Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 71.

• Πως βαζω ελληνικη ρομ?

aristidis540 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Γεια σας παίδες, πηρα ενα mi4 απο banggood για φιλο. ανεβάζω info. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19667/19632-Screenshot-2016-09-21-14-54-50-1-png Ακολούθησα αυτόν τον οδηγό - en.miui.com/a-234.html και οκ έβαλα την CDMA/WCDMA/LTE Lastest Global Developer τώρα το θέμα μου ειναι οτι πάω να περάσω την τελευταία ελληνική απο εδω μέσα stable 7.3. και δεν τελειώνει ποτέ το πέρασμα(μέσα απο το κινητό). Γνωριζει καποιος τι φταίει? Δυστυχώς κανείς δεν ξέρει να βοηθήσει ... να κλειδώσει το θέ…

• Καινούργιο Mi-4 ερωτήσεις

aristidis540 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

διαγραφη.

• Παρουσίαση του Mi Band 2

aristidis540 - - Hands on - Review

Μήνυμα

οχι παιδιά ούτε σκόνες ουτε νερά,το φόρεσα ελάχιστα μονο για να το δοκιμάσω ούτε μια ώρα. μάλλον επεσα σε ελαττωματικο.θα μιλήσω με το κατάστημα που το πήρα.

• Παρουσίαση του Mi Band 2

aristidis540 - - Hands on - Review

Μήνυμα

παιδια δεν το δούλεψα ούτε μια ωρα και την επόμενη φορά που πήγα να το δείξω σε κάτι φίλους,απλά δεν δουλεύει το heart rate ,τα φωτάκια πίσω ανάβουν άλλα δεν αναβοσβήνουν όπως έκανε στην αρχή. τι μπορεί να είναι?

• πω..άντε πάλι πέρασμα...που την βρίσκω την 7,3,1?

• καταρχήν να ευχαριστήσω τα παιδιά που γνωρίζουν και βοηθούν ,,,αλλάζοντας ρομ (πηγα σε ελληνική stable 7.3.2.0) και λύθηκαν τα προβλήματα που είχα. Άπλα τωρα δεν μπαίνει στο play,μήπως πρέπει να το κάνω επανεγκατάσταση?

• έκανα οτι μου ειπανε τα παιδια ποιο πανω,αλλα δυστυχώς ακομη και οταν κλείνω ολες τις εφαρμογές αυτο μου ανοιγει τα δεδομένα,μαλλον έφαγε κάποιο κόλλημα. επειδη μου έβγαλε κι'αλλο πρόβλημα-(δεν βλεπει δορυφόρους με τιποτα)σκέφτομαι να παω στην τελευταια stable. εγω εχω την ελληνική GTV6.3.17dev.....μπορω να βαλω απευθείας την τελευταία stable ελληνική η εχει μπέρδεμα?

• μόνο διαχείριση δικαιωμάτων έχει on-off δεν έχει εφαρμογές...

• μπαινω εφαρμογές συστήματος/κεντρο ασφάλειας / δικαιώματα Έχει 2 επιλογές 1) διαχείριση δικαιωμάτων στο on 2) εγκατάσταση μέσω usb Μήπως πρέπει να μπω κάπου άλλου? Έχω την ελληνική GTV6.3.17dev.

• παιδιά μου ανοίγει μόνο του τα δεδομένα κινητής ενω έχω ανοιχτό το wi-fi. πως το απενεργοποιώ τελείως??

• απλα να γράψω οτι το κινητό πήγε κινα επισκευάστηκε(δεν ξέρω τι ειχε) και ολα καλά.. στο vickmall ειχα πάντα εξυπηρέτηση,γι'αυτο ειναι ενα από τα ποιο αξιόπιστα site..

• SAR level

aristidis540 - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Αυτή ειναι καλή είδηση,αν και το δουλεύω αρκετά με bluetooth και ανοικτή ακρόαση. ερώτηση:αν δουλεύει με μια κάρτα το κινητό έχει ακόμη πιο μικρο σαρ?

• Rom 6.3.24

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “αν γράφεις με κεφαλαία έχει 160 χαρακτήρες...και ένα μικρό γράμμα να βάλεις όμως σε πάει στους 70 ” έχεις δίκιο δουλεύει . γνωρίζει τώρα καποιος με ποιον τρόπο βάζω την stable? και ποια βάζω?

• Rom 6.3.24

Μήνυμα

παιδια εχω την ελληνική 7.3- GTV 6.3.17 Dev. δεν εχει 160 χαρακτήρες στα μηνύματα και δεν θέλω να βάζω συνεχεία ρομ. με λίγα λογία θελω να παω σε stable ,,η τελευταία είναι αυτή? = [Ενημέρωση 30-3-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !? και πως την βάζω ?

• επιβεβαιώνω κι' εγω,2 φόρες με το 7zip.

• Παράθεση από MIKermit: “Αυτό φαντάστhκα κ εγώ αλλά πως θα την περάσω όταν δεν μου το επιτρέπει ακόμα κ μέσω miflash? ” πρέπει να κάνεις αυτό: Υπάρχει οδηγός Flash για XIAOMI REDMI 3??? Redmi 3 Fastboot Guide - Redmi 3 - Xiaomi MIUI Official Forum

• ένα μπράβο κι'απο έμενα για τον οδηγό. το τηλέφωνο είναι διαφορετικό πλέον με την Ελληνική ρομ,το βασικό πρόβλημα με την multi ήταν οτι το wi-fi είχε κολλήματα συνέχεια και πήγαινε αργά. και μια ερώτηση ..η φωνητική πληκτρολόγηση γιατί δεν δουλεύει?

• ολα οκ αφου πέρασα 3 φορες τους drivers τελικά το ειδε,έβαλα την stable μετα την dev και μετά ξεκλείδωσε μια χαρά.. όταν πήγα να βάλω την ελληνική,εκεί με τις εντολές dos δυστυχώς δεν μπορώ να το δω... δεν πειράζει θα μείνω με την αγγλική μέχρι να αλλάξει ο τρόπος αλλαγής. να ευχαριστήσω τον φίλο Avoulk για την βοήθεια στα ποστ...

• δυστηχως ενω εχω το κινητο σε download δεν το βλεπει το mi flash θελει drivers?

• Παράθεση από avoulk: “2.Αν έχουμε Windows 10, πρέπει να ενεργοποιήσουμε τις σχετικές επιλογές για εγκατάσταση untrusted drivers. ” έχω 10ρια αιτώ που είναι ? να ελενξω εαν είναι ενεργοποιημένο.