Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 127.
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/53304/
-
Γειά χαρά παιδιά και καλό μήνα. Να ρωτήσω κάτι? Μπορείτε να μου πει κάποιος εάν το κινητό μου παίρνει αναβάθμιση?[label][/label]
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Με ένα τέτοιο => Xiaomi ROIDMI 3S Bluetooth Music Car Charger -$15.99 Online Shopping| GearBest.com κάνεις δουλειά μέσω Bluetooth και FM transmitter ” Κατάλαβα. No pay, no music...
-
Παράθεση από amavroudis: “Μέσα από Bluetooth κοίτα να κανείς τη δουλειά σου... ” Δηλαδή?
-
Παράθεση από amavroudis: “Να εκπέμπεις στα FM δηλαδή; Πολλά κάνουν τα xiaomi αλλά δεν νομίζω κάτι τέτοιο... ” Ναι να εκπέμπει στα FM. Οχι? Ε, να το πετάξω τότε... χαχαχα Θα το ψάξω και αλλού και άμα βρώ κάτι, θα σας ενημερώσω.
-
Γειά χαρά. Απο το κινητό απευθείας χωρίς την αγορά πρόσθετου εξοπλισμού, δεν γίνεται? ευχαριστώ, Νίκος
-
Γειά χαρά παιδιά Θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να παίξω τραγούδια απο το κινητό μου κατευθείαν στο αμάξι μου χωρίς καλώδια αλλά μέσω ραδιοφωνικών συχνωτήτων και να ακούω φυσικά απο τα ηχεια του αμαξιού.
-
Καλησπέρα Αυτό που έχω ώς πρό τελευταίο είναι το (Αισθητήρας εγγύτητας) το οποίο και είναι στο on. Τι άλλο μπορεί να είναι, εάν δεν είναι αυτό? ευχαριστώ, Νίκος =============== Φεβ 27th 2018, 4:15pm =============== Παράθεση από amavroudis: “Πρεπει να καλιμπραρεις τον σενσορα (proximity sensor). ” και που το βρίσκω αυτό? ευχαριστώ, Νίκος
-
Γειά χαρά παιδιά Που και που όταν πάω να ανοίξω την οθόνη, βγαίνει μήνυμα πως δεν πρέπει να πατάω τις πορτοκαλή περιοχές του κινητού. Για να μου ανοίξει η αρχική οθόνη μου ζητά να πατήσω +volume & < (κάτω δεξιά). Ξέρεις κανείς γιατί γίνεται αυτό και πως μπορώ να το αποφεύγω? Μου σπάει τα νεύρα. ευχαριστώ, Νίκος
-
Αυτήν? [Stable-V8.2.4.0] Xiaomi Redmi Note 3 SE MIUI_ART - Νοε 9th 2016 +6 Ελληνικές ROM για το Redmi Note 3 SE (Kate)...
-
Δηλαδή πάω στο Ρυθμίσεις - Σχετικά με το τηλέφωνο - Ενημέρωση συστήματος? =============== Φεβ 14th 2018, 12:27pm =============== Βγαίνει το μήναμα: ΝΟΤΕ! Ενημέρωση: Η VIP συνδρομή σας έληξε και δεν έχει ανανεωθεί, ή δεν κάνατε ακόμη flash το zip που σας έχουμε στείλει στο email σας. Ο updater εχει αναβαθμιστεί σε νέα έκδοση και έχουμε στείλει το zip. για flash σε όλα τα VIP μέλη. =============== Φεβ 14th 2018, 12:43pm =============== Currently installed: MIUI 9 | 7.12.1| (weekly) Πατόντας Ελεγχο…
-
Άντε να δω Άντε να δω πως θα το καταφέρω αυτό. =============== Φεβ 14th 2018, 11:48am =============== Τελικά θα τα γράψω για να μου πει κάποιος εάν παίρνει αναβάθμιση το κινητό, οκ? =============== Φεβ 14th 2018, 12:06pm =============== redmi note 3 6.0.1 MMB29M 2017-10-1 MIUI 9.1 by xiaomi- miui.gr XTRV-7.12.1 BETA Hexa-core Max1,8Ghz 3.00GB 976_GEN_PAK-1.10365 4.1.105572.1 3.10.8#4-perf-gd372f2b
-
1 =============== Φεβ 14th 2018, 10:20am =============== Πατάω Συνημμένα-Ανέβασμα αλλά δεν κάνει τίποτα.
-
Ευχαριστώ για το screenshot! Μπορεί κάποιος να μου πει πως το κάνω επικόλληση στην συζήτηση?
-
Καλησπέρα παιδιά Μπορεί κάποιος να μου πει πώς μπορώ να αντιγράψω τις ρυθμίσεις τηλεφώνου έτσι ώστε να τις περάσω στη συζήτηση για να δείτε Εάν το κινητό μου παίρνει κάποια αναβάθμιση? ευχαριστώ.
-
Συγγνώμη. Σε άλλη συζήτηση ήθελα να το στείλω.
-
Μπράβο σε όλους μας!!!
-
Μόλις ψήφισα.
-
Τον προβληματικό φακό μου τον έδωσαν πίσω αν θέλετε μπορώ να σας το δείξω σε φωτογραφία =============== Ιαν 23rd 2018, 4:13pm =============== Πως ανεβάζουμε φωτογραφίες? =============== Ιαν 23rd 2018, 4:15pm =============== Πατάω στο attach αλλά δεν κάνει τίποτε.