Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 399.

• Θα σπειρει τον πανικο και θα γέμισε η αγορά μεταχειρισμένα Redmi pro!Εισαι πολυ μπροστά Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παλι Vodka demakiev? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Sure? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το κινητο ειναι φοβερό, αν το παραγγειλεις με multilanguage ξεκλειδώνει το μαγαζι τον bootloader αλλα δεν γνωριζεις αν ειναι με τον Official τροπο και ετσι περνανε μια ρομ η οποια συνηθως δημιουργεί προβλήματα στο κινητό. Για αυτό παρτο με την Official china rom, διαβασε οδηγους και το φορουμ μέχρι να έρθει και οταν ερθει ξεκλειδωνεις bootloader και περνας την ελληνική ρομ. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απο οτι ειδα το συγκεκριμένο μαγαζί εχει επιλογη να το παρεις με Official οποτε τσακωτο! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα και ξεκλειδωτο να στο πουλανε δεν γνωριζεις με ποιο τρόπο εχει ξεκλειδωσει και μπορεί να εχει θεματα το κινητό. Εγώ θα σου λεγα να το παρεις απο καπου με την Official china που εχει (Global δεν εχει βγει) να το ξεκλειδωσεις μονος σου και ύστερα περνας και την ελληνική ρομ. Μπορείς να το ζητησεις απο το μαγαζι που θα αγοράσεις να μην φλασαρουν multilanguage και να το στειλουν με την official. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• xtv + Xiaomi Redmi Pro

Atha Kappas - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Μπορείς και απο recovery κανοντας wipe cache /dalvik, δεν χανεις κάτι απο αρχεία και εφαρμογές Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Βαλε αν μπορείς ενα Screen shot απο το about phone αν μπορείς. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Antutu score από τα xiaomi

Atha Kappas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

8d2c594b8ddd53838ad4c8d4a0fba527.jpg Με την τελευταία devel Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Συγγνωμη φιλε μου αλλα είσαι εντελώς ακυρος, φωναζεις οτι δεν σου έδωσαν λύση μέσα σε 5 ημέρες την περιοδο των γιορτων ενω έχουν ηδη αρχισει να ασχολούνται με το θεμα σου, βρίσκεις την λυση από αλλου και καλα έκανες και αρχίζεις να ειρωνεύεσαι και να κρινεις ανθρωπους που ασχολούνται αφιλοκερδως ώστε να μας παρεχουν την καλύτερη ρομ για τα κινητα μας, μιλας μετα για σεβασμο ενω εσυ ο ιδιος δεν σεβαστηκες το οτι και οι αλλοι ισως εχουν δουλειές, μονο και μονο το δωρεαν κατέβασμα της ρομ απο το si…

• Σου δειχνει ποση ωρα δεν μπαινει σε υπνωση, αμα πατησεις σου λέει επισης και ποση ωρα μπαίνει σε υπνωση (Deep sleep)

• @giwrgosalim δοκιμασα τελικα το δαχτυλικο αποτύπωμά και για να μην το πατας το home button πρώτα πρέπει να εχει ενεργοποιηθεί το double tap to wake, δηλαδη χτυπας την οθονη 2 φορες, ανοιγει και μς το δαχτυλικο ξεκλειδωνει Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σωστά Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Θεμα με ρύθμιση

Atha Kappas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Πηγαινε στα δικαιώματα της εφαρμογης σου και τσεκαρε τα ολα στο messenger, επεισης ρυθμίσεις >εφαρμογές >messenger τσεκαρε τα ολα στης ειδοποιήσεις, να ξεκιναει αυτοματα να τρεχει στο background Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τωρα δεν μπορώ sorry το βράδυ ή αύριο το πρωί, αν το ξερει κάποιος αλλος? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ακυρο το ποστ δεν χρησιμοποιώ δαχτυλικο αποτύπωμά Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν νομίζω ότι γίνεται Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ατιμη Vodka!!! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Που βρε ειναι δυο? Παντως της παραθεσεις της εκοψα

• Καλησπέρα, κινεζικη μαιμουδορομ ειναι καλω θα ηταν να την αλλαξεις, θα δεις διαφορά σε όλα, απο official πρως το παρόν υπαρχει μονο china χωρις ελληνικα με αρκετές κινεζικες εφαρμογες και μετα η ελληνικη εδω του μαγαζιού που ειναι παρα πολυ καλη σε ολα. =============== Ιαν 15th 2017, 1:10pm =============== Ξεκινα απο εδω Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi =============== Ιαν 15th 2017, 1:11pm =============== Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO…