Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το XIAOMI REDMI 3/Pro

• Το κάνω...αλλά πόση ώρα διαρκεί? Εχω αρχίσει κ αγχώνομαι!! :P

Εντάξει χρειάστηκε 4 λεπτά αλλά τελείωσε. Επίσης καλό θα ήτα να γίνει διόρθωση γιατί δεν χρειάζεται δεύτερο unzip. Αρκεί ένα!

Εγώ τώρα λοιπόν θα περάσω την dev κ πάω για ξεκλείδωμα!!! Ελπίζω να τελειώσω σήμερα...
    • Ο/H MIKermit έγραψε:

Το κάνω...αλλά πόση ώρα διαρκεί? Εχω αρχίσει κ αγχώνομαι!! :P

Εντάξει χρειάστηκε 4 λεπτά αλλά τελείωσε. Επίσης καλό θα ήτα να γίνει διόρθωση γιατί δεν χρειάζεται δεύτερο unzip. Αρκεί ένα!

Εγώ τώρα λοιπόν θα περάσω την dev κ πάω για ξεκλείδωμα!!! Ελπίζω να τελειώσω σήμερα...
      Σε εμένα χρειάστηκε δύο :)
      Ίσως έχει να κάνει με το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί ο καθένας (εγώ χρησιμοποιώ 7zip)
      Σε κάθε περίπτωση το ψιλοδιόρθωσα!
      Ευχαριστώ για το feedback
    • Διαφήμιση
    • Ο/H MIKermit έγραψε:

Αυτό φαντάστhκα κ εγώ αλλά πως θα την περάσω όταν δεν μου το επιτρέπει ακόμα κ μέσω miflash?

Δοκίμασες να την περασεις σε download mode η σε fastboot mode ??? γιατί εγώ πέρασα την china dev με download mode μετά έκανα ξεκλιδωμα και όλα πήγαν καλά

Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Από χτες το έχω στα χέρια μου... Και περιμένω το μήνυμα από xiaomi ....

Μόνο θετικά μπορώ να πω για το κινητό... Φυσικά σε συνάρτηση με την τιμή του.
      Το πιο καλό είναι η αυτονομία του 7 ώρες και κάτι οθόνη με όλα ανοιχτά...
      Images
      • Screenshot_2016-03-24-18-00-06_com.miui.securitycenter.png

48,18 kB, 450×800, viewed 66 times
      • Screenshot_2016-03-24-17-58-52_com.miui.securitycenter.png

39,67 kB, 450×800, viewed 68 times
    • Παιδιά εγώ επιμένω να μην περιμένετε οπωσδήποτε μήνυμα!

Εμένα δεν ήρθε ποτέ μήνυμα και πριν μία ώρα το ξεκλείδωσα. Εγώ απλώς, μια μέρα μπήκα στην σελίδα της αίτησης κ μου εμφάνισε να κατεβάσω το tool...
    • Λοιπόν μετά από ένα μήνα χρήσης και αναγκαστικής αλλαγής του mi3 με το redmi 3.ιδού τα συμπεράσματά μου.
      Κάμερα mi3
      Οθόνη-αφή mi3 μακράν
      Μπαταρία redmi3 μακράν και βάλε.
      Καρτα γραφικών mi3 μέρα με τη νύχτα.
      Επεξεργαστής mi3 πολύ μακράν.
      Αίσθηση redmi 3 μακράν
      Συμπέρασμα φιλότιμο το redmi αλλά με την πρώτη ευκαιρία εφυγε...
      Το τηλέφωνο είναι σχεδόν entry level σε καμία περίπτωση για απαιτητικούς χρήστες.
      Ακόμα και με redmi note 2 16gb η διαφορά είναι σχεδόν χαώδης,φανταστήτε με mi3...
      Και πιστέψτε με ξέρω παρά πολύ καλά τι λέω.
      Επί της ευκαιρίας έχει κάποιος άλλος αυτή την ενοχλητική υπερευαισθησία ε την οθόνη που την ώρα που ρολάρει πατιούνται εφαρμογές και ανοίγουν;;;;;
      Το έχω δει σε δύο μέχρι τώρα...
    • Διαφήμιση
    • Δεν συγκρίνονται η 2 συσκευές που αναφέρεις
      Απλός δεν γίνεται αρχική τιμή το ένα 130 ευρώ και το άλλο αν δεν κάνω λάθος 350 +
      Τι να συγκρίνουμε...
    • Ο/H harispao έγραψε:

Λοιπόν μετά από ένα μήνα χρήσης και αναγκαστικής αλλαγής του mi3 με το redmi 3.ιδού τα συμπεράσματά μου.
      Κάμερα mi3
      Οθόνη-αφή mi3 μακράν
      Μπαταρία redmi3 μακράν και βάλε.
      Καρτα γραφικών mi3 μέρα με τη νύχτα.
      Επεξεργαστής mi3 πολύ μακράν.
      Αίσθηση redmi 3 μακράν
      Συμπέρασμα φιλότιμο το redmi αλλά με την πρώτη ευκαιρία εφυγε...
      Το τηλέφωνο είναι σχεδόν entry level σε καμία περίπτωση για απαιτητικούς χρήστες.
      Ακόμα και με redmi note 2 16gb η διαφορά είναι σχεδόν χαώδης,φανταστήτε με mi3...
      Και πιστέψτε με ξέρω παρά πολύ καλά τι λέω.
      Επί της ευκαιρίας έχει κάποιος άλλος αυτή την ενοχλητική υπερευαισθησία ε την οθόνη που την ώρα που ρολάρει πατιούνται εφαρμογές και ανοίγουν;;;;;
      Το έχω δει σε δύο μέχρι τώρα...

Eγω εχω σαν κυριο κινητο το Nexus 6. Φανατικος AOSPακιας.

Το Redmi 3 το χειριζομαι παρα πολυ ευχαριστα, παει τρομερα καλα για τα λεφτα του. Το εχω αφησει στην ακρη το Ν6 και παιζω μπαλα με το redmi.

Ναι προφανως χανει σε καμερα/ηχειο αλλα η οθονη του ειναι καλη, οπως και η ποιοτητα του.

Τα προβληματα που λες δεν τα βλεπω με την οθονη, παρα μονο οταν φορτιζει.
    • Παιδια ενδεικτικά είναι αυτά απλά για έναν που ψάχνει κάτι σε μονόκαρτο επειδή έχει πέσει παρά πολύ το mi3 είναι τρομερή επιλογή.
      Εννοείται δεν συγκρίνονται απλά λέω για την αίσθηση που σου αφήνει η μετάβαση από ένα τοπ σε ένα αλλο.Ναι για τα λεφτά του για καινούργια συσκευή πάει πολύ καλα...
    • Αυτά είναι συνήθως προβλήματα της φόρτισης ή του μουφα screen protector..
      Το κινητό για μένα είναι απολαυστικό για τις compact διαστασεις του, μικροτερο από τα άλλα 5άρια συν τις δυνατότητές του
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Διαφήμιση
    • XIAOMI REDMI 3

Όποιος μπορεί, ας δει ένα πρόβλημα που μου βγάζει εδώ, στο Tapatalk, όταν προσπαθήσω να κάνω αντιγραφή - επικόλληση:
      Όταν επιλέξω μια λέξη, δεν με αφήνει να συρω τον κέρσορα ώστε να επιλεξω κι άλλες λέξεις ή οτιδήποτε άλλο. Ούτε δεξιά, ούτε αριστερά.
      Στέλνω και screen:

Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk