Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 101.
-
Παράθεση από adk: “παιδια εχω ενα redmi note 4 και καρτα Q... δεν μου ανοιγει τα δεδομενα και εμφανιζεται συνεχεια το R (ρομινγκ) μου ηρθε απο ελληνικο καταστημα με MIUI Global stable 8.0.5.0.0(MBFCNDG)...τι μπορω να κανω?” Να αλλάξεις ROM σε official global ή να βάλεις των παιδιών εδώ Ελληνική Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tzemam: “Παιδιά δύο ερωτήσεις 1)γίνεται ενώ έχεις κάτι ανοιχτό (πχ facebook) να σύρεις την μπάρα-γραμμη κατάστασης χωρίς να πρέπει να πάω σε αρχικη οθονη 2)Πως γίνεται να κυλάει η οθόνη ταπετσαρίας (δηλαδή όταν πηγαινω σε δίπλα σελίδα να μην δείχνει όλη την ώρα το ίδιο;) Ευχαριστώ” Την πρώτη ερώτηση δεν την πολύ κατάλαβα σόρρυ. Για την δεύτερή πας ρυθμίσεις-ταπατσαριες- επιλέγεις αυτή που θέλεις και πατάς πάνω δεξιά το κουμπάκι που θα δεις. Για να κάτσει καλά θα πρέπει να είναι 1920…
-
fc045f9710940fa257511b2d310d9e51.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Μαρ 1st 2017, 1:49pm =============== Παράθεση από gkalen: “Έχεις παλιά ρομ , υπάρχει ” Τι εννοεις παλια ρομ? Αυτη που εβαλα τωρα ειναι η τελευταια stable official global που εχει βγει για το note 4 MTK. Η επομενη λογικα θα ειναι η 8.2
-
Καλημερα στην κοινοτητα και απο μενα. Μολις περασα την 8.1.6 για την ωρα δεν εχω γνωμη ακομα για μπαταριες κτλ. Μπορω να πω μονο οτι η σιμ λειτουργει κανονικα χωρις κανενα προβλημα οπως και ολο το τηλεφωνο. Αν θελετε και το θεωρειτε χρησιμο επειδη εχω ρεπο σημερα και αρα χρονο μπορω να ποσταρω γενικες εντυπωσεις το βραδακι που θα το εχω στρεασαρει το κινητο με διαφορα σεναρια χρησης.
-
Παράθεση από billphone: “Είχα ακούσει ότι κάποιες Stable πριν την 8.1.8 είχαν προβλήματα με τα ΙΜΕΙ, ή τα έχω μπερδέψει; ” δεν εχω υπ οψιν μου καποια global official 8,1,8 για το nikel.... για τις 8.0.4 8.1.2 και για την 8.1.4 που ''φοραω'' τωρα μπορω να σου πω οτι ειναι ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΕΣ. Το μονο που εχω να βρω κατα ειναι η περιπου 15% μειωμενη μπαταρια σε διαρκεια.Προβλημα που φανταζομαι θα λυθει τις επομενες μερες με το update σε miui 8.2
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από leonidasts: “Θέλω να δω πότε θα μας δώσουν την 8.2 official global stable. 20 Φλεβάρη είπαν και αν δε μπεί Μάρτιος δεν το βλέπω... Μόνο και μόνο αν σκεφτείς ότι έχουν πάρει και δύο πισω, ίσως αυτήν να την πείραν πίσω πριν καν την δώσουν.... :lol:” ΑΠΟ 20 Φλεβάρη είπαν. Όχι 20 . :p Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Και σε τι θα διαφέρει με την 8.1?” Έχει τις πλήρης σημειώσεις εκεί. Δεν τις θυμάμαι τωρα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Chrysostomos17: “Διάβασα σήμερα πριν στην δουλειά,ότι θα μας δώσουν λέει 8.2.0 κάτι τέτοιο Global μετά τι; 2ο Φλεβάρη. Το είδε κανείς;” MIUI 8.2 ναι είναι αλήθεια. Θα βγει στις 20 του μήνα το διάβασα κι εγώ στο global forum Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από teodorzaf: “Κάποια στιγμή το en.miui.com/download-309.html είχε βγάλει την 8.1.4.0. κάποια άτομα παραπονέθηκαν για την μπαταρία (οχι κάτι τραγικό αλλά εμφανές μεγαλύτερη κατανάλωση) και έτσι την απέσυραν. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει, και η τελευταία είναι η 8.0.4.0 όπως θα δείτε. Είμαστε εν'αναμονή για διόρθωση για αυτους που θέλουν global. Μερικά καταστήματα πρόλαβαν και έκαναν την αναβάθμιση πρην την απόσυρση της συγκεκριμένης ρομ. Αν σε πειράζει τόσο πολύ σου προτείνω να πας σε d…
-
Παράθεση από Antretng: “Οποτε τελικα θα φερει τον mtk η infoquest και οχι τον snapdragon? ” Ακριβως. Δεν θα ερθει ο sd τουλαχιστον για την ωρα. Μονο ο mtk 249 η εκδοση των 32 gb =============== Φεβ 14th 2017, 11:41am =============== θα ερθει δε σε 4 χρωματα.. Χρυσο, Ασημι, Ασημι-μαυρο ενω υπαρχει και φωτο στο συστημα που εχουμε για τους πωλητες που ειναι ΟΛΟ ΜΑΥΡΟ (μπρος πισω) Αυτο νομιζω οτι βγαινει μονο με sd αλλα στα χαρακτηριστικα το δινει επισης με mtk xelio 20.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από netblaster: “Εμφανίστηκαν στον κατάλογο επισκευών μεγάλης αλυσίδας τα Redmi Note 4 32/64 και Redmi 4 32, λογικά το prime. Οπότε η εμπορική τους ανακοίνωση είναι προ των πυλών...” Είναι η αλυσίδα που εργάζομαι. ,Note 4 32gb x20 mtk στα 249€ Redmi 4 στα 229€ ξέχασα να δω specs. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk