Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 116.

• Βγάζει σφάλμα και κλείνει η κάμερα και με το HHT. Με το HDR λειτουργεί μόνο το live. Σε συνθήκες καλού φωτισμού μπορούμε να επιλέξουμε είτε χωρίς HDR είτε HDR live από την stock camera

• Παράθεση από linuxilakis: “Λοιπόν πάμε να δούμε πως θα μπορέσουμε να έχουμε το google apk με ενεργοποιημένο το hdr + όπως στα νεξους και πιξελ phones. Κατεβάζουμε απο εδώ το .apk GCam_4.4.012.156195200_MI5S_MIUI_Android_7.0_PIXEL_II_XL_v.1.1.apk | by xda-developers.com for Utilities Πρέπει φυσικά να είμαστε rooted. Κατεβάζουμε απο το play store μια εφαρμογή που θα μας επιτρέψει να επεξαργαστουμε το build.prop Κάνουμε την εγκατάσταση Έπειτα πρέπει να επεξαργαστούμε το αρχείο και να προσθέσουμε σε…

• Μην μπερδεύεται την ένδειξη 4G ή 3G του δικτύου σας που μπαίνει αυτόματα ανάλογα με την κάλυψη στην περιοχή σας με το τροποποιημένο όνομα παρόχου. Εκεί μπορείτε να βάλετε ότι θέλετε τόσο σαν όνομα παρόχου όσο και σαν ταχύτητα σύνδεσης ασχέτως της κάλυψης δικτύου. Μόνο αν αφήσετε κενό το συγκεκριμένο πεδίο θα έχετε την πραγματική ένδειξη. 404e3dee50c69f76a64e8343de13ce9f.jpg

• RE:

VaggelisD66 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από Stelios Stelaras: “Και τώρα που έβαλα την άρωμα είδα ότι η μπαταρία πέφτει γρήγορα” Αντιθέτως εγώ είδα βελτίωση. Μάλιστα σε ένα τεστ που έκανα σε ένα 24ωρο έβγαλα 11 ώρες οθόνης με wifi και πολλές εφαρμογές με την μπαταρία από το 100% στο 30%

• Με την fixed που έβαλα δουλεύει σωστά η ανοιχτή ακρόαση.

• RE:

VaggelisD66 - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από dentnick: “Παράθεση από VaggelisD66: “Στατιστικά μπαταρίας με την νέα MIUI 9 XTRV 7.8.10 ARΩMA ” με official stable και ολα ανοιχτα!!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41380/” Η οθόνη πόσο χρόνο έχει. Από τον πίνακα δεν την βλέπω πάνω από 3 με 4 ώρες. Επίσης το wifi μπορεί να είναι συνεχως ανοιχτό αλλά αμέσως από κάτω το δείχνει ενεργό για ελάχιστο χρόνο μόνο. Είναι όπως αυτό που έγραψα με το bt και το gps τα οποία τα είχα ανοιχτά αλλά εφόσον δεν τα χρησιμοποιούσα με χάρτ…

• Τελικά η fixed πότε ανέβηκε για να ξέρω τι έχω βάλει. Δεν θυμάμαι τι έγραφε όταν την κατέβασα αλλά ακόμα και τώρα που κατεβάζω την fixex το όνομα αρχείου που κατεβαίνει είναι το ίδιο με το αρχικό χωρίς την λέξη "fixed"

• RE:

VaggelisD66 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από Stelios Stelaras: “ Παιδια οσοι φλασαρατε τα βλεπετε τα γραμματα στα εικονιδια της μπαρας κατω κατω στην κεντρικη οθονη?” Αν εννοείς τα γράμματα κάτω από τα εικονίδια όπως τα έχω υπογραμμίσει με κόκκινο όχι ούτε σε εμένα εμφανίζονται αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. 47e95ef5e772a6f9c154dfa50eb9823d.jpg

• Δεν θυμάμαι εάν έγραφε fixed όπως την βλέπω τώρα. Την κατέβασα την Παρασκευή απόγευμα.

• Έβαλα την 7.8.10 σε mido κάνοντας wipe dalvik cache και cache. Πριν είχα την 7.7.20 Το μοναδικό πρόβλημα που εντόπισα μέχρι τώρα είναι στην ανοιχτή ακρόαση των κλήσεων. Πατώντας ανοιχτή ακρόαση αλλάζει η φωτεινότητα του φόντου και ο ήχος ναι μεν μεταφέρεται στο κάτω ηχείο ακούγεται ομως πολύ αδύναμος. Είναι μικρότερος σε ένταση από ότι χωρίς ανοιχτή ακρόαση.

• Στατιστικά μπαταρίας με την νέα MIUI 9 XTRV 7.8.10 ARΩMA Δύο κάρτες SIM ενεργές. Φωτεινότητα οθόνης στο αυτόματο. Συγχρονισμός MI Cloud για όλα τα στοιχεία. Ενεργός συγχρονισμός και άδεια για αυτόματη έναρξη σε facebook, messenger, viber, gmail, instagram, tapatalk. Το facebook, messenger και κλήσεις στην διαχείριση χρήσης μπαταρίας χωρίς περιορισμό και επίσης επιλεγμένα στο multitasking ώστε να μην κλείνουν με την εκκαθάριση. Εκκίνηση με 100% στις 18:10 της 12/8 Μπαταρία 30% στις 18:10 της 13/8…

• Παράθεση από polydor7: “Παράθεση από tarnanas: “Μόλις Πέρασα την καινούργια αναβάθμιση περισσότερα σε λίγες μέρες! MIUI 7.8.10 Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τι Ρομ ειχες πριν θυμασαι και η αναβάθμιση ηρθε με ota?? Εχω την miui 8.2.10.0. Global stable θα μου ερθει η νουγκατινα??? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αυτή που πέρασε είναι η Ελληνική XTRV με Android 7 Nougat και Miui 9. Αν έχεις το mido μπορείς να την περάσεις μόνος σου ακολουθώντ…

• Tapatalk problem

VaggelisD66 - - Γενικές Ερωτήσεις

Μήνυμα

Χρησιμοποιώ την εφαρμογή tapatalk και παρατηρώ ότι τα link μέσα σε ένα post δεν ανοίγουν. Αυτό συμβαίνει και με τα link προς κάποιο άλλο άρθρο αλλά και εξωτερικά link προς κάποια σελίδα. Έχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχω την 7.7.13 Aroma Για να βάλω την νεότερη Aroma αλλα και όλες τις επόμενες που θα κυκλοφορήσουν πρέπει να επιλέξω ξανά όλες τις επιπλέον εφαρμογές που έβαλα κατά την αρχική προσαρμοσμένη εγκατάσταση (supersu, chrome, dolby atmos, youtube κλπ). Αν δεν τις επιλέξω θα γίνει απεγκατασταση τους ? Από wipe μόνο dalvik cache ? Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

@stergiost3 Στις ρυθμίσεις για τον "Δεύτερο Χώρο" υπάρχει επιλογή για το αν θέλεις να φαίνονται οι ειδοποιήσεις μεταξύ των δύο ανεξάρτητων χωρών. Αυτές οι ρυθμίσεις είναι διαθέσιμες όταν τον δημιουργήσεις. Εγώ τις έχω κλειστές και παίρνω τις ειδοποιήσεις μου όταν μπω εκεί.

• Για όσους βιάζονται για nougat υπάρχει και η XTRV Οι τελευταίες dev εκδόσεις είναι σε nougat.

• RE:

Μήνυμα

Εδώ γράφουμε τόσα παραδείγματα ότι από Κίνα σου βγαίνει ακριβότερο αν μπει τελωνείο (που κατά 90% θα μπει) ότι δεν έχεις εγγύηση αν κάτι πάει στραβά και τα τόσα αρνητικά της αγοράς από Κίνα όταν μάλιστα με ελάχιστα ευρώ παραπάνω το αγοράζεις από ελληνικό κατάστημα νόμιμα με απόδειξη και εγγύηση και απαντάει ο άλλος ότι εμπιστεύεται περισσότερο το κινέζικο κατάστημα στα βαθη της Ασίας από το κατάστημα στη γειτονιά του και ο άλλος ρωτάει το βρήκα 20 ευρώ φθηνότερα στην Bruce Lee LTD Smartphone Com…

• RE:

Μήνυμα

24% ΦΠΑ επί της αξίας του αντικειμένου +12 ευρώ δασμούς. Για φθηνές συσκευές όπως το συγκεκριμένο τηλέφωνο συνήθως βάζουν 40 ευρώ σύνολο. Όλα αυτά για το απλό ταχυδρομείο γιατί αν επιλέξεις εταιρεία ταχυμεταφορών το εκτελωνιζουν αυτοί οπότε το κόστος αυξάνει δραματικά καθώς περιλαμβάνει αμοιβή εκτελωνιστή, αποθηκευτρα κλπ.

• Υποστηρίζει κανονικά 4G και για τις 3 εταιρείες κινητής τηλεφωνίας μέσω των συχνοτήτων που έχει. Αυτό που δεν έχει είναι η μπάντα Β20 στα 800mhz που την χρησιμοποιούν και οι 3 εταιρείες για 4G σε περιοχές εκτός αστικών κέντρων και ίσως μελλοντικά επεκταθεί σε όλη την επικράτεια. Τότε ναι θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με το 4G ανεξάρτητα αν έχει wind ή κάποια άλλη. Να φανταστείς εγώ με vodafone σε χωριό δυτικά της Θεσσαλονίκης με την Β20 πιάνω full σήμα 4G αλλά αν απενεργοποιήσω την B20 δεν έχω ούτε …