Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 501.
-
Καλή χρονιά με υγεία Όλα καλά σε whyred. Αλλά για να πω την αλήθεια βαρέθηκα να είναι όλα καλά Καμία Q δεν θα δούμε να έχουμε λίγο περιπέτεια; Κοντεύει η ώρα ή έχουμε ακόμα δρόμο;
-
Ο brave έχει αυτόματη μετάφραση στα ελληνικά;
-
Χρόνια πολλά με υγεία. Όλα καλά σε whyred
-
Σε whyred όλα καλά, μακάρι να έχει και τη μπαταρία της προηγούμενης
-
Σε whyred όλα καλά
-
Όλα καλά σε whyred Να επιβεβαιώσω ότι το mail δεν ήρθε
-
Όλα καλά σε whyred ενεργό και το vowifi
-
Όλα καλά σε whyred. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν η αλαγη αναβάθμιση μόντεμ βοηθά στη βελτίωση του συστήματος παροχου κινητής τηλεφωνίας και του wifi
-
Όλα καλά σε whyred
-
Εμένα αυτό με ενδιαφέρει όπως λες και εσύ να είναι λειτουργικό το τηλέφωνο και από τη στιγμή που χάνω κλείσεις κάτι δεν πάει καλά, στην προκειμένη περίπτωση φταίει η cosmote. Σε παλιότερες rom είχε λυθεί με το vowifi αλλά τελευταία δεν λειτουργεί Και ρωτάω αν κάνω κάθε βδομάδα αναβάθμιση βάζοντας modem από παλιότερη rom στο μέλλον θα έχω πρόβλημα;
-
Παράθεση από amavroudis: “Μα βγει το miui από το whyred; Γιατί πήρες xiaomi; Αν θέλεις να το βγάλεις καινά έχεις stock Android πρέπει να ξεκλειδωσεις bootloader, να περάσεις twrp και να βάλεις custom rom. Δες στο xda για τις επιλογές που έχεις. Αλλά απορώ πραγματικά με την επιλογή σου να πάρεις Xiaomi και να μη θέλεις το miui... ” Γιατί σου φαίνεται περίεργο αν το τηλέφωνο δεν είναι λυτουργηκο και φταίει το miui και μπορείς να βρεις τη λύση αλλού. Εγώ με cosmote που έχω πρόβλημα με το σήμα και δ…