Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 71.
-
Πως βαζω ελληνικη ρομ?
ΜήνυμαΓεια σας παίδες, πηρα ενα mi4 απο banggood για φιλο. ανεβάζω info. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19667/19632-Screenshot-2016-09-21-14-54-50-1-png Ακολούθησα αυτόν τον οδηγό - en.miui.com/a-234.html και οκ έβαλα την CDMA/WCDMA/LTE Lastest Global Developer τώρα το θέμα μου ειναι οτι πάω να περάσω την τελευταία ελληνική απο εδω μέσα stable 7.3. και δεν τελειώνει ποτέ το πέρασμα(μέσα απο το κινητό). Γνωριζει καποιος τι φταίει? Δυστυχώς κανείς δεν ξέρει να βοηθήσει ... να κλειδώσει το θέ…
-
Καινούργιο Mi-4 ερωτήσεις
Μήνυμαδιαγραφη.
-
έκανα οτι μου ειπανε τα παιδια ποιο πανω,αλλα δυστυχώς ακομη και οταν κλείνω ολες τις εφαρμογές αυτο μου ανοιγει τα δεδομένα,μαλλον έφαγε κάποιο κόλλημα. επειδη μου έβγαλε κι'αλλο πρόβλημα-(δεν βλεπει δορυφόρους με τιποτα)σκέφτομαι να παω στην τελευταια stable. εγω εχω την ελληνική GTV6.3.17dev.....μπορω να βαλω απευθείας την τελευταία stable ελληνική η εχει μπέρδεμα?
-
SAR level
ΜήνυμαΑυτή ειναι καλή είδηση,αν και το δουλεύω αρκετά με bluetooth και ανοικτή ακρόαση. ερώτηση:αν δουλεύει με μια κάρτα το κινητό έχει ακόμη πιο μικρο σαρ?
-
Rom 6.3.24
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “αν γράφεις με κεφαλαία έχει 160 χαρακτήρες...και ένα μικρό γράμμα να βάλεις όμως σε πάει στους 70 ” έχεις δίκιο δουλεύει . γνωρίζει τώρα καποιος με ποιον τρόπο βάζω την stable? και ποια βάζω?
-
Rom 6.3.24
Μήνυμαπαιδια εχω την ελληνική 7.3- GTV 6.3.17 Dev. δεν εχει 160 χαρακτήρες στα μηνύματα και δεν θέλω να βάζω συνεχεία ρομ. με λίγα λογία θελω να παω σε stable ,,η τελευταία είναι αυτή? = [Ενημέρωση 30-3-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !? και πως την βάζω ?
-
ολα οκ αφου πέρασα 3 φορες τους drivers τελικά το ειδε,έβαλα την stable μετα την dev και μετά ξεκλείδωσε μια χαρά.. όταν πήγα να βάλω την ελληνική,εκεί με τις εντολές dos δυστυχώς δεν μπορώ να το δω... δεν πειράζει θα μείνω με την αγγλική μέχρι να αλλάξει ο τρόπος αλλαγής. να ευχαριστήσω τον φίλο Avoulk για την βοήθεια στα ποστ...