώσει σήμα στο gateway να χτυπήσει ο συναγερμός. Sent from my SM-G965…
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΝαι βρίσκεις το wifi που θες και το συνδέεις οπότε πλέον δουλεύει σαν repeater/extender Sent from my SM-G965F using Tapatalk
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΦυσικά και μπορείς. Sent from my SM-G965F using Tapatalk
-
Καλημέρα ποιό θέμα έχεις με τις συσκευές ? Regeion θα Βάλεις σε Mainland China ΚΑΙ δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα εννοείται πως το mihome ειμαι καλύτερο. Τώρα μπορείς αν έχεις μια yeelight λάμπα να την βάλεις στο mihome και μεσω του Gateway αν έχεις πάρει switch να την ανάβεις και να την σβήνεις Sent from my SM-G965F using Tapatalk
-
Το recommended στο βγάζεις Επειδή εισαι σε ευρωπαϊκή χωρα, αλλα ετσι δεν θα μπορείς να συνδέσεις συσκευες xiaomi που δεν ειναι διαθέσιμες στην Ευρώπη. Το μήνυμα στο βγάζει γιατι δεν έχεις βγάλει το Gateway πρώτα θα προσθέσεις το Aqara/Mijia Gateway και μετά θα μπορείς μα βάλεις τα door sensor's κλπ Sent from my SM-G965F using Tapatalk
-
Xiaomi box 3
mslave - - Mi-TV & TV Box
ΜήνυμαΓράψε τελικά τι έφταιγε και χρειάστηκε να κάνεις για να λυθεί το πρόβλημα, ώστε να βοηθηθούν και άλλοι χρήστες Sent from my SM-G965F using Tapatalk
-
123
Μήνυμα@andreasp Και σε παρακαλάω αν το δοκιμάσεις και δουλέψει ενημέρωσε μας για τις δυνατότητες που προσφέρει και τι ακριβώς μπορούμε να κάνουμε μόλις ενώσεις τα 2 accounts Sent from my SM-G965F using Tapatalk
-
RE: RE: RE: RE: RE: RE:
Μήνυμα@andreasp Πρέπει να είσαι σε region China Μετα πας settings-> experimental features -> third party platform -> και πατας add Και σε παρακαλάω αν το δοκιμάσεις και δουλέψει ενημέρωσε μας για τις δυνατότητες που προσφέρει και τι ακριβώς μπορούμε να κάνουμε μόλις ενώσεις τα 2 accounts Sent from my SM-G965F using Tapatalk
-
RE: RE: RE: RE:
Μήνυμα@andreasp Έχει για συγκεκριμένες μάρκες και μέσα σε αυτές είναι και η sonoff μέσω του ewelink account Sent from my SM-G965F using Tapatalk
-
RE: RE:
Μήνυμα@andreasp Έχει επιλογή μέσα στο Mi Home Sent from my SM-G965F using Tapatalk
-
1 Παράθεση από captainrodos: “Γεια σας παιδια, τωρα μπηκα και εγω στις εξυπνες λαμπες κτλπ. Εχω μια ερώτηση, εχω παρει yeelight 10w η νεα παρτιδα τελος παντων , τις εχω συνδεσει και δουλευουν αψογα με την εφαρμογη yeelight . Με την εφαρμογη mihome δεν τις βρισκει καν , τις βρισκει μονο οταν αλλαζω το region σε mainland china αλλα και παλι δουλευουν πολυ πιο καυθστερημενα απο την αλλη εφαρμογη. Θα τα εκανα ολα με την εφαρμογη yeelight δεν θα με πειραζε αλλα το προβλημα ειναι οτι παραγγειλα 3 butt…