Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.
-
Καλησπέρα ομάδα μόλις παρέλαβα το κινητό μου χωρίς τελωνεια και άλλα παρατραγουδα όλα καλά και μάλιστα μέσα σε 14 μέρες σύνολο από το δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το πω το site . Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει Official ή unofficial rom από τις φωτογραφίες που ανεβάζω. Επίσης με πιο τρόπο κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα ώστε να προχωρήσω παρακάτω. Ευχαριστώ πολύ.
-
Προτείνετε μου συσκευή
Nik Pat - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Υπάρχει νέα παράμετρος, αυτή του τελωνείου ομως τώρα φίλε μου. Έχουν αλλάξει τα δεδομένα πλέον... Για ξηγα το τούτο στο αφεντικό!! ” Αν το πάρω από ένα μαγαζί απο το aliexpress, που το έχω δει και το στείλουν από Αγγλία όπως έγραφε ένας άλλος φίλος τι λες;
-
Προτείνετε μου συσκευή
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ακόμα το ψάχνεις???? μην τολμήσεις και το πάρεις από το fastcardtech κακομοίρη μου, γιατί δεν θα την παλέψουμε μετά μαζί σου!!!!! διάλεξε οποιοδήποτε άλλο μαγαζί και πάρτο.....plz!!!!! ” demakhs Σ ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε ακόμα γελάω. Εγώ πήρα από το to2c.com το redmi pro 64gb. Όμως ζήλεψε και η γυναίκα μου και τώρα θέλω να της πάρω και εκείνης το redmi note 3 pro καταλαβες τι γίνεται και έτσι ψάχνω να της αγοράσω. αυτά κάνουν οι γυναίκες σε χωνουν χα χα
-
Προτείνετε μου συσκευή
Μήνυμα=============== Νοε 25th 2016, 8:02pm =============== Παιδιά καλησπέρα τελικά αγορασα το Xiaomi redmi pro 3gb /64gb mobile από το ( to2c.com) έχει αγοράσει ποτέ κανείς από αυτό το σαιτ γιατί ακόμα δεν μου έχει απαντήσει ξέρεις κάνεις τίποτα ή έκανα λακαμια; =============== Νοε 29th 2016, 2:58pm =============== Καλησπέρα παιδιά ξέρει κανείς το μαγαζί αυτό fastcardtech γιατί έχει σε τρελή προσφορά το redmi note 3 pro 3gb και λέω μην είναι μουφα αλλιώς να το πάρω εκεί είναι τέλειο Ευχαριστώ
-
Προτείνετε μου συσκευή
ΜήνυμαΤο βρήκα σε ισπανικό site πιστεύω αν το πάρω από Ισπανία δε θα έχω πρόβλημα με τελωνείο το redmi pro 64gb 209€ υπάρχει καλύτερο;
-
Προτείνετε μου συσκευή
ΜήνυμαΩππ..... Τι είναι αυτό που λες δεν ξέρω κάτι για λέγε καλέ μου άνθρωπε τι έχει γίνει;
-
Προτείνετε μου συσκευή
ΜήνυμαΩραία ευχαριστώ, υπάρχουν κάποια δικτυακά μαγαζιά που συνεργαζονται με μας και μας δίνουν κάποια επιπλέον έκπτωση;
-
Προτείνετε μου συσκευή
ΜήνυμαΚαλημέρα βλέπω ότι και το redmi pro έχει τα ίδια λεφτά και μάλλον ψήνομαι πιο πολύ να πάρω αυτό. Σε μας από ότι είδα έχει υποστήριξη για row. Είναι πιο σοφο να περιμένω μήπως το βγάλει με Snapdragon ή και να το βγάλει δεν θα έχει μεγάλη διαφορά;
-
Προτείνετε μου συσκευή
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ
-
Προτείνετε μου συσκευή
ΜήνυμαΤο κόλπο που ξεκολλας την sim και τη κολλάς στην sdcard ισχύει?
-
Προτείνετε μου συσκευή
ΜήνυμαΝα ρωτήσω κάτι ακόμα το τηλέφωνο redmi 3 pro & redmi pro είτε τα χρησιμοποιείς σαν δυκαρτα και αν θέλεις να βάλεις sdcard πρέπει να το χρησιμοποιήσεις σαν μονοκαρτο?
-
Προτείνετε μου συσκευή
ΜήνυμαΜια διευκρίνηση παιδιά η συσκευή αυτή παίρνει κάρτα sd ή όχι γιατί σε άλλα site λένε ότι παίρνει και άλλα όχι.
-
Προτείνετε μου συσκευή
ΜήνυμαXiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 650 Hexa Core MIUI V7 4G LTE Smartphone Stock In EU Warehouse 190€ αυτό είναι νομίζω καλό; Ευχαριστώ πάντως όλους για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας