Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-53 από 53.
-
Καλησπερα παιδια!!!Μπραβο για την πολυ καλη δουλεια!!!μια ερωτηση επειδη ειμαι newbie εχω την τελευταια stable στο mi4 για να βαλω την τελευταια που dev rom τι πρεπει να κανω ευχαριστω εκ των προτερων
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Θα είχε Developer ROM η συσκευή σου και πέρασες Stable χωρίς πρώτα να κάνεις Factory Reset. Κάνε από το Recovery Factory Reset και επανέλαβε αμέσως μετά το Flash της Stable που είχες βάλει πριν. Βέβαια το τηλέφωνο θα πρέπει να το σετάρεις από την αρχή, και μην ξεχάσεις μέχρι να τελειώσεις το πρώτο σετάρισμα να έχεις επιλεγμένη την Αγγλική γλώσσα.. ” @MIUI_ART εκανα factory reset και λυθηκε το προβλημα δεν χρειαστηκε να ξαναπερασω την ρομ
-
Επωνυμία της επιχείρησης : Minideal Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : minideal.net Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Mi4 LTE 16GB Ημερομηνία αγοράς : 29/01/2016 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 9 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 2 εβδομαδες Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : δεν εχει χρειαστει Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) :το μοναδικο που δεν εστειλαν ειναι ανταπτορας ευρωπαικου τυπου για τον φορτιστη...
-
αγορα mi 4 4g 16gb
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Αστο να φορτισει καλα σε πρώτη φάση. Τις περισσότερες φορές φταίει η rom για τα reboot ” @Bodai ναι απο οτι εψαξα ειδα πολλα σχολια για την ρομ κατεβασα την ρομ αλλα θα το αφησω πρωτα να φορτισει και μετα θα την περασω
-
αγορα mi 4 4g 16gb
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Σταμάτησε να αναβοσβήνει το κόκκινο φωτάκι?? ” @Bodai ναι σταματησε δεν ειχε καθολου μπαταρια...και απο οτι ειδα μου εκαναν ρουτ στη συσκευη...μπορω να περασω την τελευταια stable rom ε?και κατι ακομα αν κανει το κινητο συνεχεια επανεκκινηση φταιει η ρομ ή το κινητο?
-
αγορα mi 4 4g 16gb
Μήνυμαολα κομπλε δεν ειχε καθολου μπαταρια....μολις φορτισει θα το περιποιηθω...ευτυχως που ειναι universal πλεον οι φορτιστες γιατι δεν εβαλαν ευρωπαικο ανταπτορα.....
-
αγορα mi 4 4g 16gb
Μήνυμαμολις πηρα το κινητο στα χερια μου αλλα δεν ανοιγει.....το εβαλα να φορτιζει και αναβοσβηνει ενα κοκκινο φωτακι
-
Παράθεση από Tanner: “Παράθεση από Mixalis Sakadakis: “κι εγω στο mi4 ποια ρομ μου προτεινετε να περασω?το κινητο θα το εχω το σαββατο στα χερια μου.και επειδη δεν ξερω πρεπει να κανω ρουτ στη συσκευη ή δεν χρειαζεται? ” εξαρταται τι θελεις να κανεις, στις περισσοτερες των περιπτωσεων το ρουτ δεν το χρειαζεσαι. προτεινω την τελευταια stable. να το παρεις με το καλο και εδω ειμαστε. ” οκ θα ρωτησω ξανα αν χρειαστω καποια βοηθεια...κατι ακομα...η τελευταια stable ειναι kit kat ή lollipop εκδοση?
-
αγορα mi 4 4g 16gb
Μήνυματο κινητο εφτασε σημερα στην Αθηνα!οποτε αν οχι μεχρι το τελος της βδομαδας την Δευτερα θα το εχω στα χερια μου.Ποια ROM ειναι σταθερη χρειαζεται να εχει γινει ρουτ στην συσκευη?sorry αλλα πρωτη φορα θα το επιχειρησω αυτο και δεν ξερω τιποτα.
-
αγορα mi 4 4g 16gb
Μήνυμαεννοειτε φιλε οτι πληρωσα με paypal το tracking number μου λεει στο singpost.com arrival at destination post στις 3/2 και στα ελτα οτι απλα εχει φυγει απο σιγκαπουρη 31/1 και τους ζητησα να κανουν τα εξης πριν το στειλουν :1. Root the phone. 2. Remove ALL chinese apps. 3. Install the latest multi-language rom and make sure that Greek and English are included. 4. Install Google Play Store and apps 5. Check that the phone works properly 100% (after the root) before you send it. 6. Check the phone …
-
αγορα mi 4 4g 16gb
ΜήνυμαΓεια σας παιδια κι απο μενα, Ακομα δεν ειμαι κατοχος του xiaomi mi 4 αλλα ελπιζω να ερθει σε συντομο χρονικο διαστημα πρωτη φορα παραγγελνω απο εξωτερικο και εχω οσο να 'ναι λιγο αγχος, το παραγγειλα απο το minideal.net το βρηκα σε προσφορα εν αναμονη και της κυκλοφορησης του mi 5 και το παραγγειλα στα 172 ευρω εχει παραγγειλει καποιος αλλος απο εκει για να μου πει αν ειναι εμπιστη εταιρεια?κι αν ναι σε ποσες μερες περιπου να υπολογιζω οτι θα το παραλαβω.Αυτοι μου ειπαν οτι συνηθως χρειαζεται 15…