Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 501.
-
Παράθεση από fog: “Στο 5 έχω την havoc, είναι μια χαρά σε όλα της. Οι 9άρες στο whyred είναι πια σε stable mode και συνήθως ανανεώνονται μια φορά το μήνα, όταν βγαίνει καινούριο security patch. ΠΡΟΣΟΧΗ: εαν το firmware που έχεις είναι από pie miui, θα πρέπει να βρεις rom που να δουλεύει με αυτό. Σε πολλές custom χρειάζεται το τελευταίο από oreo κι ας είναι η rom που θα βάλεις pie. ” Λίγο πιο αναλυτικά τι εννοείς Χτες προσπάθησα να περάσω pixel experience αλλά δεν περνούσε με τίποτα. Η rom που έχ…
-
Νομίζω ότι το magisk δημιουργεί πρόβλημα ειδικά με την τελευταία dev αλλά έχω συνηθίσει με dolby και gcam
-
Σε whyred βγάζει αυτό το μήνυμα
-
Χρόνια πολλά και Χριστός ανέστη Και σε μένα το ίδιο whyred
-
Δεν θυμάμαι ακριβώς νομίζω com android google Ήθελα να ανεβάσω στιγμιότυπο οθόνης αλλά την κατέβασα την πέρασα και δεν μου το ξανα έβγαλε
-
Περάστηκε σε whyred από το email γιατί από updater μου έβγαζε ένα μήνυμα από μια εφαρμογή
-
Δεν δουλεύει κανένα Ψάχνω μια gcam που να έχει νυχτερινή λήψη και να δουλεύει και η μπροστινή κάμερα
-
Για να μην έχεις πρόβλημα από τον updater μπες στον αποθηκευτικό χώρο και σβήσε ότι έχει σχέση με την προηγούμενη rom
-
Όλα καλά σε whyred, δύο παρατηρήσεις 1: μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης να μη κάνει μόνο του επανεκκίνηση 2: ή να λυθεί το πρόβλημα με το magisk
-
Όλα καλά σε whyred πέρασμα μέσω updater Επίσης εντάξει και το dolby plus αν και θα προτιμούσα αυτό που είχα στην προηγούμενη το οποίο πλέον δεν περνάει
-
Παράθεση από vanni: “Ωστόσο αυτό το αρχείο Dolby_Unity6.1_Red_Theme_fixed.zip Δεν το βρίσκω να το κατεβάσω Και έχω περάσει αυτό [Oreo-Pie]Dolby Digital Plus_v.6.1-[UNiTY][Light]_by_repey6-20190315.zip Και το 6.3 αλλά τίποτα Όλα με απεγκατασταση το ένα και πέρασμα το άλλο ” [MM-P][6.0-9.0][Magisk]Dolby for Pie-2019040… - Pg. 68 | Android Development and Hacking
-
Θέλει εγκατάσταση το audio compatibility Patch
-
Και σε μένα δε δουλεύει και έκανα καθαρή εγκατάσταση
-
Παράθεση από maikmaik: “Επιτέλους βρήκα μια έκδοση dolby digital plus που δουλεύει σε whyred dev XTRV 9.3.28 pie rom την βρήκα εδώ: [MM-P][6.0-9.0][Magisk]Dolby for Pie-2019031… - Pg. 68 | Android Development and Hacking Ορίστε περάστε την κατευθείαν μέσα από το magisk 19. Dolby_Unity6.1_Red_Theme_fixed.zip Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk ” Ποιο από τα δύο αρχεία κατέβασες;
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
ipankas - - Recoveries
ΜήνυμαΕγώ να το ξαναπερασω;