Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 86.
-
Καλημέρα. Εχθές έβαλα την stable v8.5.2 xtrv. Έκανα όλα τα wipes και το system και όταν εγκατέστησα τη rom επανέφερα από backup τις εφαρμογές. Σε πολλές εφαρμογές μου βγάζει μήνυμα να "κάνω εκκαθάριση της μνήμης της εφαρμογής". Μήπως να κάνω ένα wipe cache & dalvik από το twrp; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα, Τελικά με τις βοήθειες και τις ιδέες σας, μπόρεσα να ξαναβάλω το twrp και μετά να εγκαταστήσω την Stable V8.5.2 Ευχαριστώ πολύ και πάλι! (Ευτυχώς δεν κλείδωσε ο bootloader - νομίζω!)
-
Κάνω αυτά που λέει το post με το νέο twrp, αλλά δεν κάνει reboot με το twrp. Να προχωρήσω την διαδικασία με fastboot; Μετά θέλω να βάλω την stable 8.5
-
ευχαριστώ. Ξανακανω την διαδικασία από την αρχή (εγκατάσταση fastboot rom)... Υπάρχει τρόπος να μπει το twrp με άλλο τρόπο;
-
Καλημέρα παιδιά.. Βοήθεια!!! Κατέβασα την καινούρια xtrv-Arωma, αλλά επειδή μάλλον δεν κατέβηκε σωστά από το κινητό, τώρα αναβοσβήνει και γράφει το mi logo, και δεν μπορεί να μπει σε twrp recovery. ΣΟΣ ΣΟΣ ΣΟΣ
-
Καλησπέρα. Επιτρέψτε μου να σας περιγράψω τα βήματα που έκανα, για να μου πείτε που έκανα λάθος: 1. Αντιγραφή της νέας XTRV AROMA ROM στο κινητό 2. Επανεκκίνηση σε TWRP 3. Εκκίνηση της εγκατάστασης, βγήκε το script της AROMA και "έπαιξα" χωρίς root, και απεγκατάσταση της stock εφαρμογής internet, φωτό, e-mail client 4. Έκανε κανονικά reboot και άρχισε να δουλεύει κανονικότατα (χωρίς να κάνω wipe) Σημειωτέον ότι πριν είχα την stable! Εκεί ανακάλυψα ότι δεν μπορεί να συγχρονίσει τις επαφές και το …
-
Ο λογαριασμός hotmail είναι ήδη στο κινητό, και χρησιμοποιώ το outlook για e-mails. Αυτό που θέλω (και που είχα με την stable) είναι να συγχρονίσει τις επαφές του hotmail/outlook γιατί τώρα δεν το κάνει...
-
Καλημέρα, Έβαλα εχθές για πρώτη φορα την xtrv arωma v9 rom. Οι πρώτες εντυπώσεις απλά άριστες και ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου τα παιδιά για τη δουλειά που έχουν κάνει. Μία ερώτηση: Τις επαφές μου τις έχω στο hotmail. Αλλά εκεί που λέει λίστα επαφών (στις ρυθμίσεις) δεν αναφέρει πουθενά το hotmail, αλλά μόνο τον λογαριασμό MI και το gmail (όπου δεν έχω επαφές). Καμιά ιδέα;;;
-
Καλησπέρα, Επειδή έχω αρκετό καιρό να κάνω κάποιο update, αφού είμαι πολύ ευχαριστημένος με την MIUI XTRV-8.2 stable, αποφάσισα να βάλω την XTRV-ARΩMA 7.5.25. Μπορείτε να μου πείτε τι χρειάζεται να κάνω στο TWRP (factory reset ή μόνο τα cashe - dalvik) Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη αν έχει ξαναγίνει η ερώτηση...
-
Μπράβο παιδιά. Εξαιρετικά νέα. Ελπίζω το Redmi Note 3 να είναι στις συσκευές που θα πάρουν την αναβάθμιση. Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά...
-
Συγχαρητήρια. Καλοδούλευτο, και πάντα καλά νέα να ακούς... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλό Μήνα. Πολύ ωραία κίνηση ευχαριστούμε και καλή επιτυχία σε όλους!!!
-
Καλορίζικο!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλή τύχη!!!
-
Καλορίζικο και καλοφόρετο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk