Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 55.

• Test

Kanella2013 - - Test Corner

Μήνυμα

Καλησπέρα σας και πάλι! Προσπαθώ να ανοίξω το τερματικό εντολών adb, ως διαχειριστής, αλλά όταν το πατάω δεν κάνει τίποτα... Κάνω κάτι λάθος;

• Αλλαγή ROM σε Xiaomi Redmi 5

Kanella2013 - - RedMi 5 (Rosy)

Μήνυμα

Τέλεια! Σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ για τον χρόνο σας!

Μήνυμα

Έχω τον αριθμό του και τον κωδικό του πρόσβασης.

Μήνυμα

Τέλεια! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις διευκρινίσεις! Δεν θα μπορούσαν να είναι πιο κατατοπιστικές! Φαντάζομαι ότι ακολουθώντας τις οδηγίες από τον οδηγό "Test" για ξεκλειδωμένο bootloader δεν θα μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα που δεν ξεκλειδωμένος με τον δικό μου mi account, σωστά;

Μήνυμα

Εντάξει, το κατάλαβα! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη διευκρίνιση και για τον χρόνο σας! Η βοήθειά σας μου ήταν ιδιαιτέρως πολύτιμη! Κάτι τελευταίο μονάχα... Πού θα βρω το τερματικό παράθυρο εντολών ADB;

Μήνυμα

Δηλαδή έτσι όπως είναι τώρα δεν γίνεται, ας πούμε με το XiaomiMiTool, να του περάσω απευθείας μια Official Global ROM μιας και ο Bootloader είναι ξεκλείδωτος; Είναι σίγουρο ότι θα πάθει brick; Συγνώμη που σας κάνω τέτοιες ερωτήσεις, απλά είναι που η διαδικασία φαντάζει λίγο τρομακτική και προσπαθώ αν γίνεται να την αποφύγω με πλάγιες μεθόδους...

Μήνυμα

Ωραία τότε! Είμαι έτοιμη λοιπόν για το flash!

Μήνυμα

Τα αρχεία τα ετοίμασα. Το μόνο το οποίο δεν κατάλαβα τι είναι, είναι το αρχείο zip με τα δύο τροποποιημένα αρχεία firehose. Σας επισυνάπτω τα screenshots από τα αρχεία που κατέβασα για να δείτε αν όλα είναι εντάξει, γιατί δυστυχώς δεν έχω εμπειρία σε αυτά...

Μήνυμα

Το βρήκα! Χίλια ευχαριστώ!!!

Μήνυμα

Τέλεια! Μια ερώτηση μονάχα. Όταν πατάω στον παρακάτω σύνδεσμο: Xiaomi China Fastboot Rom, η ιστοσελίδα είναι 100% στα κινέζικα και δεν μπορώ να καταλάβω τι πρέπει να επιλέξω... Όταν πατάω τη μετάφραση μου γράφει κάτι για ρύζια... Φαντάζομαι εννοεί τη σειρά redmi... Εσείς τι λέτε για όλα αυτά;

Μήνυμα

Δεν γράφει τίποτα στο κουτί για το αν είναι global ή china version, το μόνο ότι όλο το κουτί έχει πληροφορίες γραμμένες μόνο στα κινέζικα. Επίσης όντως ο φορτιστής έχει αντάπτορα.

Μήνυμα

Καλησπέρα σας και πάλι! Χίλια συγνώμη για την τεράστια καθυστέρηση! Μόλις έλεγξα αν ο bootloader είναι ξεκλείδωτος και αποδείχτηκε ότι είναι. Ποιο πιστεύετε ότι πρέπει να είναι τώρα το επόμενο βήμα μου;

Μήνυμα

Το κινητό αυτό δεν είναι δικό μου οπότε σίγουρα δεν του έχω ξεκλειδώσει εγώ τον bootloader, ωστόσο θα κοιτάξω αύριο αν είναι κλειδωμένος ή όχι. Δυστυχώς αυτό το κινητό ποτέ δεν ενημερώθηκε από την ημέρα που αγοράστηκε και το περίεργο είναι ότι ποτέ δεν φάνηκαν να υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις. Αυτός ήταν και ο λόγος που άρχισα να έχω αμφιβολίες για το αν η ROM του είναι official. Αύριο θα το ξεψαχνίσω πιο πολύ.

Μήνυμα

Βεβαίως!

Μήνυμα

Καλησπέρα σας! Έχω μια απορία σχετικά με μια πρόσφατη ανακοίνωση για τις συσκευές που είναι επικίνδυνες για brick. Το συγκεκριμένο κινητό, το οποίο ήταν μέσα στη λίστα με τις επικίνδυνες συσκευές για brick, έχει custom rom η οποία ωστόσο είναι προβληματική και όχι την κινέζικη rom η οποία ήταν στους επικίνδυνους παράγοντες για brick. Σκεφτόμουν να χρησιμοποιήσω το XiaomiMiTool v2 για να του αλλάξω την rom, ωστόσο ήθελα και τη δική σας γνώμη πριν το κάνω αυτό. Πιστεύετε ότι υπάρχει ο κίνδυνος για…

• Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Η βοήθειά σας μου είναι πολύτιμη. Σας εύχομαι καλή συνέχεια!

• Κάτι ύποπτο με τη ROM φανταζόμουν κι εγώ και γι'αυτό ήθελα κάποιον να το επιβεβαιώσει ή να το απορρίψει ως πιθανότητα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας και τη βοήθειά σας!

• Καλησπέρα σας! Έχω ένα Xiaomi Redmi 5 το οποίο αγοράστηκε τον Ιούνιο του 2018 με MIUI 9. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν έχει ενημερωθεί σε MIUI 10 αν και είδα ότι βγήκε η σχετική ενημέρωση γι'αυτό το μοντέλο. Η αλήθεια είναι ότι αγοράστηκε από σκρουτζομάγαζο, αν και ήταν σφραγισμένο, και για αυτόν τον λόγο φοβάμαι μήπως έχει να κάνει με την ROM. Σας στέλνω ένα screenshot από το "Σχετικά με το τηλέφωνο" μήπως εσείς δείτε κάτι που να εξηγεί την άρνηση αυτού του τηλεφώνου να ενημερωθεί... …

• Όντως καινούργιο δεν είναι, αλλά ως καινούργιο ποτέ δεν είχε δουλέψει τόσο καλά όσο δουλεύει τώρα. Όμως τώρα δουλεύει κι αυτό γίνεται χάρη στην εξαιρετική δουλειά που κάνετε όλοι σας! Και πάλι σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας και σας εύχομαι καλή συνέχεια!

• Επιτέλους έστρωσε! Δεν κολλάει καθόλου όπως πριν. Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ!