Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 203.

• Contacts Photo

charis232 - - XIAOMI (Smarthones - PADs)

Μήνυμα

Παράθεση από SomniusX: “κάνε εισαγωγή τις επαφές σου σε λογαριασμό Google και μετά μπορείς να διαχειριστείς περισσότερα πεδία πέρα και της φωτογραφίας.. είτε από το κινητό είτε από την σελίδα των επαφών της Google Redirecting... εγώ έχω βρει την υγειά μου” Aν μπορεις πες μου πως να το κανω,( εννοω την εισαγωγη των επαφων στο Google) αν δεν σε κουραζω

• Contacts Photo

charis232 - - XIAOMI (Smarthones - PADs)

Μήνυμα

Προσπαθω να βαλω φωτο σε επαφη του τηλεφ.καταλογου,αλλα δεν μπαινει. Εκανα crop,μειωσα το μεγεθος της φωτο,μηπως φταιει το μεγεθος,αλλα δεν μπαινει με τιποτα.Ξερει καποιος φιλος αν χρειαζεται να κανω κατι αλλο?.

• Contacts in sim,contact photo

charis232 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από charis232: “Σχετικα με τις επαφες,κανω αυτο που περιγραφεις αλλα δεν ανεβαινει η εικονα,μηπως πρεπει να εχει καποιο συγκεριμενο μεγεθος?” Δεν ξέρω εάν έχει κάποιο περιορισμό στο μέγεθος (δοκιμάσε το...). Πάντως έχει crop αν χρειάζεται να περικόψεις την φωτογραφία. Δοκίμασε να βάλεις κάποια άλλη άσχετη, αλλά "ελαφριά" φώτο να δεις τι γίνεται (μετά πανεύκολα την αφαιρείς).” Eκανα crop δεν ειδα βεβαια το μεγεθος ποσο ηταν.Θα δοκιμασω,σε ευχαριστω

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από charis232: “Να ρωτησω δυο πραγματακια: 1)Προσπαθω να βαλω μια φωτο σε μια επαφη του τηλεφωνου,αλλα δεν "μπαινει". 2) Πως προβαλλουμε επαφες που ειναι στην sim card? Ευχαριστω” 1. Επαφές--> πατάς την επαφή που θέλεις--> επεξεργασία (το κουμπάκι κάτω δεξιά)--> πατάς την φωτογραφία (που είναι σκίτσο). Ανοίγει μενού και επιλέγεις "επιλογή φωτογραφίας απο Γκαλερί" εάν εκεί είναι η φώτο που θέλεις να βάλεις ή κάνεις "αναζήτηση φακέλων" εάν είναι μέσα σε φάκελο ή απλά…

Μήνυμα

Να ρωτησω δυο πραγματακια: 1)Προσπαθω να βαλω μια φωτο σε μια επαφη του τηλεφωνου,αλλα δεν "μπαινει". 2) Πως προβαλλουμε επαφες που ειναι στην sim card? Ευχαριστω

• Recorder

Μήνυμα

Θελω να βαλω την εφαρμογη Recorder να κανει εγγραφη των τηλεφωνικων κλησεων,απο τα settings δεν βλεπω την Recorder στην λιστα των εφαρμογων ωστε να την κανω Autostart,επισης κ manual αν την τρεξω,δεν βλεπω να κανει εγγραφη. Μπορει καποιος φιλος να βοηθησει?η να προτεινει καποια αλλη εφαρμογη?. Eυχαριστω

• Developer options missing

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν λείπουν αλλά έχουν αλλάξει τρόπο ενεργοποίησης.... Θα πρέπει να πάς στις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο και θα κάνεις απανωτά χτυπήματα επάνω στην ¨Εκδοση της MIUI ” Σε ευχαριστω,μας κανουν την ζωη ποιο δυσκολη ε? .Κ κατι τελευταιο αν δεν σε κουραζω,πως απενεργοποιουμε την lock screen. δηλαδη να μπαινει αμεσως στην home screen χωρις να πρεπει να συρουμε το δαχτυλο κ να φυγει η lock? Σε ευχαριστω κ παλι

• Developer options missing

Μήνυμα

Ημουν με την 4.9.15 και πηγαινοντας στην 4.9.19 απο τα settings βλεπω οτι λειπει η επιλογη " Developer options" σαν να εχει εξαφανιστει απο τα settings αν ξερει καποιος τι πρεπει να κανω να εμφανιζεται αυτη η επιλογη.

• 4.9.19 Problem?

Μήνυμα

Βαζοντας την 4.9.19 βλεπω σε επιλογες στα settings υπαρχουν κινεζικα γραμματα.

• Φλασαρισμα εφαρμογων

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “Παράθεση από charis232: “Εχω Rom απο το miuiandroid και τα updates τα κανω μετονομαζοντας το αρχειο που κατεβαζω σε update.zip και μετα απο recovery κανω το update και ολα καλα. Η ερωτηση μου ειναι, αν θελω να εγκαταστησω καποιο προγραμμα που ειναι σε zip, π.χ abcde.zιp oxi ROM ,πρεπει να το μετονομασω και αυτο σε update.zip οπως κανω για τις Rom? η το ριχνω οπως ειναι μεσα? και αν το ριξω οπως ειναι μεσα,πως θα το εγκαταστησω?” απάντησα Διάφορες Απορίες για το Mi3 πάντα θα…

• Φλασαρισμα εφαρμογων

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “Παράθεση από charis232: “Εχω κατεβασει απο το Playstore ενα zip file (miuiandroid_gapps-4.4-small_20140105_signed.zip), εφαρμογες της Google. Στις οδηγιες "λεει" τις φλασαρουμε οπως κανουμε με τις Rom,δηλαδη το μετονομαζουμε σε update.zip κ μεσα απο recovery επιλεγουμε update? η το αφηνουμε οπως ειναι και μεσα απο recovery παλι , κλικαρουμε το update zip και επιλεγουμε το συγκεκριμενο file? Γενικα ενα zip file ,εκτος αν ειναι για Rom update το φλασαρουμε χωρις να το μετονομ…

• Διάφορες Απορίες για το Mi3

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “Παράθεση από spideman3: “Καλημέρα θέλω να μάθω πως γίνεται 1. το wipe στο κινητό μας. Πατάω το power + volume up και ποια επιλογή τσεκάρω? 2.Μετά πως ανεβάζω την rom? συνδέω το κινητό με pc και πετάω την rom - ονομασία σε update.zip? Η rom που έχω είναι του φόρουμ η 3.19” Αν δουλεύει καλά το κινητό δεν τα πειράζουμε σε recovery (αν θέλουμε κάνουμε backup όλη την rom, εάν πάει κάτι στραβά , κάνουμε restore την rom) 1. με κλειστό το κινητό , πατάμε παρατεταμένα και συγχρόνως …

• Φλασαρισμα εφαρμογων

Μήνυμα

Εχω κατεβασει απο το Playstore ενα zip file (miuiandroid_gapps-4.4-small_20140105_signed.zip), εφαρμογες της Google. Στις οδηγιες "λεει" τις φλασαρουμε οπως κανουμε με τις Rom,δηλαδη το μετονομαζουμε σε update.zip κ μεσα απο recovery επιλεγουμε update? η το αφηνουμε οπως ειναι και μεσα απο recovery παλι , κλικαρουμε το update zip και επιλεγουμε το συγκεκριμενο file? Γενικα ενα zip file ,εκτος αν ειναι για Rom update το φλασαρουμε χωρις να το μετονομασουμε σε update.zip? η πρεπει να το αλαξουμε σ…

• Notification bar problem?

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “Παράθεση από charis232: “Τελικα κατεβασα ενα προσθετο του nova καιτ προβλημα λυθηκε,τωρα βγαζει τις αναπαντητες στο εικονιδιο του τηλεφωνου και μαλιστα ειναι αρκετα παραμετροποιησιμο.” μια χαρά , αργότερα θα το δοκιμάσω” Tesla plugin λεγεται

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “Παράθεση από charis232: “Σε ευχαριστω,ισως το προβλημα μου ειναι οτι εχω τον nova για launcher κ οχι τον default.” στην v5 πήγαινε καλά , στην v6 νομίζω είναι νωρίς για τέτοια αλλαγή” Τελικα κατεβασα ενα προσθετο του nova καιτ προβλημα λυθηκε,τωρα βγαζει τις αναπαντητες στο εικονιδιο του τηλεφωνου και μαλιστα ειναι αρκετα παραμετροποιησιμο.

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “με ειδοποιεί με τρις τρόπους , δεν έκανα καμιά ρύθμιση απλά έβαλα την Ελληνική v6 rom με full wipes” Σε ευχαριστω,ισως το προβλημα μου ειναι οτι εχω τον nova για launcher κ οχι τον default.

Μήνυμα

Οταν εχω μια αναπαντητη κληση,αναβει το led (δειγμα οτι δεν απαντηθηκε η κληση),αλλα δεν εχω στην notification bar καμμια ενδειξη,οτι δεν απαντηθηκε η κληση.Ειμαι με την V6 4.9.5. Ειναι προβλημα της ROM η χρειαζεται καποια ρυθμιση?. Ευχαριστω

• V6 και wipe cache?

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Εφ'όσον είσαι οκ, δεν υπάρχει λόγος για wipe.” Ευχαριστω για την απαντηση.Θεωρω το wipe κατι που δινει ποιο "καθαρη" εγκατασταση,αλλα δεν το εκανα. Διαβασα οτι ειναι απαραιτητο,γιαυτο εγραψα κ το μηνυμα. Τα wipe και clear data,γινονται μπαινοντας σε recovery? γιατι δεν θυμαμαι αν ειδα αυτες τις επιλογες οταν φλασαρισα την V6 ,Η μηπως γινονται απο καπου αλλου?

• V6 και wipe cache?

Μήνυμα

Eιναι απαραιτηττο wipe cache πριν την εγκατασταση της V6?.Την εβαλα χωρις wipe κλπ.... κ ολα δουλευεουν αψογα.Χρειαζοταν να κανω πριν το φλασαρισμα wipe?.

• V6?

charis232 - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

Παράθεση από geo221: “Παράθεση από charis232: “Παράθεση από MIUI_ART: “Είναι ΒΕΤΑ ακόμη και είναι φυσικό να έχει bugs.” Εγω να σου πω δεν εχω βρει κατι ενοχλητικο μεχρι τωρα.Μια χαρα μου φαινεται” Εμένα πάντως ως πρώτη ματιά ,αυτό που δεν μου αρέσει είναι: (Έχει πολύ μικρούς χαρακτήρες, η πρώτη γραμμή ενυμέρωσης κατάστασης), που φαίνεται η μπαταρία , η Vodafon , το WiFi , κ.λ.π.” Εχει καλυτερο ηχο,ενα προβλημα που ειχαν αναφερει για την προηγουμενη version,σαν διαχειρηση μνημης,νομιζω "τρωει" πο…