Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 98.

• Οταν λέμε ρυθμίσεις ποιες ακριβώς; Θα σβηστούν και οι εγκατεστημένες εφαρμογές;

• καλησπέρα παίδες!!! Σύμφωνα με τις οδηγίες εγκατάστασης για την νεα ρομ με global source αναφέρετε ότι πρέπει πρώτα να γίνει factory reset και μετα flash της ρομ. και θελω να ρωτησω τι θα συμβει με το factory reset στο κινητό; Θα χάσω όλα τα δεδομένα μου; Θα σβηστούν όλες οι ρυθμίσεις που είναι περασμένες;

• Μόλις έκανα φλας την νέα ρομ, αφού πρώτα πήρα backup όλα τα αρχεία με το titaniumbackup. =============== Ιαν 11th 2018, 10:17pm =============== Απ ότι είδα δεν χάθηκαν καθόλου οι εφαρμογές και οι ρυθμισεις μετα το περασμα. Αυτο είναι λογικό; Στο wipe επέλεξα μόνο davlik cache και cache

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από BiLLyTheRoBoT: “Εαν δεν βρω αυτο το μειλ μπορω καπου αλλου να βρω το αρχειο; ” Billy σου έστειλα πάλι το mail της Stable ROM (VIP) στο mail που έχεις δηλώσει στον λογαριασμό σου.Κάνε Flash την ROM που έχει στα link του mail ώστε να ενεργοποιηθούν τα OTA Updates και να λαμβάνεις αυτόματα τις αναβαθμίσεις στην συσκευή σου. ” Σε ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω μέσα στο σκ. =============== Ιαν 7th 2018, 4:04pm =============== Ηθελα να ρωτήσω κατι αλλο. Που μπορω να…

• Δεν μου απάντησες στο δεύτερο μέρος της ερώτησης μου εαν χασω τα παντα απο το κινητο; Εαν δεν βρω αυτο το μειλ μπορω καπου αλλου να βρω το αρχειο;

• Και από που μπορώ να την κατεβάσω ώστε να παίρνω update μέσω OTA; Επίσης με αυτόν τον τρόπο που μου λες να το κάνω τι θα σβηστεί απο το κινητο μου; Θα χρειαστεί να ξαναπεράσω τις εφαρμογές;

• Καλησπέρα σας και καλή χρονιά! Θέλω κι εγώ να περάσω στην MIUI 9, τι πρέπει να κάνω; Θα πρέπει να κάνω fr; Δεν θυμαμαι ποιες ειναι οι διαφορες της Aroma με την XTRV; Έχω αυτήν τώρα.

• Τελικά είδα ότι κυκλοφόρησε. Τι περιέχει αυτή; Εχει android nougat;

• iptv

BiLLyTheRoBoT - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Δεν αναφέρομαι σε παράνομα πραγματα. υπαρχουν iptv που πληρωνεις και δεν ειναι φρι

• καλησπερα.... Πότε κυκλοφορεί η miui 9 global stable για το Redmi Note 4 MTK;

• iptv

Μήνυμα

Καλησπέρα σας... Ενδιαφέρομαι και εγώ για iptv γνωρίζει κάνεις τι παίζει με αυτό το θέμα; Αγόρασε ο πατέρας μου μια smart tv, αυτή τώρα δεν παίρνει kodi διότι δεν έχει android αλλά webOS. Στις εφαρμογές που μπορώ να βάλω έχει πολλές που αναφέρονται σε iptv αλλα δεν εχω ιδεα τι παιζει. Ευχαριστω

• miui 9 redmi note 4

BiLLyTheRoBoT - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

καλησπερα! Να ρωτησω κατι....εχω το redmi note 4 MTK Global ποτε θα βγει η stable rom γι αυτο; Γιατί βλέπω ότι έχει βγει μόνο για το qualcomm

• Ναι αμέ το έλυσα άλλα δεν ξέρω πως το κατάφερα. ενα απο αυτά που έκανα ειναι οτι πάτησα το κουμπάκι ενεργοποίησης παρατεταμένα και πρεπει να εκανε reset. όχι δεν το αναγνώριζε ουτε με αλλη συσκευη. Σορρυ που δεν απάντησα σύντομα γιατι έλειπα ταξίδι

• Λοιπόν αγόρασα αυτά εδώ το gearbest.... Έκανα την πρώτη σύνδεση μεσώ bluetooth με το κινητό, το όνομα της συσκευής μου το έβγαζε στα κινέζικα οποτε δοκίμασα μεσα απο το μενου των bluetooth να το κανω μετονομασια και εκει και μετα δεν μου το αναγνώριζε πλεον. Εκανα μαλακία και τα αχρήστευσα; Διορθώνεται κάπως; Ευχαριστω

• Λοιπόν η πρώτη ερώτηση μου είναι σχετικά με το Media center που εχει μέσα, τι ακριβώς είναι αυτη η εφαρμογη; κατι σαν το kodi; μηπως δεν χρειάζομαι τότε το kodi; Επόμενη ερώτηση, το miracast που εχει μεσα πως λειτουργει; πως μπορώ να δω την οθόνη του tv box στην οθόνη του κινητού ωστε να μπορω και να την χειριστώ; Αλλη ερώτηση είναι, πως μπορώ να αναπαράγω αρχεία ταινίας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Αναζήτηση android tv box

Μήνυμα

Παράθεση από BiLLyTheRoBoT: “Δεν πειράζει όλο και κάτι θα προκύψει στην πορεία! =============== Σεπ 16th 2017, 8:16pm =============== Beelink GT1 Ultimate 3GB DDR4 + 32GB EMMC TV Box -$71.99 Online Shopping| GearBest.com Παράγγειλα αυτό με κουπόνι στα 51€. Λέτε να πληρώσω τελωνείο; ” Λοιπόν πριν μερικές μέρες μου ήρθε το beelink, έκανε 18 μέρες περίπου να έρθει. Τεσπα....μήπως το έχει αγοράσει και κάνεις άλλος από εδώ μέσα για να τον ρωτήσω κάποια πράγματα; Ευχαριστω Υγ. τελικα δεν πλήρωσα κανέν…

• Η εφαρμογή είναι η "gia pes", είναι εφαρμογή live chat. Οπότε μου προτείνεις να περάσω official rom για να δω αν θα λυθεί το πρόβλημα ;

• Τι εννοείς; Δεν καταλαβαίνω και πολλά πανω σε αυτο. Εγω εχω την "xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_XTRV_Stable_V8.5.6.0.zip" θα σβηστούν αρχεια με αυτο που λες να κανω;