Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 122.

• redmi note 3

dikout - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

λοιπον παίδες στο ξεκινημα των ρυθμισεων ζητα επιλογη γλωσσας και μετα τοποθεσιας ,εκει λοιπον δεν υπαρχει η επιλογη της Ελλαδας και ουτε η επιλογη στο τελος ΄΄αλλες χωρες΄΄,τι κανουμε για να λυσουμε το θεματακι ......αυτα τα ευκολα και ευχαριστω εκ των προτερω

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

dikout - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

παιδια ξερει κανεις στο note 3 στο ξεκινημα μου ζητα να δηλωσω την γλωσσα ,μετα τοποθεσια αλλα δεν υπαρχει ελλαδα ουτε στο τελος αλλες χωρεςβ ως επιλογη ,γνωριζει κανεις πως ξεπερναμε- λυνουμε αυτο το θεματακι.....ευχαριστω

• redmi note 2 tdd

dikout - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

θελω βοηθεια παιδες.... ειμαι στο σταδιο του οδηγου μεσω cmd οπου το τηλεφωνο ειναι σε ενδειξη fastboot εχω πληκτρολογησει και τις δυο επιλογες 1 fastboot boot redminote2_twrp.img κ 2 fastboot flash recovery redminote2_twrp.img αλλα τιποτα δεν αλλαζει παραμενει η ενδειξη fastboot .τι κανω...................................................................ΑΚΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ...

• ερωτηση προς τον φιλο Bodai μεσα στις προχωρημενες ρυθμισεις δεν υπαρχει επιλογη για προγραμματιστες για την ενεργοποιηση του usb debugging ,τι δεν βλεπω σωστα;

• redmi note 2 tdd

Μήνυμα

να προσπαθησω να κανω flash την ελληνικη ρομ στο redmi note 2 με βαση τον οδηγο; .ειναι αυτην η σωστη διαδικασια ; και οταν παω στις προχωρημενες ρυθμισεις δεν βρισκω την επιλογη για προγραμματιστες για να ενεργοποιησω το usb debugging .η αλλη επιλογη Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated) μου φαινεται πολυπλοκη και δεν ειμαι σιγουρος αν τα καταφερω. ...........και κατι τελευταιο βρε παιδια, γιατι σε αλλα note 2 δεν αντιμετωπισα προβλημα και ολοκληρωνοτανε …

• redmi note 2 tdd

Μήνυμα

παιδια καλημερα ευχαριστω για την ανταποκριση , καταρχην MIUI ART εχω επιλεξει τον 2ο τροπο οδηγο αναβαθμισης υλικολογισμικου Miui rom μεσω recovery και οχι καποιον απο τους παραπανω που με παραπεμπεις πιο πανω (ισως γιατι τα ειχα κανει μανταρα με το redmi 2 και τον αποφευγω μια και δεν θα τα καταφερω) και την τελευται σταθερη ρομ ,μετα ειπα μηπως εφταιγε η ρομ και κατεβασα του Δεκεμβριου ,τιποτα το ιδιο μηνυμα οταν εφτανε η δουλεια στο install , δοκιμασα και με τον 1ο τροπο μεσω αναβαθμισης απο…

• redmi note 2 tdd

Μήνυμα

καλησπερα παιδια , εχω παραλαβει το note 2 tdd ,εχει εγκατεστημενη την MIUI 7.0 Stable 7.00.66.00(LHMCNCI) ANDROID 5.0.2 LRX22G ολα καλα μεχρι εδω και απ οτι τσεκαρα με την καρτα το 4g δουλευει τελεια ,τωρα επιχειρω να εγκαταστησω την τελευταια ελληνικη σε stable κανω τα βηματα ολα συμφωνα με τον οδηγο (εχω κανει την διαδικασια αρκετες φορες και ολες μς επιτυχια) και οταν επιλεγω install ξεκιναει να φορτωνει και σταματα βγαζοντας σφαλμα και γραφει το εξης: install update zip failled ,update zip …

• Δεν εχω λογια να πω ευχαριστω στον MIU ART καταφερε σε 3 λεπτα οτι δεν καταφερα εγω σε 1 μερα .Τον ευχαριστω για τον χρονο του για την βοηθεια του και ευχομαι τοσο στον ιδιο προσωπικα αλλα και στο forum ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

• εχω βρει το αρχειο ολα καλα μεχρι το refresh sto miphone αλλα οταν παταω το flash μου βγαζει ``ακαθοριστο σφαλμα΄΄

• αγαπητε MIU ART μπορει να σε κουρασα αλλα δεν μπορω να τα βγαλω περα 1. τωρα κατεβαζω αυτες τις δυο επιλογες με το ενδεχομενο να βρω στην αποσυμπιεση το αρχειο flash all bath και συνεχιζω με τον οδηγο 2. οι μονες μου επιλογες που μπορω να κανω στην συσκευη ειναι το fastboot και η επιλογη recovery στην οποια δεν υπαρχει πλεον αντικρυσμα μιας και το wipe user data που εχω κανει δεν βρισκει αρχειο

• τα βηματα του οδηγου τα κανω οπως λεει ,το αρχειο"flash_all.bat" δεν μπορω να το βρω στον φακελο της fastboot rom ,τι δεν παει καλά:

• το ADB που με χρησιμευει κανω τα βηματα οπως στην αρχη του θεματος μιας και η μονη λειτουργια του τηλεφωνου ειναι το μενου που βγαζει μονο με τα πληκτρα volume+k power, δεν ξερω , δεν τα καταφερνω εχω κατεβασει την fastboot οπως λενε τα βηματα αλλα δεν βρισκω εκεινο το αρχειο ``flash all band΄΄ δεν ξερω πραγματικα τι να κανω ,ας βοηθησει καποιος εαν εχει χρονο και να μου γραψει απο την αρχη τα βηματα και τι κατεβαζω ακριβως ,συγνωμη εαν γινομαι εκνευριστικος με την αδυναμια να προχωρησω παρακατω

• Παράθεση από dikout: “βρε παιδια το "flash_all.bat" που το βρισκω,γιατι δεν υπαρχει μεσα στον φακελο της Ρομ για να το τσεκαρω ” Συνεχίζοντας για να κανω flash μου λεει οτι δεν βρεθηκε αρχειο...Τι κανω λαθος......Παιδια ΒΟΗΘΕΙΑ......Εχω μεινει με το κινητο σε fastboot.Μηπως κατεβαζω λαθος Ρομ;

• βρε παιδια το "flash_all.bat" που το βρισκω,γιατι δεν υπαρχει μεσα στον φακελο της Ρομ για να το τσεκαρω

• παιδια χρονια πολλα σε ολους ,εαν καποιος εχει τον χρονο ας μου γραψει τα βηματα ενα ενα γιατι δεν τα καταφερνω στα συνοπτικα της τεχνολογιας και τοσο καλα, αλλα εχω το ιδιο προβλημα με την συσκευή Παράθεση από Bodai: “Στο πόστ αυτό υπάρχουν όλα όσα χρειάζεσαι => Πρόβλημα με αναβάθμιση σε Stable V7.0.12.0 Redmi 2 Pro Πρόσεχε μόνο να διαλέξεις σύμφωνα με το νούμερο κάτω από την μπαταρία, εκτέλεσε τον οδηγό κατά γράμμα.. ” Ολα καλα αυτα που λες φιλε μου.Πρωτον πες μου γιατι δεν βρισκω Ρομ V7.0.12.…

• παιδια χρονια πολλα σε ολους ,εαν καποιος εχει τον χρονο ας μου γραψει τα βηματα ενα ενα γιατι δεν τα καταφερνω στα συνοπτικα της τεχνολογιας και τοσο καλα, αλλα εχω το ιδιο προβλημα με την συσκευή

• redmi 2 pro

dikout - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

η μονη επιλογη που μου δινει ειναι οτι μου ανοιγει το μενου επιλογων με τα πληκτρα volume + kai power , ο υπολογιστης το βλεπει σαν συσκευη android χωρις προγραμμα οδηγησης και δεν μπορω να εισελθω στον αποθηκευτικο του χωρο

• redmi 2 pro

Μήνυμα

μου γραφει 2014813 td ειλικρινα τα εχω παιξει και αυριο ειχα πει οτι θα το εδινα δωρο στην φιλη μου δεν ξερω πως να κινηθω

• redmi 2 pro

Μήνυμα

υπαρχει καποιος τροπος να μπορεσω να τοποθετησω καινουργια rom sto τηλεφωνο ,επειδη δεν ανοιγει και εχω κανει μετα προσπαθειες ξανα και ξανα αλλα τιποτα δεν το βλεπει ο υπολογιστης