Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 55.
-
Test
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας και πάλι! Προσπαθώ να ανοίξω το τερματικό εντολών adb, ως διαχειριστής, αλλά όταν το πατάω δεν κάνει τίποτα... Κάνω κάτι λάθος;
-
Δηλαδή έτσι όπως είναι τώρα δεν γίνεται, ας πούμε με το XiaomiMiTool, να του περάσω απευθείας μια Official Global ROM μιας και ο Bootloader είναι ξεκλείδωτος; Είναι σίγουρο ότι θα πάθει brick; Συγνώμη που σας κάνω τέτοιες ερωτήσεις, απλά είναι που η διαδικασία φαντάζει λίγο τρομακτική και προσπαθώ αν γίνεται να την αποφύγω με πλάγιες μεθόδους...
-
Το κινητό αυτό δεν είναι δικό μου οπότε σίγουρα δεν του έχω ξεκλειδώσει εγώ τον bootloader, ωστόσο θα κοιτάξω αύριο αν είναι κλειδωμένος ή όχι. Δυστυχώς αυτό το κινητό ποτέ δεν ενημερώθηκε από την ημέρα που αγοράστηκε και το περίεργο είναι ότι ποτέ δεν φάνηκαν να υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις. Αυτός ήταν και ο λόγος που άρχισα να έχω αμφιβολίες για το αν η ROM του είναι official. Αύριο θα το ξεψαχνίσω πιο πολύ.
-
Καλησπέρα σας! Έχω μια απορία σχετικά με μια πρόσφατη ανακοίνωση για τις συσκευές που είναι επικίνδυνες για brick. Το συγκεκριμένο κινητό, το οποίο ήταν μέσα στη λίστα με τις επικίνδυνες συσκευές για brick, έχει custom rom η οποία ωστόσο είναι προβληματική και όχι την κινέζικη rom η οποία ήταν στους επικίνδυνους παράγοντες για brick. Σκεφτόμουν να χρησιμοποιήσω το XiaomiMiTool v2 για να του αλλάξω την rom, ωστόσο ήθελα και τη δική σας γνώμη πριν το κάνω αυτό. Πιστεύετε ότι υπάρχει ο κίνδυνος για…
-
Καλησπέρα σας! Έχω ένα Xiaomi Redmi 5 το οποίο αγοράστηκε τον Ιούνιο του 2018 με MIUI 9. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν έχει ενημερωθεί σε MIUI 10 αν και είδα ότι βγήκε η σχετική ενημέρωση γι'αυτό το μοντέλο. Η αλήθεια είναι ότι αγοράστηκε από σκρουτζομάγαζο, αν και ήταν σφραγισμένο, και για αυτόν τον λόγο φοβάμαι μήπως έχει να κάνει με την ROM. Σας στέλνω ένα screenshot από το "Σχετικά με το τηλέφωνο" μήπως εσείς δείτε κάτι που να εξηγεί την άρνηση αυτού του τηλεφώνου να ενημερωθεί... …
-
Όντως καινούργιο δεν είναι, αλλά ως καινούργιο ποτέ δεν είχε δουλέψει τόσο καλά όσο δουλεύει τώρα. Όμως τώρα δουλεύει κι αυτό γίνεται χάρη στην εξαιρετική δουλειά που κάνετε όλοι σας! Και πάλι σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας και σας εύχομαι καλή συνέχεια!
-
Επιτέλους έστρωσε! Δεν κολλάει καθόλου όπως πριν. Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ!