Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 586.

• RE:

3ftw - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από JamFati: “Παιδιά πως καλιμπραρουμε τον Google maps γτ το μπλε βελάκι δεν ακολουθεί το δρομολόγιο(ακολουθεί αλλα λοξά) μπρος την κατεύθυνση; Sent from my Redmi N3” Λογικά θέλει καλιμπραρισμα η πυξίδα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

3ftw - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από r1teo: “χωριανοί να ρωτήσω κάτι ....γιατί όταν πάω να μπω στο ξεκλείδωμα οθόνης κρασαρει η εφαρμογή με 3.0.4;;;;με την 3.0.2 δεν κρασαρει αλλά δεν δουλεύει το ξεκλείδωμα.....παλιότερα μου δούλευε ...ευχαριστώ” Το ίδιο ισχύει και για εμένα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από toylhs9: “Είμαι με τη 2.30 του γιατρού αρκετούς μήνες και όλα λειτουργούν άψογα.Υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά με την έκδοση 3.04 ώστε να αξίζει να αναβαθμίσω την εφαρμογή;” Το ui σίγουρα.

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από patrickdrd: “Παράθεση από patrickdrd: “οκ, αλλη μια ερωτηση: οι επαφες μου ειναι με αγγλικους χαρακτηρες (η γλωσσα του τηλεφωνου ομως ελληνικα), αρα τι βαζω απο εφαρμογες;” τι βάζουμε τελικά; κάπου διάβασα ένας αγόρασε το mi band tools κι έχει και αναγνώριση, άλλη αυτή η εφαρμογή κι άλλη αυτή εδώ; τις χρειαζόμαστε και τις δύο; κάποιος να μας καθοδηγήσει;” Το Mi band tools δεν αντικαθιστά το Mi fit. Απλά σου δίνει έξτρα επιλογές για τις ειδοποιήσεις, καλύτερο heart rate tracker. Νομί…

• Το βρήκα. Ήθελε να κάνω log in. Mi Fit 3.0.4 GR.apk - Google Drive

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tarnanas: “Παράθεση από 3ftw: “Παιδιά ψάχνω να βρω το κουμπί για να κατεβάσω την έκδοση του maddoctor στο site που την ανέβασε και δεν το βρίσκω. Τι φάση;” Μπες στο σπίτι itechnews πάτα πάνω και βρες για το mi band στην αρχή στις σελίδας θα τα βρεις λέει εδώ με μπλε χρώμα πάτα το δεύτερο! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στα tabs πατάω το Mi fit. Με δείχνει άρθρα σχετικά με νέες εκδόσεις. Μπαίνω στην τελευταία αλλά δεν βρίσκω που πρέπει να το κατεβάσω. Μπο…

• Παιδιά ψάχνω να βρω το κουμπί για να κατεβάσω την έκδοση του maddoctor στο site που την ανέβασε και δεν το βρίσκω. Τι φάση;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από jimchalk: “Ναι το εχω κανει. Δεν ειναι μονο οι εφαρμογες ουτε ειδοποιηση για τις κλησεις μου βγαζει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κατέβασε το πολύ καλύτερο MI band tools και κάνε την δουλειά σου. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Θέλετε να επισκευάσετε το Xiaomi κινητό σας; Κάντε κλίκ εδώ! Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία. Είναι κοντά στο ΚΤΕΛ Μακεδονία. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δοκίμασε να κάνεις κάτι που σε εμένα έπιανε όταν είχα Meizu. Δοκίμασε όπως είναι να βάλεις δεύτερο Gmail και δοκίμασε με εκείνο να κατεβάσεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Sd= snapdragon. Οπότε ναι είναι μέσα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Με έσωσες. Να είσαι καλά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Μπορείς να μου πεις την version της εφαρμογής να την βάλω να τελειώνω; γιατί μόνο με την Πειραιώς έχω θέμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Δεν έχω βρει ρε γαμωτο κάτι. Μάλλον δεν έχουν αρκετοί xposed στα κινητά τους, γιαυτό. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Δηλαδή το ξεχνάω το hide στις εφαρμογές τραπέζης ε; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Ναι το κατάλαβα. Τώρα έχω άλλο πρόβλημα. Ενώ δουλεύουν όλα καλά. Το safety net βγαίνει failed και δεν μπορώ να κάνω hide το root από τις εφαρμογές των τραπεζών. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Με σκέτο root δεν έχω ούτε εγώ. Με xposed έχω όταν το βάζω. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Να κάνω και μια άλλη ερώτηση; για να δουλέψει το xposed στο magisk η να δουλέψω άλλες εφαρμογές που χρειάζονται root, θα πρέπει να κάνω εγκατάσταση κάποια εφαρμογή τύπου superuser; γιατί έτσι σκέτα το magisk manager δεν ξέρω αν δίνει δικαιώματα root σε εφαρμογές. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα. Έχω κάνει εγκατάσταση το zip του superuser. Έχω βάλει κανονικά xposed αλλά δεν με αφήνει να ανοίξω εφαρμογές τράπεζας. Μπορώ να κάνω Uninstall το root και να βάλω το magisk που έχει μέσα η ρομ η θα πρέπει να κάνω factory reset και να περάσω το magisk; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα. Τρέχω την τελευταία dev. Μπορεί να μου πει κανείς ποιο xposed να βάλω; δοκίμασα ένα version 87 από solarwarez και δεν άνοιγε το τηλέφωνο. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk