Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 208.

• Παράθεση από demakhs: “ποια είναι η miui version που σου γράφει μέσα στο about phone? ” Είναι η Global 7.1.12 Beta Στο mi account μου βγάζει την εικόνα αυτή και όλα είναι ενεργά εκτός από μηνύματα και ιστορικό κλήσεων που όμως δεν ενεργοποιούνται. Πατάω το κουμπάκι για να τα γίνουν ενεργά και μου βγάζει πάλι το μήνυμα για sms το οποίο δεν έρχεται ποτέ και κλείνει μόνον του το κουμπί. PhAUej5.jpg Στο find device την συσκευή την βρίσκει με μία σχετική απόκλιση κάποιων εκατοντάδων μέτρων…… Στην παρ…

• Καλησπέρα. Έχω δύο απορίες μήπως μπορείτε να βοηθήσετε;; Από ότι φαίνεται έχουν σχέση με τον λογαριασμό Mi Όταν το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο και το ανοίγω, αφού φορτώσει το λογισμικό κ.λ.π στην κεντρική οθόνη μετά από λίγο εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα που φαίνεται στην εικόνα. Πατάω για επαλήθευση αλλά δεν έρχεται κανένα sms. Επίσης στην κουρτίνα έχει και το μήνυμα που βλέπεται στην 2η εικόνα. Και αν μπεις εκεί σε πάει πάλι στην πρώτη εικόνα και εξαφανίζεται το μήνυμα μετά από την κουρτίνα…

• Παράθεση από Thracia: “@Panagiotakis Αν έχεις twrp,φλασσαρεις το Dolby atmos zip απο εκεί ” Έχω TWRP αλλά αν μπορείς δως μου κάποιο link για το Dolby atmos zip. Δηλαδή το βάζω όπως είναι μέσα στο κινητό και κάνω install το zip αρχείο έτσι; Δεν χρειάζεται κάτι άλλο; =============== Ιαν 16th 2017, 12:21am =============== Παράθεση από insideman75: “Δες εδω [MOD][ARM][4.3+] Dolby ATMOS [R6.5] | Android Development and Hacking και εδω How To Install Dolby Atmos On Redmi Note or Any other Android Devi…

• Καλησπέρα. Μπορώ να εγκαταστήσω το dolby Atmos στην ρομ που έχω και πως; Να πω ότι το κινητό είναι rooted. Screenshot_2017_01_15_23_31_18_078_com_android_s.png

• Παράθεση από anakondagr: “Α μάλιστα .Ναι έκανα τσεκ ειναι κλειδωμενο.Εκανα αιτηση και εχω παρει κωδικο για ξεκλειδωμα Αρα παμε αμεσα στα βηματα για κεκλειδωμα ” Σου ήρθε το μήνυμα; ''You've been granted the permission to unlock your device ( Mi Account ........ ) Download Mi Unlock Tool at Apply for unlocking Mi devices Τα μηνύματα που έρχονται π.χ. Your Mi Account verification code is ……. This OTP expires in 1 day είναι για να προχωρήσεις τα βήματα της αίτησης. Όταν ολοκληρωθεί η αίτηση θα σου …

• Παράθεση από anakondagr: “Με αυτη την κινηση δεν αλαζουμε ρομ? Η δικια μας δεν αλλαζει? ” Δεν χρειάζεται το πρώτο βήμα γι' αυτή την rom που έχουμε. Μην την αλλάξεις. Το πρώτο που θα κάνεις είναι να ελέγξεις αν είναι κλειδωμένος ο Bootloader; Αν ναι τότε κοίτα εδώ πως κάνεις αίτηση για να τον ξεκλειδώσεις. Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] Λογικά η απάντηση θα έρθει στο κινητό σοu με SMS σε 2-3 μέρες. Όταν σου δοθεί το Ο.Κ πάμε στ…

• Παράθεση από anakondagr: “Τωρα ομως δεν εχεις την ιδια γιατι για να ξεκληδωσεις bootloader εβαλες dev rom china πρωτα.ετσι δεν ειναι ? ” Όχι δεν άλλαξα rom. Εφάρμοσα τις οδηγίες του BanditGR. Το μόνο που άλλαξα ήταν το βήμα που λέει ‘’κατεβάζεις και εγκαθιστάς το minimal ADB tool.’’ Εγώ χρησιμοποίησα το ‘’adb.zip’’ και έκανα την εγκατάσταση του TWRP. Έκανες έλεγχο για να δεις αν είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος bootloader πρώτα; Δες και αυτό το βιντεάκι. Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδω…

• Παράθεση από BanditGR: “Τώρα που το σκέπτομαι παίζει να ρωτήσει από πριν αν θέλεις να μετακινήσεις στο νέο φάκελλο τα αντίγραφα που έχεις ήδη. Φυσικά απαντάς καταφατικά ” Όντως έτσι κάνει. Τα μετακίνησα. Ευχαριστούμε για την βοήθεια.

• Παράθεση από lak100: “εχει καταφερει κανεις στο titanium backup τα αντιγραφα ασφαλειας να πηγαινουν στην καρτα μνημης? ” Έδω γράφει κάποιους τρόπους αλλά δεν έχω ασχοληθεί..... στο Post by Parinibbana Titanium Backup cannot backup to micro sd | Samsung Galaxy S 4 i9500, i9505, i9505G, i9506

• Παράθεση από anakondagr: “Την εγκατάσταση TWRP μπορούμε να κάνουμε ανεξάρτητα από ποια ROM εχει το κινητό μας?Να φανταστώ πρέπει να ειναi ξεκλείδωτος ο bootloader? Θελω να κανω εγκατάσταση μεσω fastboot ευχαριστω Η ρομ που εχω ειναι αυτη ” Και εγώ την ίδια rom έχω. Έβαλα TWR διαβάζοντας τους 2 αυτούς οδηγούς. Ο ένας βοηθά τον άλλο. Τις οδηγίες του BanditGR εδώ xiaomi-miui.gr/community/index…4%CF%8C-Xiaomi/?pageNo=14 Και του geoanto555 εδώ (μέχρι εκεί που λέει‘’Είσοδος πρώτη φορά στο twrp’’ γιατί…

• +1 και σήμερα (Panagiotakis - 1660407236)

• +1 και σήμερα Panagiotakis - 1660407236

• Παράθεση από toumpanosk: “Καλησπερα στην παρεα, Παρηγγειλα κι εψω το κινητο απο vickmall πριν λιγες μερες. το ζητησα να ερθει με "Official DEV Global ROM(OTA update&Greek language)" Εκανα σωστα η να αλλαξω επιλογη? Ευχαριστω εκ των προτερων ” Μια χαρά είναι. Τα πάντα ελληνικά. Κι εγώ από εκεί το πήρα πριν 1 βδομάδα. Έκανε με το που το άνοιξα και update και σήμερα έκανε το δεύτερο.

• Παράθεση από osalonikios: “Πες μας πως φοράς γυαλιά ηλίου τώρα και στείλε μας για ψάρεμα όλους μαζί.... ” Ειλικρινά φίλε μου δεν κάνω πλάκα. Δεν μου έδειχνε το κόκκινο χρώμα πουθενά. Να φανταστείς π.χ. ότι στην λέξη google που το πρώτο ο και το e είναι κόκκινα τα έδειχνε καφέ, στην φωτογραφική μηχανή ενώ έβγαζε σωστά τα χρώματα στην φωτογραφία (όταν την είδα στον υπολογιστή) στην οθόνη του κινητού όπου υπήρχε κόκκινο χρώμα ήταν καφέ. Τέλος πάντων για να μην πολυλογώ μάλλον επειδή έβαζα και έβγαζ…

• Παράθεση από derveni: “Άλλαξε θέμα μην κρίνεις από αυτά τα 2 ” Άλλαξα και θέματα αλλά γενικά παντού εικόνες, εικονίδια όπου υπάρχει το κοκκινο φαίνεται τώρα προς το καφέ.... Να έπαθαν κάτι τα χρώματα της οθόνης;

• Παράθεση από derveni: “@Panagiotakis Μην κρίνεις από αυτό, βγάλε φωτογραφίες και μετά βγάλε συμπεράσματα. ” Δεν λέω για φωτογραφίες. Η οθόνη του κινητού έχασε το έντονο κόκκινο και το δείχνει προς το καφέ.

• Παιδιά ξαφνικά έχω θέμα με το χρώμα της οθόνης. Παντού είναι σαν να έχασε το έντονο κόκκινο και έχεις γίνει προς το καφέ. Το πρώτο screen είναι βγαλμένo από το κινητό αλλά φαίνεται στην οθόνη του κινητού όπως στο δεύτερο. image.jpg image.jpg

• Παράθεση από SkiesOfAzel: “Είναι πολύ περίεργο, πάντως σχεδόν σίγουρα έχει να κάνει με κάποιο bug του TWRP σου. ” Εντάξει δεν θα σκάσουμε και για αυτό. Θα το αφήσω όπως είναι. Για άλλη μια φορά σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου. Να' σαι καλά

• Παράθεση από Panagiotakis: “Ευχαριστώ πολύ. Πάω για format data και επανέρχομαι λίαν συντόμως. ” Έκανα format data. Το κινητό άνοιξε όπως όταν το άνοιξα πρώτη φορά. Μετά τις αρχικές ρυθμίσεις έκανα και ένα backup στον εσωτερικό χώρο....... αλλά πάλι δεν αντιγράφεται ο φάκελος. Ευτυχώς που δουλεύει στην SD.