Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Ναι...Θα έρθει μήνυμα που βασικά θα σου λέει ότι πήρες και την έγκριση. Μπορείς να μπαίνεις και κάθε μέρα στο en.miui.com/unlock να πατάς επάνω στο unlock και αν σε αφήνει να κατεβάσεις το tool θα σημαίνει ότι έχεις πάρει και την έγκριση! ” Σ ευχαριστω πολυ φιλε και για την υπομονη σου!!!Και μια τελευταια ερωτηση αν χρειαστει να επαναλαβω την διαδικασια σε αλλη συσκευη θα μπορω να το κανω με το ιδιο tool?
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαθα πρεπει να περιμενω καποιο sms με καποιο link?Sorry απλα πρωτη φορα με xiaomi και δεν γνωριζω
-
Μήνυμακατι πρεπει να καταφερα
-
Μήνυμακατεβασα την κινεζικη develop την περασα ανοιξα το unlock tool εβαλα email kai pass και μου λεει Your device isn't supported by Mi unloclk παταω το Go και με πεταει σε μια σελιδα με μπλε φοντο και μοθ λεει unlock your mi device kai otan patav unlock now me παει σε μια σελιδα με κινεζικα και βλεπω εναν αριθμο και απο κατω κινεζικα διπλα ενα κενο πεδιο και μοθ λεει 3-15 και δεξια απο αυτο ενα μπλε κουμπι
-
Μήνυμαοοοοχ δεν ειναι ενα απο αυτα MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum που σου ειπα?„“
-
ΜήνυμαΝαι συνδεεται κανονικα κι εκανα αλλο acount με αλλο mail και μπαινει κανονικα στο acount πλεον.Tο προβλημα ειναι αλλο τωρα βαζω τα αρχεια της κινεζικης οπως μου ειπες αλλα στην μνημη της συσκευης δεν εμφανιζει την εφαρμιγη για να την φλασαρω κατεβαζω την Redmi Note 3 Qualcomm Global η Redmi Note 3 Qualcomm china?
-
ΜήνυμαΛοιπον το κινητο ηρθε με προβλημα στο wifi δεν συνδεονταν με τιιιποτα το συνδεσα λοιπον με την σουιτα αφου ειχα δοκιμασει να του κανω update με το αρχειο στην μνημη της συσκευης.Μεχρι τοτε το κινητο ειχε Ελληνικα.Με το που εκανε update μεσω της σουιτας μετα ελεγε Ελληνικα αλλα δεν εγραφε ηταν σαν να τα ειχε και να μην ειχε επιλογη για να γραψεις.και λεω λογικα θα θελει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων βγαζοντας και το micloud για να συνεχισει το reset.Μολις το εκανα λοιπον τοτε μου εβγαζε 3 γλω…
-
ΜήνυμαΜου λεει οτι δεν υπαρχει account :\
-
ΜήνυμαΚατ αρχην ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου!Εχω ενα θεμα η φιλη μου που εχει την συσκευη μου εχει δωσει το mail και το password για το Mi cloud και οταν τα βαζω μου βγαζει σφαλμα οπως γινετια και στον υπολογιστη εκει τι κανω?
-
ΜήνυμαΠαιδια καλησπερα καποιος γνωστης αν μπορει να βοηθησει σε xiaomi redmi note 3 ειχε προβλημα με το wifi κι επρεπε να του κανω Update μετα το update το προβλημα λυθηκε απλα δεν γνωριζα πως η ρομ που ειχε ηταν η μαμα κινεζικη και το update εγινε μεσω σουιτας τωρα δεν εχει Ελληνικα καθως παω να κατεβασω την Ελληνικη του ρομ εχει 3-4 εκδοσεις για την συσκευη ποια θα πρεπει να επιλεξω? Πληροφοριακα τωρα εχει την MIUI 7.5.2.0(LHOCNDE) και android 5.1.1 LMY47V και βαση καποιου οδηγου καταλαβα πως εχει κ…
-
Παράθεση από spideman3: “jimaras86 Πήγαινε εκεί που λέει για ξεκλείδωμα bootloader και κάνε την ερώτηση. Και σίγουρα ο master lallasgr θα σε απαντήσει σωστά & υπεύθυνα. ” Σ ευχαριστω πολυ!
-
Παιδια καλησπερα καποιος γνωστης αν μπορει να βοηθησει σε xiaomi redmi note 3 ειχε προβλημα με το wifi κι επρεπε να του κανω Update μετα το update το προβλημα λυθηκε απλα δεν γνωριζα πως η ρομ που ειχε ηταν η μαμα κινεζι ρομ και το update εγινε μεσω σουιτας τωρα δεν εχει Ελληνικα καθως παω να κατεβασω την Ελληνικη του ρομ εχει 3-4 εκδοσεις για την συσκευη ποια θα πρεπει να επιλεξω? Πληροφοριακα τωρα εχει την MIUI 7.5.2.0(LHOCNDE) και android 5.1.1 LMY47V και βαση καποιου οδηγου καταλαβα πως εχει…