Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 586.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amalag: “Ρε παιδιά, πέρασα πρόσφατα την 7.3.2.0 stable και σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένος και από την rom και από το κινητό. Πως θα το κάνω root;” Μετά το φλασαρισμα της ρομ σε ρωτάει το twrp εάν θέλεις να κάνεις εγκατάσταση το superuser.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Souits: “@3ftw Κατέβασε το CPU spy plus και δες εάν μπαίνει deep sleep.” Καλά εφόσον δεν είχα κάποιο σοβαρό battery drain δεν ασχολούμαι καν.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giasoy: “Παράθεση από 3ftw: “Είμαι στην 7.3.2.0 stable και ρωτώ εάν γίνεται να κάνω disable τον ορθογραφικό έλεγχο Google, γιατί σχεδόν κάθε λέξη την υπογραμμίζει και με εκνευρίζει. ” στο Γλώσσα και Εισαγωγή-Πληκτρολόγιο Google-Διόρθωση κειμένου δοκίμασες?” Δεν με αφήνει να το πειράξω καθόλου. Έχει ένα γρανάζι που είναι οι ρυθμίσεις και δεν πατάει εκεί.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από t54g05: “@3ftw don't worry. Φοράω μια απλή σιλικονένια που μου έστειλαν πακέτο με το κινητό αλλά δεν νομίζω να φταίει αυτό.” Όχι καμία σχέση. Γιατί απλά δεν το κάνεις disable εφόσον δεν το χρειάζεσαι;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από t54g05: “@3ftw μα δεν είπα τίποτα για θήκη” Νόμιζα είπες έχεις και θήκη. Συγνώμη λάθος.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από t54g05: “@Souits πάντα με την πλάτη κάτω. Μόλις απενεργοποίησα και το smartcover και μάλλον σταμάτησε να το κάνει. Περίεργο όμως. Υποτίθεται ότι το smartcover κάνει άλλη δουλειά και όχι να κλειδώνει την οθόνη όταν το αφήνεις με την πλάτη κάτω.” Μήπως δημιουργεί πρόβλημα ή θήκη επειδή είναι άλλη μάρκα;
-
RE: Καινούργια θηκη
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikozzz35: “Αγορασα αυτή την θήκη από Ελλάδα αλλά κάτι δεν μου πάει καλα. Όταν ξεκλειδώσω το κινητό με αποτύπωμα χωρίς να ανοίξω καπάκι αυτό ξανά κλειδώνει αμέσως. Να κάνει κάτι ο αισθητηρας εγγυητές ?? Flip Leather Case Window View for Redmi Note 3” Εφόσον είναι κλειστό το καπάκι γιατί να ανοίξει η οθόνη;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “@3ftw Άνοιξε κανονικά έτσι;” Ναι κομπλέ. Σεταρω τώρα. Ευχαριστώ και πάλι. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Souits: “Παράθεση από 3ftw: “Μεγάλη προσοχή στις ρομ που κατεβάζετε παιδιά. Από το πρωί ψάχνω μόνος λύση ενώ κατέβασα λάθος ρομ και ήρθε ο geonanto να βγάλει το φίδι από την τρύπα και να με σώσει. Geoanto είσαι ο απομηχανης Θεός πολλών εδώ μέσα. Τώρα που γράφω το ποστ γίνεται install η ελληνική. Περισσότερες εντυπώσεις αύριο. ” Μόλις κατάλαβα ότι κατέβαζες την ρομ του @gkalen που εάν θυμάμαι είπε να μην την κατεβάσουν ακόμα οι ενδιαφερόμενοι γιατί έχει bugs....... Sorry από μέρους μ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ναι σου στειλα... έλα γτ πρέπει να φύγω σε λίγο... Νομίζω μόνο από υπολογιστή..” Και στο κινητό και στον υπολογιστή δεν βλέπω πουθενά μηνύματα. Ούτε στο shoutbox ούτε στο tapatalk.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “έχει τρόπους να πας σε dev.. αλλά όχι να το επαναφέρεις.. Ελα στο τσατ.. να μην κουράζουμε το θέμα..” Σε ποιο τσάτ; σε αυτό που έχει η σελίδα;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Όταν είσαι σε twrp είναι διαφορετικός ο οδηγός .. Πάνε στην διαχείριση συσκευών και δες πως το βλέπει.. (να είσαι μεσα σε twrp) Aν το βλέπει σαν google android και δεν είναι μεσα στον υπολογιστή σου το εικονίδιο του κινητού κάνε απεγκατάσταση ...” Μετά από πολλές επανεκκινησεις άνοιξε. Μπορώ έτσι όπως άνοιξε να το επαναφέρω στην αγγλοκινεζικη dev που είχε όταν ήρθε;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Γτ δεν βλέπει το τηλέφωνο; Δεν έχεις drivers;” Έχω. Πως έβαλα twrp;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Μπορείς να δοκιμάσεις αυτό που λέει ο @geoanto555 αλλά νομίζω ότι θα αναγκαστείς να πας σε Stabel rom και συγκεκριμένα τώρα στην 7.3.2.0! Έχω δει πολλές περιπτώσεις να μην κάθεται καλά dev rom και να βάζουν stable και να είναι τούμπανο το κινητό. Αλλά και το ανάποδο βέβαια. Αν καταλήξεις να βάλεις stable miui 7 τότε αφού τελειώσει η εγκατάσταση την ρομ από twrp θα κάνεις reboot to bootloader να σε βάλει αμέσως σε fastboot και τσεκάρεις αν έχει κλειδώσει ο bootloader με τη…