Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Καλό δείχνει, αλλά για αποστολή από HK (Hong Kong) δεν υπάρχει δυνατότητα για επιλογή EU Express, οπότε καλό θα είναι να υπολογίσει στο κόστος Τελωνείο και να οπλιστεί με μεγάλη υπομονή αν μπει τελικά (2 μήνες και βάλε αναμονή παραλαβής)
-
Ο/H pavkarip έγραψε:
Καλημέρα, σκέφτεται ένας φίλος να πάρει το Redmi Note 4 με Snapdragon, απο εδώ πως σας φαίνεται, αξίζει? Θα έχει θέμα με τις μπάντες?
Αναγκάστηκα από Αμερική και αγόρασα συσκευή για να λειτουργήσω.
Αγόρασα λοιπόν το LG K3, την οποία και πουλάω 75€ με απεριόριστα GB 4g(LTE) και ομιλία. 10 ημερών φρέσκο. Με όλα τα χαρτιά, αποδείξεις κτλπ. Αποστολή αντικαταβολή δωρεάν. Για όποιον ενδιαφέρεται για Αμερική είναι η απόλυτη λύση.
Αμερική, χωρίς data, δεν υπάρχεις. Αυτά που λένε ότι έχει παντού free wifi, να ξέρεις, ότι εκεί που το χρειάζεσαι, δεν το έχεις.... Έτσι γίνεται. -
-
Μπορεί κάποιος να μ πει έαν έχω το κινητό Redmi note 4 ή Redmi note 4X
Ευχαριστω πολυ!!! -
-
Καλησπέρα σε όλους.. Εύχομαι να είστε όλοι. Έχω μια ερωτηση.... Ο κουμπαρος μ αγορασε απο ebay το redmi note 4 με τα εξής χαρακτηριστικά :
64GB
4GB
Helio X20
Deca Core
MUI 8.1 GLOBAL WITH OTA UPDATES
. Η ερώτηση μου ειναι η εξής κατά πόσο εχει κάνει καλη αγορά και δεύτερον αν υποστηρίζει το 4g της Wind. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Καλο απόγευμα -
-
-
Υποστηρίζει κανονικά 4G και για τις 3 εταιρείες κινητής τηλεφωνίας μέσω των συχνοτήτων που έχει.
Αυτό που δεν έχει είναι η μπάντα Β20 στα 800mhz που την χρησιμοποιούν και οι 3 εταιρείες για 4G σε περιοχές εκτός αστικών κέντρων και ίσως μελλοντικά επεκταθεί σε όλη την επικράτεια.
Τότε ναι θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με το 4G ανεξάρτητα αν έχει wind ή κάποια άλλη.
Να φανταστείς εγώ με vodafone σε χωριό δυτικά της Θεσσαλονίκης με την Β20 πιάνω full σήμα 4G αλλά αν απενεργοποιήσω την B20 δεν έχω ούτε 3G. -
Καλησπερα, εχω παρει πριν περιπου 2 μηνες το Redmi note 4X 4gb,64gb με mtk. Ενας φιλος μ εχει παρει το ιδιο κινητο απλα με 3gb, 32gb και snapdragon. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης.. Επειδη περπαταμε συχνα εχουμε κατεβαζει για χαβαλε το pokemon go. Σαν εφαρμογη τρεχει κανονικα, αλλα οταν ειναι να κανουμε κατι πιο βαρβατο (καποιο battle, καποιο gym, καποιο raid) εμενα σερνεται (σαν να πεφτουν τα fps), μ πεταει network error και διαφορα αλλα με αποτελεσμα να ειναι unplayable, ενω εκεινου μπαινει στον μισο χρονο και χωρις κανενα προβλημα. Εχουμε και οι 2 vodafone με καινουργιες καρτες και 4G σημα και σε κανενα αλλο game η εφαρμογη δεν μ βγαζει καποιο προβλημα με ιντερνετ ειτε με gps. Εγω πηρα και μια cosmote για να δοκιμασω μηπως και φταει η εταιρια, αλλα παλι τα ιδια. Ενω εχω 4G μ πεταει συνεχεια network error αλλα μονο στα gym battles ή στα raids. Το κινητο μ φοραει την 8.2.1.0 global stable, ενω εκεινου φοραει την 8.2.10.0 global stable επισης. Εννοειται οτι εχω διαγραψει την εφαρμογη 2-3 φορες, το cache της, εχει access στα παντα. Δεν βρισκω πουθενα λυση και μ φαινεται τοσο περιεργο. Ναι μεν ο snapdragon ειναι καλυτερος και εχει καλυτερη καταναλωση, αλλα μιλαμε για ενα δεκαπυρινο cpu στα 2,11 και 4gb ram. Και βλεπω το samsung το α5 2016 που ειχα με 4πυρινο και 1,5 gb ram να το τρεχει πιο στρωτα και τρελαινομαι.
-
Καλησπέρα παιδιά.
Μετά από 8 χρόνια με διάφορα iphone τον Φεβρουάριο αγόρασα το πρώτο android μου και είναι το redmi note 4 με mtk.
Επειδή ήταν βιαστική η κίνηση μου την πάτησα και πήρα το 10πυρηνο Mtk.Βασικα το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι δεν έχει την B20 και έχω πρόβλημα μεγάλο εκτός Αθηνών(wind)μιας και ταξιδεύω αρκετά συχνά.
Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο κατάστημα(Ελληνικό) να αγοράσω το ίδιο κινητό με snapdragon και b20;
Ευχαριστώ
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα