Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 66.

• Αυθεντικό ή ψεύτικο

harispao - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Φίλε μου τα πράγματα είναι πολύ απλά. Βάλε το τηλέφωνό σου να ψάξει και να κάνει αναβάθμιση, Αν την κάνει έχεις γνήσιο.

• Ψηφίζουμε όλοι εδώ... Collection of Mi Fans Meetups Around the World! ¤Vote for Your Country!! ¤ - Fan Site - Xiaomi MIUI Official Forum

• ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Για όσους έχουν ξεκλειδώσει bootloader και έχουν ήδη περάσει TWRP και δεν μπορούν να ξεκινήσουν σε TWRP η λύση είναι απλή. Όπως είναι το τηλέφωνο ξεκλειδωτο σε αναμονή πατάμε vol- vol-+ και power button όλα μαζί ταυτόχρονα (!!!)και τα κρατάμε πατημένα μέχρι να σβήσει το τηλέφωνο και τα αφήνουμε ΟΛΑ αμέσως μόλις δούμε το λογότυπο Mi. Καλό;

• Καλά η μπαταρία με έχει κουφάνει όμως...!!!

• redmi note 2 Ανώτερο σχεδόν σε όλα εκτός από μπαταρία με ίδιες κάμερες πάνω κάτω αφαιρούμενη μπαταρία και SD αλλά έλα που το redmi 3 είναι κουκλί και με στράβωσε

• Α ξέχασα το email app σας δουλεύει κανικικα; Εμένα δεν ούτε ματα από wipe full restore wipe cache στην ελληνικη δεν μου δουλεύει στην κινεζική ητανν οκ καλά θα ήταν αν μπορούσα να βρω το apk κάπου

• Παιδια ενδεικτικά είναι αυτά απλά για έναν που ψάχνει κάτι σε μονόκαρτο επειδή έχει πέσει παρά πολύ το mi3 είναι τρομερή επιλογή. Εννοείται δεν συγκρίνονται απλά λέω για την αίσθηση που σου αφήνει η μετάβαση από ένα τοπ σε ένα αλλο.Ναι για τα λεφτά του για καινούργια συσκευή πάει πολύ καλα...

• Λοιπόν μετά από ένα μήνα χρήσης και αναγκαστικής αλλαγής του mi3 με το redmi 3.ιδού τα συμπεράσματά μου. Κάμερα mi3 Οθόνη-αφή mi3 μακράν Μπαταρία redmi3 μακράν και βάλε. Καρτα γραφικών mi3 μέρα με τη νύχτα. Επεξεργαστής mi3 πολύ μακράν. Αίσθηση redmi 3 μακράν Συμπέρασμα φιλότιμο το redmi αλλά με την πρώτη ευκαιρία εφυγε... Το τηλέφωνο είναι σχεδόν entry level σε καμία περίπτωση για απαιτητικούς χρήστες. Ακόμα και με redmi note 2 16gb η διαφορά είναι σχεδόν χαώδης,φανταστήτε με mi3... Και πιστέψτ…

• Λοιπόν για να μην τα ξεχάσω. Αρχίζουμε με developer ROM. Αυτή μπορούμε να την εγκαταστήσουμε άμεσα οπότε θα είμαστε έτοιμοι όσοι περιμένουν SMS από την xiaomi για ξεκλείδωμα του bootloader. Όσοι έχουν ήδη πάρει το SMS αφού εγκαταστήσουν την developer συνδέονται με τον mi λογαριασμό τους και συνδέουν το τηλέφωνο στο xiaomi unlock tool. Αφού ξεκλειδώσει ο bootloader πρέπει να εγκατασταθεί η TWRP custom recovery. Αυτό τουλάχιστον στην δικιά μου περίπτωση χρειάστηκε fastboot και φλασάρισμα μέσω αυτο…

• Παράθεση από Ringil: “Παράθεση από nikos_v: “Παράθεση από harispao: “zik Πρέπει να εγκαταστήσεις την developer rom MIUI ROM for Redmi 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum απo τον updater της συσκευής. Μετά συνδέεσαι με τον mi λογαριασμό σου ΚΑΙ ΜΕΤΑ ξεκλειδώνεις τον bootloader ” ” Για να ξεκλειδωθει ο bootloader ειναι απαραιτητο να περασεις την dev_rom ? ” ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!! Και νάμαστε!!! Δοκιμαστικά μέχρι να βγεί η δικιά μας!!!forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/11419/

• zik Πρέπει να εγκαταστήσεις την developer rom MIUI ROM for Redmi 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum απo τον updater της συσκευής. Μετά συνδέεσαι με τον mi λογαριασμό σου ΚΑΙ ΜΕΤΑ ξεκλειδώνεις τον bootloader

• Το miunlock είναι η εφαρμογή για το ξεκλείδωμα απλά όταν εμφανιστεί η πρώτη developer rom προφανώς και θα αναβαθμιστεί και το εργαλείο. Μην αγχώνεσαι εντός ολίγων ημερών (ελπίζω) θα είμαστε οκ.

• Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Το τηλέφωνο έχει κλειδωμένο bootloader και ΔΕΝ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ όσο δεν υπάρχει dev rom. Υπάρχει ήδη μια GTV stable εδώ αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν μπαίνει σε τηλέφωνο με κλειδωμένο bootloader. Και αν είναι έτσι (και δεν μπαίνει δηλαδή) πρέπει να φύγει από εκεί γιατί αν κάποιος το κάνει πιθανότατα θα κολλήσει...

• Ολα καλά αλλά δεν χρειάζεται μα έχεις developer rom για να το ξεκλειδώσει το πρόγραμμα? Εχει κανένας ξεκλειδώσει το redmi 3? Και αν ναί μπορεί να μας πεί τα βήματα που ακιλούθησε,τι ρομ φόραγε κλπ.

• Αν το είχε εδώ θα έμπαινα σε πολλές σκέψεις... coolicool.com/xiaomi-mi5-qualc…4g-lte-smartphone-g-35330

• Εγώ έχω κάνει αίτηση μου έχει έρθει sms και από βδομάδα θα έρθει και το τηλέφωνο. Κάτι με έτρωγε να το έβαζα στο πρόγραμμα για ξεκλείδωμα αλλά μια που ακόμα δεν έχει βγεί άλλη ρομ εκτός απο' stable λέω να περιμένω μη βάλω τηλέφωνο και βγάλω μπρίκι...

• ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ MIUI.EU

harispao - - Τα Παράπονά σας

Μήνυμα

Μετά από πολύ σκέψη θέλω να ζητησω από τους admin την ΑΜΕΣΗ αποχώρηση της κοινότητάς μας από το global site. Αιτία είναι Ή ΜΗ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗ του site στο όνομα της Μακεδονίας. Προσωπικά με προσβάλει να είναι στο ίδιο site με τους σκοπιανούς. Θα περιμένω τις απαντήσεις από τα παιδιά εδώ και αν δεν συμμορφωθεί το site τους θα διαγραφω μόνος μου. Ελπίζω να κάνουμε όλοι το ίδιο βαρεθηκα να μην μιλάω. ΤΕΛΟΣ...

• Χρόνια πολλά σε όλους. Παιδιά αν ήμουν η ΧΙΑΟΜΙ σήμερα θα έβαζα στους Ινδούς κ@λόχερο γιατί 1'και βάλε δισ κόσμος δεν μπορεί να φτιάξει ένα site της προκοπής εκεί στην αγελαδοχώρα... Και θα έδινα σε όλα τα μέλη που ψήφισαν Ελλάδα απο ένα xiaomi τηλέφωνο δώρο γιατί αν και μικρή χώρα έχει ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ CLUB ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

• Στο αγγλικό site το έχω δει εδώ δεν ξέρω αν το έχουν τα παιδιά επειδή στη λίστα που έχουν δεν το έχω δρι.