Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 86.
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Οχι ρε xiaomi.. Dont! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Εγω ακολουθησα τον οδηγο του flashify και ειχε περασε η Gtv μετα ηθελα να βαλω ελληνικη stable.. Εκανα factory reset απο το wipe.. Πατησα να κανει install την ελληνικη stable.. Και οπως ειδατε στο βιντεο... Εσβησε το κιν και δεν εμπαινε πουθενα... Μονο fastboot μετα απο πολλες προσπαθειες... Στην συνεχεια ο lallas εγραψε απο mi flash την κινεζικη stable και ξεκίνησε το κιν. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Βασικά το μόνο που δούλεψε ήταν φλας μέσω mi flash την official rom. Ήταν ξεκλειδωτος ο bootloader οπότε φλασαραμε απευθείας σε fastboot mode και επανήλθε αμέσως. Αλλά μετά προσπαθώντας να περάσουμε μέσω adb twrp δεν το έπαιρνε με τίποτα ενώ ολοκληρωνόταν ή εντολή στο ρεσταρτ έβγαζε mi recovery και όχι twrp. Περάσαμε official stable. Μήπως αυτό έφταιγε? Αν είχαμε περάσει dev θα δούλευε ή εγκατάσταση του twrp? Sent from my Redmi Note 3 Pro” Lalla φιλε ευχαριστω και απο δω.…
-
παιδια ΣΟΣ!!!! εγραψα την gτv στο redmi 3 και εκανα factory reset και αμεσως μετα πατησα install για να κανω την ελληνικη stable και το κινητο μου εβγαλε σφαλμα και δεν ανοιγει... εγραψα και στον οδηγο αλλα ο threadstarter δεν ειναι online..... τραβουσα vid εκεινη την στιγμη.. μπορει καποιος να μου πει τι να κανω?..... youtube.com/watch?v=K9F1Ca5pQUY&feature=youtu.be
-
Παράθεση από lallasgr: “Δεν παίζει ρόλο το sms. Και να μην λαβεις sms αν μπεις στη σελίδα en.miui.com/unlock και σε αφήνει να κατεβάσεις το tool τότε έχεις πάρει έγκριση. Sent from my Redmi Note 3 Pro ” να το κατεβασω με αφησε.. επισης συνδεθηκα και ολας... λογικα εχει εγκριθει η αιτηση ετσι? Ξεκιναω ξεκλειδωμα?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “ΟΙ stable δεν έχουν δικαιώματα root, αλλά θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το SU πχ. Σε αρκετές περιπτώσεις όμως δεν συνεργάζεται σωστά με το λειτουργικό MIUI με τελικό αποτέλεσμα brick συσκευής, ειδικά εάν δεν ξέρεις. Προσωπικά δεν το θα έκανα, θα έβαζα απευθείας developer.” Δηλαδη αν βαλω τωρα dev θα μπορω να εχω ροοτ εφαρμογες? Επισης οι dev δεν βγαζουν προβληματα? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Όχι, αρκεί φυσικά να έχεις την χρήση δεδομένων απενεργοποιημένη. Ρυθμίσεις ---> Διαχείρηση SIM ---> Δεδομένα Ενεργά ---> OFF (αριστερά το κουμπί με αχνό γκρι χρώμα) ή Κατεβάζεις την κουρτίνα με τις συντομεύσεις σέρνοντας το δάχτυλο από το πάνω μέρος της οθόνης προς τα κάτω ---> Πας στην δεξιά καρτέλα με τα εικονίδια ---> Δεδομένα ---> Να μην είναι σε άσπρο κύκλο.” Φιλε να σε ρωτησω και κατι ακομη.. Εμεις με stable ελληνικη εχουμε ροοτ? Sent from my Redmi Note 2 using Tap…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Το 3G έχει να κάνει με τον τύπο του δικτύου-σήματος που είσαι συνδεδεμένος την τρέχουσα στιγμή και όχι με την χρήση δεδομένων. Αν ενεργοποιούσες εκείνη την στιγμή τα δεδομένα, θα είχες ταχύτητα 3G, 2G, H+ κτλ.” Εγω να ανησυχω η οχι? :ρ (Δεν ειχα ποτε ΜΒ στο κινητο και ουτε θελω) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk