Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-53 από 53.
-
Καλησπέρα, έχει εδώ και 24 περίπου ώρες που το κινητό μου κλείνει στα καλά καθούμενα και τις περισσότερες φορές για να καταφέρω να το ανοίξω πρέπει να περιμένω ένα πεντάλεπτο λες και χρειάζεται να κρυώσει... Η μπαταριά είναι φορτισμένη και δείχνει να μην έχει πρόβλημά. Επίσης όταν δουλεύει πολλές φορές μου ανοίγει την εξοικονόμηση μπαταρίας χωρίς όμως να έχει κάτι να διορθώσει εν τέλη... Πολλές φόρες κλείνει και όταν κουμπώνω πάνω τον φορτιστή... Τι κάνω? Στην ουσία είναι σαν να μην έχω κινητό γ…
-
Καλημέρα και από μένα. Έχω το xiaomi redmi pro. Όταν το είχα αγοράσει πριν περίπου 1 χρόνο, είχα βάλει την XTRVbeta1-8.1 | stable 8.1.2.0(MHQCNDI), και όταν του λέω να κάνει update μου λέει ότι δεν υπάρχει κάτι διαθέσιμο. Επειδή από τότε έχω χάσει εντελώς επαφή, ξέρει κανεις αν εχει βγει κάτι καινούργιο? Και αν ναι με πιο τρόπο μπορώ να το περάσω? Κάνοντας κάποιο update, υπάρχει περίπτωση να χαθεί κάτι από τις εφαρμογές η τα αρχεία που έχω αυτή την στιγμή??? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων...!
-
Τελικα τα καταφερα, με την stable rom! Αναφέρονται καπου στο forum οι διαφορες αναμεσα στην stable rom και στις dev??? Οπως και ναχει σας ευχαριστώ για την βοήθεια!
-
υπαρχει καποιος λογος που ακομη και τωρα που εχω στο κινητο την sd το twrp βλεπει μονο την sd και οχι την εσωτερικη? την εσωτερικη μου την λεει 0mb ενω εχει μεσα πραμα...
-
ναι αλλα πιο απο τα δυο αρχεια? πια απο τις δυο rom??? Σε ευχαριστω παντως....
-
Γιατι να βαλω την Official Global 8.1.2.0 και να μην βαλω την xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V8_XTRVbeta1_6.12.29 Εγω αυτην προσπαθησα να βαλω, ηταν λαθος??? =============== Ιαν 3rd 2017, 1:52am =============== Λοιπον, σκευτηκα και εκανα το εξης, το κινητο περνει καρτα sd. εγραψα λοιπον την rom στην καρτα sd και προσπαθησα να με το twrp να κανω install απο την sd. Αυτο το εκανα δυο φορες. την πρωτη εκανα install αυτο το αρχειο (xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V8_XTRVbeta1_6.12.29) και δεν μου δουλεψε…
-
SOS Στην προσπαθεια μου να περασω την ελληνικη ROM εγινε το εξης. Ενω ολα προχωρουσαν καλα.... οταν ετρεξα το twrp και καθαρησα το προηγουμενο λογισμικο απο τα σκουπιδια, μετα πηγα οπως λεει ο οδηγος να κανω install την καινουρια row, δεν υπηρχε το αρχειο πουθενα μεσα στην μνημη του κινητου.... (ειμαι σιγουρος οτι το ειχα βαλει...) Τι κανω τωρα? προσπαθησα να κανω ρεβοοτ το κινητο αλλα δεν τα καταφερα. τωρα δεν ανοιγει. εχει κολησει στο MI στο αρχικο σηματακι και δεν προχωραει. βοηθεια please...
-
Εχω κανει επιτυχιμένη εγραφή στο MiCloud και το security check up το εκανα σωστα και ειναι στο 100% Εχω προβλημα ομως με το Find device, προσπαθώ να το κάνω να με εντοπίσει και μου βγάζει αυτό το μήνυμα.... "This may be because "Find Device" function is disabled on your device, or no location records for your devices. Please enable "Find Device" on your device. Choose one in the following list and locate it." Μήπως χρειάζεται την συσκευη???
-
Καλησπέρα σε όλους και καλως σας βρίσκω!!! Μόλις έδωσα παραγγελία στo vickmall το Xiaomi Redmi Pro! 1. To παραγγειλα μετην Multi-language Rom&google play store installed και οχι με την Official CN ROM(Only support Chinese&English).... Εκανα καλα η οχι? Ισως προλαβενω να αλλαξω την παραγγελεία... 2. Μπορει κάποιος να κάνει αίτηση στην Xiaomi για ξεκλείδωμα πριν παραλαβει στα χέρια του την συσκευη??? το λεω για να κερδισω χρονο