Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 122.
-
εχω δοκιμασει και τις stable αλλα και developer πριν να ανοιξω θεμα , απο το μεσημερι με παιδευει.
-
οχι αλλα ειναι το μονο ευκολο, το κανω και γραφω..................................τελικα οχι δεν αλλαξε τιποτα
-
Στην unoficial που ειχε λειτουργουσε κανονικα ,μετα (ξεκλειδωματα κ.λ.π.)με την ελληνικη ρομ (stable , developer) στην επιλογη 2g (εξοικονομηση μπαταριας) δεν εχει καθολου σημα κεραιας , εχει μονο οταν επιλεγω 3g ή 4g. Ξερει κανεις τι συμβαινει........
-
redmi pro bric [SOLVED]
Μήνυμαευχαριστω πολυ το εχω φτιαξει
-
τελικα το προβλημα αποκατασταθηκε με την συμβολή ενος απο τους μαγους του φορουμ (geoanto555) .Ενα ευχαριστω ειναι λιγο . Καλες γιορτες και καλη χρονια σε ολους.
-
το δοκιμασα αλλα δεν ηταν το θεμα εκει αφου με οδηγουσε απο μονος του στην επιλογη ρομ ,
-
καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους , λοιπον εχω μπρικαρει ενα redmi pro κατα το φλασαρισμα με sp , τωρα ανοιγει σε fastboot kai teleytaia katafera se recovery (κατοπιν συνεχεις αλλα αποτυχημενες αποπειρες μς sp) ,προσπαθησα με το κινεζικο pc suite αλλα ενω ξεκιναει με τις καρτες του υποδεικνυω την ρομ εκει που παει να ξεκινησει μου πεταει ενα μηνυμα με κοκκινα στα κινεζικα και αυτο ηταν ..τιποτα ...θελω βοηθεια ευχαριστω
-
redmi pro bric [SOLVED]
Μήνυμαπαιδια καλησπερα ,εχω αποτυχει στο φλασαρισμα με sp tool και το τηλεφωνο bricare ανοιγει μονο fastboot ,ποιος μπορει να μου δωσει καποια επιλογη συνεχειας
-
Ελληνικός Οδηγός Testpoint Unbrick Xiaomi Redmi Note 3 pro Snapdragon
dikout - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμασυγνωμη nas αποχωρω λογω δουλειας
-
dikout - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαεμπειρικα πλεον γιατι δεν εχω ενδειξη οπτικη οταν με συνδυασμο πληκτρων παει σε fastboot ως συσκευη androidεμφανιζεται παλι
-
dikout - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαοταν εμπαινε σε fastboot το εβλεπε ως android και κατι αλλο οχι σε θυρα ,
-
dikout - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαφωτο απο το καλωδιο αρνητικος το αφησα χθες βραδυ στην εργασια μου αλλα με λιγα λογια πολυ προχειρο
-
dikout - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαφωτο απο την συσκευη πλεον ειναι ολα μαυρα με εναν αχνο φωτισμο που δηλωνει οτι ειναι κολλημενο οπως πριν στο εικονιδιο της miui ,mayrizei εντελως μονο οταν πατωντας τα πληκτρα της φωνης μπαινει σε κατασταση φορτισης
-
dikout - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@dikout ετοίμασε Deep Flash καλώδιο.. ” το παλεψα χθες το βραδυ (δεν ξερω ποσο επιτυχημενο το εφτιαξα αλλα δεν καταφερα κατι) αγαπητε bodai ....h απορια μου ειναι εκανα ζημια στην συσκευή και ειναι για ανακυκλωση (αστα να πανε ) ή κατι μπορω να κανω ακομη
-
dikout - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΦΙΛΕ NAS αυτα φανταστηκα οτι ειναι και εγω το επιχειρησα αλλα τιποτα υο μονο που καταφερα οπως ειπα παραπανω να μην βλεπω τιποτα στην οθονη ενω η συσκευή δουλευει (πιστευω οτι κουμπωσα τα παντα εκτος και αν βραχυκυκλωσα κατι)
-
dikout - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμααποφασισα (ερασιτεχνης)με τον τοσο κατατοπιστικο οδηγο να κανω το αναλογο σε redmi 3s ,δυστυχως δεν πηγαν καλα τα πραγματα ουτε τους ακροδεκτες φανταζομαι δεν βρηκα το μονο που καταφερα να μην εμφανιζει τιποτα απο ενδειξεις η οθονη ,μαυρη με μια ενδειξη φωτισμου οτι το τηλ. ειναι κολλημενο στο εικονιδιο της miui (ασφαλως και δεν φαινεται τιποτα ) , λοιπον φιλε GR_Macedon αν νομιζεις πως υπαρχει ακομη μια πιθανοτητα να το σωσω βοηθα (PLEASE)
-
land_images_6.10.20_20160805.0000.29_6.0_cn_4cb78867d3 land_images_6.8.25_20160805.0000.29_6.0_cn global stable k τωρα κατεβαζω global devel. στο xiaomimiflash (το οποιο κατεβασα το τελευταιο) το βλεπει ως id 3 k device με εναν αριθμο αλλα οταν παταω φλας κατι μου λεει για critical partition οτι δεν εχω προσβαση δεν επιτρεπει..sτο miflash βγαζει error.. Το τραγικο ειναι που δεν μπορω να παω σε edl για να το δει ως θυρα το pc ,δεν νομιζω να ξαναανοιξει βλεπω να κανω σαν τον Κουρκουλο που τα εβαλε…