Επειδή ο su 2.67 φλασαρετε από την twrp ως systemless που σημαίνει ότι δεν κάνει modify το system είναι ο νέος τρόπος ρουτ όσοι έχουν ασχοληθεί με Nexus γνωρίζουν αλλιώς μπορείς να μπεις στο νήμα του chainfire στο XDA για περισσότερες πληροφορίες Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
Παράθεση από Geowrc: “Παιδιά Καλημέρα. Με την τελευταία Ρομ στις Πρόσθετες Ρυθμίσεις με πετάει στην αρχική οθόνη στο MI3 είναι πρόβλημα της Ρομ. Υ.Γ. Συγνώμη αν έχει απαντηθεί αλλά της τελευταίες 2 εβδομάδες είμαι 14 ώρες τη μέρα στη δουλειά και δεν μπόρεσα να διαβάσω.” Κατέβασε το cloud print από το Google play αν δεν το έχεις,αν το έχεις ενεργοποιησε το Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
Όλα οκ και από εμένα σε mi4 το μόνο πρόβλημα είναι ότι ενώ έκανα wipe μόνο cashe ,dalvic cashe και data σβήστηκαν όλα από το τηλέφωνο και εστησα από την αρχή Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
723a9f225b8f684eacc2575880af3dab.jpg Αυτό το σήμα μου βγάζει δίπλα από το wifi απενεργοποιησα και το mobile που όντως ήταν ενεργοποιημένο άλλες εξακολουθεί και υπάρχει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
Εμένα το έκανε και σε global dev και Chinese dev και τώρα στην ελληνική στο mi4 το παιχνίδι παίζει μία χαρά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάντως παιδιά σχετικά με το rotate υπάρχει περίπτωση να φταίει και το γυροσκόπιο του τηλεφώνου εμένα σε κάποιο παιχνίδι που παιζω και χρειάζεται το γυροσκόπιο δουλεύει μία φορά στις πέντε και μου το κάνει με διαφορετικές ρομ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάντως οι χρόνοι για ξεκλειδωμα έχουν πέσει αισθητά έκανα αίτηση στης 12 του μηνός και σήμερα είμαι με gtv Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά εσείς γενικά πόσο ποσοστό έχετε από το Android system στην κατανάλωση της μπαταρίας εγώ αυτή τη στιγμή είμαι με 44% κατανάλωση από αυτό το τηλέφωνο έχει βγει από την πρίζα πριν 3.5 ώρες και είμαι με 86% υπόλοιπο και 20 λεπτά οθόνη Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Πολυ διαδεδομενο πρόβλημα οταν προσπαθείς να επαναφέρεις back up απο προηγούμενο Android version μαλιστα στο xda στα νηματα των νεξους το επισημενουν με κόκκινα γράμματα να μην το κανείς αν δεν ακολουθήσεις μια συγκεκριμένη διαδικασία Sent from my Mate 8