Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 501.
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από ipankas: “Γειά σας. Έχω ένα mi band 3 όταν έχω το mi Fit 3.5.3 που κατέβασα από αλλού, έχει κανονικά Ελληνικά, όταν περνάω 4.0.7 του forum και κανει μόνο του την αναβάθμιση το μόνο που μένει στα Ελληνικά είναι η αρχική οθόνη τα υπόλοιπα είναι με ερωτήματικα ακόμα και όταν τα αρχεία τα περνάω χειροκίνητα δεν αλλάζει κάτι. Κάποια λύση; ευχαριστώ ” Θα πρέπει να περάσεις (μια φορά μόνο θα χρειαστεί να το κάνεις αυτό) και το αρχείο με την επίσημη γραμματοσειρά που…
-
Αυτό κάνω περνάω το mi Fit του forum το αφήνω να κάνει εγκατάσταση τα αρχεία με το που τελειώνει από ελληνικά που έχει γεμίσει ερωτιματικα, μετά χειροκίνητα μέσω του gadgetbridge βάζω τα τελευταία αρχεία του forum αλλά δεν αλλάζει τίποτα
-
Γειά σας. Έχω ένα mi band 3 όταν έχω το mi Fit 3.5.3 που κατέβασα από αλλού, έχει κανονικά Ελληνικά, όταν περνάω 4.0.7 του forum και κανει μόνο του την αναβάθμιση το μόνο που μένει στα Ελληνικά είναι η αρχική οθόνη τα υπόλοιπα είναι με ερωτήματικα ακόμα και όταν τα αρχεία τα περνάω χειροκίνητα δεν αλλάζει κάτι. Κάποια λύση; ευχαριστώ
-
Τροποποίηση των Google Cameras Έκδοση 6.3.017.253834016 Έκδοση τροποποίησης: Σταθερή beta έκδοση του Android Q V8 τροποποιήθηκε στις 21 Αυγούστου στις 00:03:15 MSK 2019. Λογισμικό βασισμένο σε AOSP ή LOS Based. Η αστάθεια είναι δυνατή στο MIUI. Προς το παρόν, η τροποποίηση δεν λειτουργεί στο firmware: MIUIROM, XIAOMI.EU. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα index.php?showtopic=896202&st=24100
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
ipankas - - Recoveries
ΜήνυμαΓια whyred 3.3 με tools θα έχει;
-
Όλα καλά σε whyred. Ευχαριστούμε Αν και για 3 μέρες είχα εγκαταστήσει havoc os για να δοκιμάσω το σήμα που έχω ένα θέμα
-
Παράθεση από Valmans10: “Εμεις που έχουμε την 9.8.8 σε whyred , τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε για να βάλουμε την 9.8.9? Γιατί δεν κατάλαβα τπτ ” Κανονικά flash από updater ή twrp
-
Η 9.8.8 έχει επίπεδο ασφαλείας 2019 08 05 και η 9.8.9 έχει 2019 06 05 Υπάρχει κάποιο λάθος;[scallout][/scallout]
-
Με το whyred τι κάνουμε;
-
Όλα καλά σε whyred
-
Που το βρήκες πως το εγκατέστησες;
-
Παράθεση από Sakis21r: “Σε whyred τρώει τη μπαταρία γρήγορα ή μου φαίνεται? ” Σε μένα 2 μέρες μπαταρία και έχω ακόμα 30% με τη διαφορά ότι στις δύο τελευταίες rom χρησιμοποιώ το karnel kangaroox 4.8 Nonos
-
- @BanditGR εγώ θα πω κάτι άλλο έκανα απεγκατάσταση το tweaks και έκανε το ίδιο μετά έκανα απεγκατάσταση το busybox και σταμάτησε να το κάνει, να πω ότι έχω global 3/32
-
Σε whyred όλα καλά
-
Best V60 and V90 Micro SD Cards for 8k and 4k Ultra HD Video Captures
-
Whyred όλα καλά και τώρα με τα pactches του UserXP ακόμα καλύτερα
-
Όλα καλά σε whyred