Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 586.

• RE:

3ftw - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από vortalhe: “υπαρχει στις official rom η v7.5?” Ναι φίλε. Έχει από το πρωί συζητάμε.

• Και εγώ την τρέχω εδώ και πόση ώρα και μου φαίνεται μια χαρά.

• Παράθεση από stefdaso: “Καλημέρα παιδιά. Χθές το βράδυ έβαλα το κινητό μου να φορτίσει όπως πάντα , και έπεσα για ύπνο. το πρωί ήταν σβησμένο το οποίο με παραξένεψε πολύ. για να μην πολυλογώ , προσπάθησα να το ανάψω και δεν είχα καμία τύχη. το κινητό κάνει την δόνηση στην αρχή , βγάζει ένα μικρό φώς στην οθόνη και μετά τέλος. ούτε ανάβει ούτε τίποτα. δοκίμασα να αφαιρέσω τις sim και την κάρτα μνήμης , καμία διαφορά. αφαίρεσα την μπαταρία για μισή ώρα , δοκίμασα ξανά μετά και πάλι τίποτα. Το μόνο…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pillopoulos: “@bilis1234 Ποιο "θύμα" θα σου δώσει 200 ευρώ για μεταχειρισμένο redmi note ΔΥΟ!!!????? Στάλθηκε από redmi 3 PRO” Είπα να ρωτήσω αλλά φοβήθηκα μην δημιουργήσω ένταση.

• RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από bilis1234: “Συγνώμη πάλι που ξαναγράφω είμαι ανάμεσα σε αυτό εδώ το εργαλείο και στο letv le eco 2 max βοήθεια please!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Είσαι σε φόρουμ για Xiaomi. Τι θες να σου πούμε; τα Letv έχουμε πει δεν έχουν υποστήριξη για ρομ. Ούτε κοινότητα ούτε τίποτα. Αν σου τύχει κάτι θα ψάχνεις στο ίντερνετ για λύση. Εδώ όλα άμεσα. Τα παιδιά κάνουν φοβερή δουλειά. Από κει και πέρα δική σου ή γνώμη.” Τ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από bilis1234: “Συγνώμη πάλι που ξαναγράφω είμαι ανάμεσα σε αυτό εδώ το εργαλείο και στο letv le eco 2 max βοήθεια please!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Είσαι σε φόρουμ για Xiaomi. Τι θες να σου πούμε; τα Letv έχουμε πει δεν έχουν υποστήριξη για ρομ. Ούτε κοινότητα ούτε τίποτα. Αν σου τύχει κάτι θα ψάχνεις στο ίντερνετ για λύση. Εδώ όλα άμεσα. Τα παιδιά κάνουν φοβερή δουλειά. Από κει και πέρα δική σου ή γνώμη.

• Τα system apps τύπου gallery, video, music κτλπ παίρνουν από μόνα τους αναβάθμιση η την βάζουν τα παιδιά από την ελληνική ρομ;

• Αν έχεις messenger και Facebook εννοείται τα βάζεις να κλείνουν κτλπ γιατί ρουφανε άσχημα την μπαταρία.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από alani-jm: “Καλησπερα,ακουω 2μερες και απο χρηστες του κινητου.Εγω προσωπικα δεν ειμαι ευχαριστημενος.Καθε βραδυ θελω φορτιση.Εδω σημερα κοιμηθηκα 3 ωρες το μεσημερι και απο 89% με ανοιχτο wi-fi μια κληση που δεν απαντηθηκε και ενα ξυπνητιρι επεσε στο 82%.Ειμαι με την 6.6.30” Έχεις δει ποιες εφαρμογές είναι πάνω πάνω στην κατανάλωση; λογικά θα έχεις root εφόσον η dev είναι prerooted και θα έχεις το θέμα με το shell.

• Ωραία θα ήταν να την βγάλουν στην ελληνική πριν την miui 8.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από giangosgr: “Παράθεση από giasoy: “Ποια ήταν η προηγούμενη ρομ που φόραγες και το είχε;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatal ” Με την 6.6.23 εκανε ενημερώσεις μονο οταν το εβαζα για φορτηση ,αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν εντολη απο το τηλεφωνο η απο το playstore” Τουλάχιστον στο play store δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Έχω αλωνίσει όλες τις ρυθμίσεις στο τηλέφωνο για να ξέρω τι παίζει και δεν το είδα πουθενά αυτό που λες.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vortalhe: “Έχω ένα θέμα με το μεσεντζερ όταν με στέλνουν στο μεσεντζερ δεν με ανοίγει την συνομιλία την στρογγυλή και όταν πατάω στην ειδοποίηση που βγάζει και πατάω στο μήνυμα δεν γίνεται τίποτα δεν ανοίγει την συνομιλία” Πήγαινε στο κέντρο ασφαλείας και βρες το messenger. Πήγαινε κάτω κάτω στην προβολή παραθύρου και κάνε το ενεργό.

• RE: RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tsine: “Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από tsine: “Παράθεση από 3ftw: “Ερώτηση. Έχω φλασαρει την τελευταία dev και μου έχει εμφανιστεί η εφαρμογή του superuser ενώ εγώ κατά το φλασαρισμα δεν το πάτησα. Έχει γίνει root η συσκευή;” το ανοίγεις και θα σου πει... ΑΝ δεν έχει κάνει update το binary δεν πέτυχε Sent from my PRO 5 using Tapatalk” Φλασαρα κανονικά την ρομ. Με ρώτησε στην επανεκκίνηση αν θέλω να βάλω το superuser και πάτησα όχι και το είδα πως υπήρχε μέσα στο κινητό. Αν κάνω wi…

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tsine: “Παράθεση από 3ftw: “Ερώτηση. Έχω φλασαρει την τελευταία dev και μου έχει εμφανιστεί η εφαρμογή του superuser ενώ εγώ κατά το φλασαρισμα δεν το πάτησα. Έχει γίνει root η συσκευή;” το ανοίγεις και θα σου πει... ΑΝ δεν έχει κάνει update το binary δεν πέτυχε Sent from my PRO 5 using Tapatalk” Φλασαρα κανονικά την ρομ. Με ρώτησε στην επανεκκίνηση αν θέλω να βάλω το superuser και πάτησα όχι και το είδα πως υπήρχε μέσα στο κινητό. Αν κάνω wipe cache και dalvik θα φύγει; δεν θέλω να…

• Ερώτηση. Έχω φλασαρει την τελευταία dev και μου έχει εμφανιστεί η εφαρμογή του superuser ενώ εγώ κατά το φλασαρισμα δεν το πάτησα. Έχει γίνει root η συσκευή;

• Τι wipe χρειάζεται για να πάω από stable σε dev;

• Η τελευταία miui 8 dev gtv για την συσκευή μας είναι αυτή (βλέπε screenshot) και μόλις πατήσεις download αναφέρεται με αυτό το όνομα; xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_V8_GTV-6.6.30.zip 60c43779d5db7f8020b28558314a3056.jpg

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “@3ftw Πάντα να έχεις ένα backup στον κινητό μέσα.... ΠΑΝΤΑΑΑ.Και να είναι πλήρης.. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.” Όχι δεν κατάλαβες. Αφού πάρω back up την stable, το αρχείο της dev μπορώ να το κατεβάσω κατευθείαν στο κινητό;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “Ενοείται! :D” Καλώς θα το κάνω αύριο μεθαύριο. Θα σας ζητήσω τότε, τα λινκ να μου τα στείλετε ακριβώς γιατί έχω κακή εμπειρία από πράγματα που κάνω μόνος μου. Κάτι τελευταίο γίνεται να το κατεβάσω κατευθείαν στο κινητό και να μην χρειαστεί να ανοίγω το Pc να το κατεβάσω και να το περάσω στο τηλέφωνο;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από 3ftw: “ Οι τελευταίες dev πως πάνε από σταθερότητα; ξέρουμε πάνω κάτω known bugs; ” Χωρίς να έχω δοκιμάσει κάτι , άκουσα πολύ καλά λόγια...” Εάν τραβήξω την 7.3.2.0 ένα back up με twrp και φλασαρω την τελευταία ελληνική dev θα μπορώ να την επαναφέρω χωρίς πρόβλημα έτσι δεν είναι;