Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 86.

• Ευχαριστωωω! Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα! Ναι τελικά πήγαν όλα καλά. Έπρεπε να βάλω το φάκελο adb στο c:/ και έκανε την εγκατάσταση μια χαρά. Και μόλις έγραψε το οκ έβγαλα το τηλέφωνο από το καλώδιο ενώ βρισκόταν ακόμα σε fastboot κράτησα πατημένο vol+ και power μαζί και μπήκε στο twrp και από κει πέρασα την ελληνική xtrv που την είχα αποθηκεύσει στην κάρτα sd. Την είχα αποθηκεύσει και στον εσωτερικό χώρο του κινητού αλλά έδειχνε ότι ήταν άδειος. Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ποιο απο τα δυο μου προτεινεις? ανεβασε ενα λινκ και με τα δυο αν μπορεις! Βασικα το εβγαλα απο το usb πριν πατησω fastboot reboot και εκανα reboot στο twrp χειροκινητα. εκει ειχα περασει την τελευταια xtrv rom στην sdcard εκανα τα απαραιτητα wipes και πατησα να την κανω εγκατασταση. μολις ανοιξε και λεει οτι ειναι κλειδωμενη η συσκευη οποτε θα το ενωσω στο wifi και θα την ανοιξω. θα στειλω μηνυμα μολις τα καταφερω. ευχαριστω πολυ για ολα! το ανοιξα και περναω απο τo mi account παλι τις εφαρμογε…

• αχαχαχα εισαι τεραστιος! ειχαμε προοδο! το εκανε με επιτυχια οταν ομως εκανα επανεκκινηση γυρισε παλι στο στοκ recovery. καμια ιδεα?

• Δε με αφήνει δυστυχώς. Να τον διαγράψω αυτόν που βρίσκεσαι στο c και να βάλω αυτόν που είναι στην επιφάνεια εργασίας? Σορι που αργω αλλά ήρθε η πίτσα! Με καταλαβαίνεις!

• μου λεει οτι υπαρχουν τα αρχεια ηδη εκει οποτε ειναι ο c αυτος που τα εχω εξ αρχης

• για να το κανω και επιστρεφω!

• ναι ειναι στην επιφανεια εργασιας στο c:\

• πως κανω printscreen σε windows10? αλλιως να το βγαλω φωτο απο το κινητο και να το στειλω

• καλησπερα στην παρεα. προχτες περασα στο mi max 3 την τελευταια fastboot rom. Μετα αποφασισα να ξεκινησω παλι τη διαδικασια για twrp recovery και περασμα της ελληνικης xtrv. Κολλαω δυστυχως στη διαδικασια φλασαρισματος του twrp και αφου δινω την εντολη fastboot flash recovery recovery.img (οπου recovery.img το ονομα ετσι ακριβως οπως το εχω κατεβασει απο το σαιτ σας) γραφει cannot load και το ονομα του αρχειου twrp. ανεβασα και σε σκρινσοτ την ρομ που φοραω τωρα.

• Όλα καλά στο mi max 3 με το φιξ της νέας ρομ

• Την έχω βάλει ήδη από χτες το βράδυ! Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι

• Παράθεση από annonnaki: “Παράθεση από ntinos_g7: “Παράθεση από thodoris82: “Καλησπέρα σε poco δεν ανοίγει το κινητό φτάνει μέχρι οθόνη ξεκλειδωματος και μετά μαύρη οθόνη ούτε με format έστρωσε μόλις ξεκινούσε πάλι μαύρη οθόνη η μόνη επιλογή restore σε 9.3.1 όπου το κινητό ξανά έστρωσε. ” Το ίδιο και σε Mi 8 Lite(platina).Μαύρη οθόνη στο ίδιο σημείο.Περνάω κ εγώ την προηγούμενη ” Και σε mix2s. Επιστροφή στην προηγούμενη. ” Σε mi max 3 επίσης το ίδιο. Γύρισα κι εγώ στην προηγούμενη

• Καλησπέρα. Μόλις κατέβασα την xtrv aroma 9-3-7 στο mi max 3. Είχα την ακριβώς προηγούμενη. Το τηλέφωνο δεν ανοίγει. Φτάνει μέχρι εκεί που βάζεις το πιν και τον κωδικό ξεκλειδωματος και βάλεις τα βάζω γίνεται μαύρη η οθόνη και δεν ανταποκρίνεται. Έβαλα με ρίσκο την προηγούμενη ρομ (και λέω με ρίσκο γιατί νομίζω έχουν anti roll back αυτες) καί άνοιξε κανονικά. Υπαρχή κάποια λύση γι αυτό?

• Καλημέρα σας! Τελικά βγήκε η 8.11.29/30 και για το mi max 3 ή νά είμαστε σε αναμονή μέχρι νεοτέρας?

• Καλησπέρα παιδιά. Δεν βλέπω πουθενά την ρομ του mi max 3 (nitrogen). Μπορεί να βοηθήσει κάνεις ή όντως τυφλώθηκα?

• Καλημέρα! Τελικά δεν ήταν στο υποφακελο recovery, ήταν άδειος. Μπήκα στο ευρωπαϊκό φόρουμ και βρήκα το twrp του mi max 3 και βλέποντας οδηγίες και από τα δύο σαιτ έβαλα custom recovery και την ελληνική xtrv rom. Το τηλέφωνο είναι πιο σμουθ από ποτέ και από τα πρώτα κιόλας λεπτά χρήσης του καταλαβαίνω ότι και η μπαταρία είναι καλύτερη. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια

• Την έχω κατεβάσει στον υπολογιστή. Θα γυρίσω σπίτι πιο αργά. Τι εννοείς? Να την κάνω unzip μόλις την κατεβάσω και παίζει να βρω μέσα twrp? Συνήθως αυτές τις έβαζα σε sd card και τις πέρναγα μέσω twrp στο τηλέφωνο.

• Βασικα δεν βρίσκω twrp στο σαιτ για το κινητό μας. Κατέβασα την xtrv από το μέιλ που μου έρχεται σαν vip μέλος.