Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 211.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝαι ρε συ, μου έχει λείψει... Τώρα έβαλα κάτι μπουτάκια να ψήσω γιατί δεν με βλέπω καλά.. ! Sent from my OnePlus 5 using Tapatalk.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα στη παρέα!! Με πονοκέφαλο σήμερα..., πρέπει να φάω κάτι καλό να στανιάρω! Sent from my OnePlus 5 using Tapatalk.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους μας! Sent from my OnePlus 5 using Tapatalk.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤο τρέχω μέσω twrp? Χρειάζεται να αφαιρεθεί η προηγούμενη έκδοση ή κατευθείαν από πάνω? OK, λες για apk, κατάλαβα... Sent from my OnePlus 5 using Tapatalk.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚατέχει κάνεις από "Magisk"? Έχω το 1+5, με twrp & root με το magisk. Μου βγάζει ειδοποίηση για νέα έκδοση, πατώ για αναβάθμιση αλλά πάπαλα... Πρέπει να περάσω πάλι μέσω twrp? Sent from my OnePlus 5 using Tapatalk.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕμ, δύσκολα τις χωνευουμε τις ήττες... Πάλι τα (τον) ήπιαμε χθες. Sent from my OnePlus 5 using Tapatalk.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΧμμμμ, στα μέρη μου χαϊβάνι σίγουρα δεν εννοούμε το πιτσιρίκι αλλά το ζώο, το βλάκα και καθυστερημένο... Στα πλαίσια του χαβαλέ όλοι μας λέμε χαρακτηρισμούς στους φίλους μας αλλά μια, δύο, άντε τρεις φορές.. Μετά είναι σαν να το εννοούμε!! Οπότε, βρες και καμμιά άλλη ωραία λέξη να την εναλλάσσεις για να μην χτυπάει άσχημα... Καληνύχτα. Sent from my OnePlus 5 using Tapatalk.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝαι, η Μαμά καλά;;; @gvoi από τον Duang βρέθηκα εδώ.., οπότε μου έκανε κι ένα καλό!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΘυμάμαι ότι είχα διαβάσει δήλωση ότι το Mi5s είναι φοβερή συσκευή και απροβλημάτιστη. Τι έγινε τώρα; Sent from my OnePlus 5 using Tapatalk.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚι εγώ που δεν παίζω, εάν είχα μια τέτοια πολυτέλεια θα το έκανα... Sent from my OnePlus 5 using Tapatalk. Φεύγοντας... 5d672e6cef0b96d0e29b93582e63ca5d.jpg
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα, άντε να παίρνουμε δύναμη για τη δουλειά. Sent from my OnePlus 5 using Tapatalk.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤίν τούτο ωρέ..., ζήλια κακιά! Μην δεις άνθρωπο να δουλεύει.. Χάχαχα Sent from my OnePlus 5 using Tapatalk.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα, ακόμα στη δουλειά... Sent from my OnePlus 5 using Tapatalk.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα.! Sent from my OnePlus 5 using Tapatalk.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΧαιρετώ.., σε λίγο δεν θα βλέπω τι γράφω! Κούραση & νύστα... Sent from my OnePlus 5 using Tapatalk.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕ και.., που θες να καταλήξεις; Η δουλειά να γίνεται... Sent from my OnePlus 5 using Tapatalk.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαι να σκεφτείς ότι υπάρχουν και τα κωνικά Φ, όσο μπαίνει τόσο μεγαλώνει... το Φ. Sent from my OnePlus 5 using Tapatalk.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαι ναι, δουλεύει άψογα αυτή η έκδοση. Νά'σαι καλά @gvoi Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
-
Magic WormHole
Μήνυμα1. Χαχαχα τα κατάφερα πάλι... @gvoi.