Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 50.
-
Παράθεση από TOLIS38: “kalhmera και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...... εγω θα περιμενω τα παιδια να βγαλουν μια και κλη την δικια μας ROM . δεν νομιζω οτι θα αργησουν οι κινεζοι να δωσουν τα κλειδια . εξαλου και η rom του vickmall μια χαρα δουλευει οποτε δεν νομιζω οτι τωρα αξιζει τον κοπο να περναμε 2-3 rom ( fastboot , stable , dev ) με οποιο ρισκο υπαρχει για αυτην την διαδικασια οταν σε λιγες μερες θα πρεπει να ξανακανουμε την διαδικασια για να ξεκλειδωσουμε τον bootloader και να περασουμε τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ρομ…
-
Παράθεση από Exploticon: “Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από Exploticon: “Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από Exploticon: “Παράθεση από arist1976: “Πέρασα τη fastboot μεto flashtool και πριν λιγο τη developer, κυριολεκτικα με τη ψυχή στο στόμα γιατί διαβάζω για πολλα μπρικ και αγχώθηκα. Ευτυχώς ολα καλά ως τωρα. ” μπορεις να πεις πως το εκανες στα ελληνικα? ” Είναι αρκετα μεγάλη διαδικασία. Είσαι σίγουρος; ” το εκανα εχω εμπειρια σε αυτα απο παλια απλα δεν ηξερα οτι επρεπε να κρατησω πατημε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Τελικά κατάφερα και έκανα τούβλο σχεδόν (μπαίνει σε fastboot και recovery μόνο λειτουργία) το κινητό και δεν μπορώ να το επαναφέρω έκανα τα πάντα σύμφωνα με διάφορα topic σε en.miui.com & xda developers και φυσικά βάση γνώσεων μου. Σας ευχαριστώ για όσα περάσαμε εδώ ιδιαίτερα τους πρώτους μήνες τους admin, bobai, dromikos συγνώμη αν ξέχασα κάποιον που με βοήθησαν να καταλάβω το android - miui. Ελπίζω όταν έχουμε άρση των κάπιταλ κοντρόλ και οικονομικά να πάρω μια άλλη συ…
-
με υπομονη επιμονη και μια αναγνωση του οδηγου ολα γινονται, αλλιως παρνεις ενα samsung...
-
Παρουσιάστηκε μετά από wipe του εσωτερικού χώρου αποθήκευσης ,μετά από αρκετή έρευνα στο miui.com έγινε κατανοητό πως είχα πειράξει τα partition της συσκευής ! Το πρόβλημα για εμένα λύθηκε σήμερα αφού εγκατέστησα σήμερα μια official full rom ειδικότερα την 7.0.12 global, μέσω του twrp recovery factory reset & install, μετά από αυτό πηρέ μπρος το miflash και προχώρησα σε καθαρή εγκατάσταση της δικής μας fastboot rom κανονικά. Το περίεργο είναι πως το πρόβλημα απασχολεί καμιά 20αρια thread στο αγγ…
-
RE:
panoskw - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από akarv: “οκ το βρήκα thanks το κινητό πετάει.” Ωραίος την πέρασες με το εργαλείο λόγω θέματος miflash και εσύ φίλε μου? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
panoskw - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από kiriakos1963: “Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους Έχω εγκαταστημένη στο κινητό την Stable Ελληνική προσπάθησα να κάνω καθαρή εγκατάσταση με το MyFlash ακολουθώντας τον οδηγό και μόλις πατάω για εγκατάσταση μου βγάζει το εξής (Ακαθόριστο Σφάλμα 0x80004005:error canot load "D:\xiaomi":no error) α. δεν ξέρω τι κάνω λάθος β. αφού την stable και είναι μία χαρά χρειάζεται να κάνω αυτή την διαδικασία. Ευχαριστώ ” en.miui.com/thread-122383-1-1.html δες λιγο εδω φιλε μου, ετσι περασα την δικ…
-
αγγιζει την τελειοτητα η νεα dev !
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Kostas Giannakopoulos: “Παράθεση από johng4: “Οποιος το εχει παρει απο vickmall με την πειραγμενη rom εχει καταφερει κανεις να περασει καποια απο την official με καποιον τροπο? Η μεχρι τωρα ολοι εχουν αποτυχημενες προσπαθειες? ” Και εγω έχω αυτή την απορία.” Μάγκες περιμένετε λίγο τον Δημήτρη, δεν υπάρχει περίπτωση να μην μας δώσει μια κούκλα Ρομ αφού του στείλουν τα κλειδιά από την xiaomi.. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από panoskw: “παρελαβα και εγω miband 1s και piston 3 ακουστικα και μια hard case για το note 3 το οποιο παω να το παρω τωρα !!!! δεν παιζεται το μιβανδ παιδια το απολυτο fitness band στην τιμη του άλλα εχουν και 100 ευρω και τα πιστον εξαιρετικα, ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ.. υ.γ κυριε διαχειριστα μου ψηφισα και εγω ” Με την μεταφρασμένη εφαρμογή πως πάει? Με τους παλμούς? Δείχνει συνέχεια, στην μετάφραση δείχνει να μετράει συνέχεια... ” εχω το mifit του play…
-
παρελαβα και εγω miband 1s και piston 3 ακουστικα και μια hard case για το note 3 το οποιο παω να το παρω τωρα !!!! δεν παιζεται το μιβανδ παιδια το απολυτο fitness band στην τιμη του άλλα εχουν και 100 ευρω και τα πιστον εξαιρετικα, ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ.. υ.γ κυριε διαχειριστα μου ψηφισα και εγω
-
- ναι και εγω μεσα !! τα σκοπια περσι, εμεις φετος
-
panoskw - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυματο δουλευω κανα δυορω τωρα, εχω παθει ζημια με σταθερη 7080 ολα τρεχουν αψογα, το κινητο μοιαζει συσκευη 400αευρου χαλαρα !!
-
panoskw - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαευχαριστω το φιλο καισαρα για τον σουπερ οδηγο, σημερα παρελαβα το 2 και στα καπακια περασα την σταθερη 7080, στα 5 λεπτα και λεω πολλα τα βηματα του οδηγου! αψογα ολα παιδια ! υ.γ θεωρω οτι δεν ειναι χρησιμο το wipe μετα το φλασαρισμα.
-
Παράθεση από s.s: “Έχω αρχίσει και μετανιώνω την αγορά του λίγο . Φοβάμαι μην φάω φόλα. Από AOSP 6 σε nexus 5 χωρίς ίχνος lag ποτέ , στην "φορτωμένη" miui που είναι βασισμένη στο 5.0.1 με τα γνωστά του προβλήματα και μηδενική υποστήριξη από την κοινόνητα σε kernels και roms. ” θα ξεκλειδωσουμε το bootloader και θα ναι μελι γαλα με τετοια μπαταρια θα εχουμε τεραστια αυτονομια ! διαβαζα στο επισημο φορουμ εδω en.miui.com/thread-191802-4-1.html στην 33η παραθεση, καποιος παραπεμπει σε μια φορμα στο…
-
Παράθεση από tsimitsangaz: “Ναι παιδες έχετε δίκιο, απλα λίγο υπομονή για καλύτερο hardware Support γιατί είναι καινούργια συσκευή λεω εγώ... ” το καλο της υποθεσης ειναι οτι ξεκινησα και μαθαινω κινεζικα....χαχα ειπαμε συσκευες τουμπανο και τα δυο κινητα και ολα θα γινουν εν καιρω δεν θα μας αφησει ετσι ο φιλος μου ο hugo...